perjantai 4. toukokuuta 2012

Shoppailuja ja klubi-ilta 2

Keskiviikkona en saanut paljon palautua vapusta vaan menoja oli iltaan asti. Make Up Storella oli jälleen klubi-ilta, joten alkuillasta suuntasin Oulun keskustaan ja tein pientä shoppailua klubi-illassa ja ennen sitä. Kosmetiikkapuolelta mukaan lähti Vitalis -purkki (uudessa kuosissa!), Herbinan tuuheuttava hiuslakka sekä Make Up Storelta High Tech Lighter sävyssä Big Bang. Lisäksi löysin aivan ihanan punaisen mekon Seppälästä. Päivän saldoa täydensi vielä se, että postiluukusta tipahti Ebaysta tilattu (teko)käärmeennahkalaukku <3




High Tech Lighterista kirjoittelen oman postauksen sitten kun olen sitä kokeillut eri tarkoituksiin. Kyseessähän on monitoimituote, jota voi käyttää mm. luomivärin pohjustajana tai huulilla. Tämän kertaisen klubi-illan teema oli Make Up Storen kesälookki Coral. Lookkiin kuuluu merellisiä sävyjä sinisistä koralleihin. Myyjä teki illassa mallille silmämeikin teeman mukaisesti, ja tarjolla oli jälleen kuohuviiniä ja pientä naposteltavaa. Ostokseni ei kuulunut Coral -lookkiin, vaikka sävy onkin aika korallinen ja olisi siten siihen ihan hyvin sopinut.

Vitalista käytän huulirasvana, vaikka se käy lähes mihin tahansa. Se on ollut jo vuosia luottohuulirasvani enkä varmaan luovu siitä koskaan. Pieni tauko käytössä oli, kun vanha loppui enkä muistanut heti ostaa uutta, mutta muuten minulta on löytynyt Vitalis -purkki (tai useampikin) yli 10 vuoden ajan. Kaverinikin tietävät Vitalis riippuvaisuuteni, joten kun olin lähdössä vaihtoon Englantiin sain kaveriltani selviytymispakkauksen, joka sisälsi mm. Vitaliksen. Purkki maksoi Anttilassa 3,50e, ja kestää huulirasvana helposti pari vuotta, ja tätähän saa useimmista kaupoista. Tuo uusi ulkonäkö on muuten IVANAHelsingin suunnittelua ja ainakin minusta aika piristävä!

Herbinan hiuslakan ostin myös Anttilasta ja hinta taisi olla hiukan alle 4e. En ole aiemmin kokeillut, mutta ensimmäinen kokeilu tänään oli ihan lupaava. Pitoa tuntui olevan hyvin ja haju oli ihan miellyttävä eikä liian voimakas.




Käärmylaukku saapui minulle Kiinasta eikä hintaa ollut kuin n. 6,5e postikuluineen!!! Etsin ympäri nettikauppoja käärmeennahkakuosista pikkulaukkua, ja tämä miellytti eniten silmää sekä oli superedullinen. Reilu viikko tilaamisesta meni siihen, että laukku oli perillä, ja olin oikein tyytyväinen ostokseeni. Tällä hinnalla ja tekonahkalaukusta ei tietenkään kannatakaan odottaa mitään huippulaatua, aitoa nahkaa en kuitenkaan edes haluaisi. Laukusta saa ketjun kokonaan irti, ja mukana tuli itseasiassa ketjuja kaksin kappalein. Kuvassa laukussa pitempi ketju, toinen oli muuten samanlainen, mutta lyhyempi. Samoja laukkuja sai useissa eri väreissä. Mietin tämän ja vaalean sävyisen välillä, mutta lopulta tämä miellytti eniten omaa silmää. Myyjä, jolta laukun tilasin oli hotsell-99.

Kuva Seppälän sivuilta!

Seppälän mekon kuvan nappasin tapojeni vastaisesti heidän sivuiltaan. Itse on vaikea ottaa hyvää kuvaa mekosta, joka ei ole kenenkään päällä. Mekko kuuluu Seppälän Great Girls mallistoon ja oli nyt tarjouksessa 22,17e, normaalisti 36,95e. Menin Seppälään kokeilemaan yhtä tunikaa, mutta nappasin samalla pari muuta vaatetta kokeiluun. Yllättäen tämä mekko oli tosi kiva ja muut vaatteet näyttivät päälläni kauheilta, vaikka odotin asian olevan täysin päinvastoin :) Tähän mekkoon olisi ollut oikein hyvin sopivat punaiset ballerina -kengät Anttilassa, mutta en viitsinyt käyttää kaikkia rahojani yhden päivän aikana...Nyt saisi tulla vaan lämpimämmät säät, että pääsisi pitämään mekkoja. Oulussa satoi tänäänkin (3.5.) lunta :(

Oli kyllä hauskaa käydä pitkästä aikaa kunnolla shoppailemassa kaupungilla ja ystäväni M oli oikein loistavaa seuraa!



Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store eikä Herbina testaa eläimillä, Vitaliksen valmistajasta minulla ei ole varmaa tietoa!

6 kommenttia :

  1. No niin,hankit sitä käärmeennahkaa,hyvä!Laukku kainaloon ja menoks.

    Ja tuo mekko,kertakaikkisen söpönen.Mua ottaa niin pattiin ku oon tämmönen pallukka,mekot näyttää mun päällä naurettavilta =( Ois kiva joskus helmat hulmuten käpöstellä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja tämä mokoma mekkovillitys on iskeenyt tänä keväänä,olen ollut anti-mekkoilija aiemmin.
      Näin Cittarissa mustapohjaisen auringonkukkakuvioisen mekon ja se iski johonkin mielihyvähermoon ihan kunnolla =)

      Poista
    2. Olihan se käärmeennahkalaukku hankittava, kun sain sulta luvankin ;)
      Jos sulla on nyt puolestaan mekkovillitys, niin hommaa nyt ihmeessä mekko. Kyllä mekkoja löytyy niin monen mallisia, että joka vartalotyypille varmasti löytyy sopiva! Ostitko muuten tuon Cittarin mekon vai ihailitko vaan?

      Poista
    3. Ihailin vaan,nyt mennään kukkaronnyörit tosi tiukoilla joten parempi mamman pysyä pää kylmänä =)

      Luultavasti käyn sitä ihastelemassa aika ajoin ja jos sitten sopiva koko jäljellä kun rahapussi suotuisampi niin luultavammin sen kyllä nappaan.Jotenkin se vain jäänyt niin kovin mieleen kummittelemaan.
      Mietin jo sopivat korutkin sen kanssa käytettäväksi =)

      Poista
  2. Täälläkin satoi eilen lunta. Töistä lähtiessä tuli niin saakelisti räntää, että meinasin itkuun pillahtaa. Kesä - tule jo!

    Nekku kehui noita High Tech Lightereita niihin tilanteisiin, kun tarvitsee tahmasempaa pohjaa silmämeikille. Sen puoleen se on päässyt miunkii ikuisuusostoslistalle. Uteliaisuudella odotan postausta siitä sitten jonain päivänä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän saada aika pian kirjoitettua High Tech Lighterista, pitää tietenkin vaan itse eka vähän käyttökokemusta kerätä :)
      Nekun innoittamana minäkin omani aika pitkälti ostin, valikoin sävyn kuitenkin niin, että käy moneen asiaan.

      Poista