sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Heräteostosrakkautta

Menin lauantaina Anttilaan ostamaan uutta deodoranttia, kun  huomasin että sinne oli tullut pieni Flormarin ständi. Tällä hetkellä tarjolla ei ollut kuin ripsivärejä, huulikiiltoja ja aurinkopuutereita. Huulikiiltojen värivalikoima oli aika hyvä ja swatchailin niistä useimmat kädelleni. Ostin lopulta kaksi Supershine Lip Gloss -kiiltoa, sillä hinta ei ollut kuin 4e kappale. Kädellä kiillot näyttivät pigmenttisiltä, mutta pelkäsin että väristä ei päädy paljoa huulille. Olin kuitenkin väärässä ja kotona kokeillessani kiiltoja huulille, totesin niiden olevan pigmenttisiä ja koostumukseltaan muutenkin todella ihania!
Ostin punaisen kimalteettoman sävyn (nro 111) käytettäväksi huulipunan päällä, mutta se kyllä antaa yksinäänkin kauniin punan huulille. Kullan sävyisen värin (nro 106) ostin, koska minulla ei ollut yhtään varsinaisesti kullan sävyistä kiiltoa ja ajattelin, että sellainen olisi kesäksi kiva. Kultainen sävy onkin kaunis ja siinä on juuri sopivasti pigmenttiä, tai no lähinnä kimalletta, ollakseen sopiva ihan jokapäiväiseen käyttöön. Tuoksu on molemmissa kiilloissa makea, mutta ainakin omaan nenääni erilaisen molemmissa. Punaisessa kiillossa on mielestäni marjainen, makea tuoksu, kun taas kultainen kiilto tuoksuu ehkä toffeelle. Ihan miellyttävä tuoksut, joita ei huomaa kiiltojen ollessa huulilla. Mitään makua en näistä maistanut.

Lyhyesti sanottuna ihastuin näihin kiiltoihin heti. Kiillot ovat hieman tahmaisia ja pysyvät huulilla hyvin, mutta eivät kuitenkaan liimaa huulia yhteen :) Aion kyllä hankkia useammankin Flormarin kiillon, valikoimassa oli pari väriä, jotka on pakko saada, mutta ne olivat tällä hetkellä jo loppuneet Oulun Anttilasta, joten pystyin vain ihastelemaan testereitä. Tarkistin Flormarin brittiläisiltä nettisivuilta ja yritys ei käytä eläinkokeita!

 
Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni Flormar ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. jee, en tiennytkään että flormalilta tulee muitakin meikkejä kuin kynsilakkoja :d jos kynsilakka edes on meikki..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mullekin oli ihan yllätys nämä meikit, kynsilakkoja oon nähnyt myynnissä, mutta en ollut sen enempää merkkiin tutustunut.

      Poista