perjantai 20. syyskuuta 2013

Päivän silmä ja Halloween tunnelmaa

Pitkästä aikaa meikkikuva näytillä. Olen edelleen surkea meikkien kuvaaja, mutta tällä kertaa sain edes pari siedettävää kuvaa. Kuvissa eilisen silmämeikki ja lopussa bonuksena Halloween tunnelmia ;)





Värit eivät näy kuvissa ihan niin intensiivisinä ja syvinä kuin olivat luonnossa, mutta ovat edes sinnepäin. Värit voi yrittää kuvitella myös hieman lämpimämpinä. Liikkuvalla luomella oleva Golden Tiara on yksi kauneimpia kultaisia luomivärejä, joita omistan, ja se sopii hyvin syksyyn. Sen sävy on syvä ja lämpimähkö keltakulta ja siinä on vihertävää kimalletta.

Meikissä käytetty:
-Milani Eyeshadow Primer
-Fyrinnae Pixie Epoxy
-Urban Decay Foxy, Tease, Half Baked & Bootycall
-Sleek Paper Bag
-My Beauty Addiction Golden Tiara
-Illamasqua Sealing Gel
-Fyrinnae Victorian Vamp
-MUS Stay in Shape & Tri Brow Color
-Dermosil Eyebrow Pencil medium
-Stila Stay All Day Waterproof Volumizing Mascara


Kävin eilen myös kurpitsaostoksilla ja noin 3 -kiloinen yksilö päätyi kotiin. Se oli muodoltaa ja kooltaan sopiva ja plussaa tuli tuosta melko pitkäksi jätetystä kannasta, joka saa jäädä paikoilleen, kun kaiverran kurpitsasta lyhdyn. Neroa kurpitsa kiinnosti erityisesti ja sain napattua Halloweenmaisen kuvan mustasta kissasta kurpitsan kanssa.




Briefly in English: Quick eye make up from yesterday. The colours were more vivid and slightly warmer in person, but i didn't quite catch them on camera. Fortunately, i did catch my black cat Nero on camera while he was investigating the pumpkin i bought yesterday :)

Postauksen tuotteet ostettu itse. Tietääkseni kaikki käyttämäni tuotteet ovat eläinkokeettomia, mutta Urban Decayn omistaa nykyisin L'oréal, joka ei ole eläinkokeeton.

6 kommenttia :

  1. Mä olen ostanut vasta koristekurpitsoja, pitäisi ehkä se isokin hankkia. A) haluan kurpitsapikkelsiä ja b) lapsi haluaa kaivertaa lyhdyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koristekurpitsatkin on aika söpöjä. Mää tein viimeksi kurpitsan sisuksista keittoa ja muffinseja ja varmaan samoilla linjoilla oon tänä vuonna. Muffinseista tuli silloin tosi hyviä, kun maustoin ne ainakin kanelilla ja muskotilla. Vähän sellaisia porkkanakakun tyylisiä maultaan :)

      Poista
  2. Ihana tuo mustakissa ja kurpitsa! Meikki on taas omaan makuun, sellainen pehmeä. Etkä sä ole surkea kuvaaja, itsellä on myös ongelmia, pitäisi olla vaan asiaan soveltuvampi linssi kamerassa. :p Hyvä syy vihjailla pukille tai siis hmm.. aviomiehelle joulun saapumisesta. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kissa on kyllä aina ihana...paitsi silloin kun se ei anna mun nukkua :D
      Tuntuu vaan aina, että kuvissa kaikki värit on paljon hailakampia kuin oikeasti, mutta kiitos kannustuksesta :) Mulla suurin ongelma kuvaamisessa on se, että on vain pokkarikamera ja pimeä asunto, niin ei yksinkertaisesti valo riitä ja ei oikein oo hyviä paikkoja lampuillekaan. Uusi kamera pitäis saada, mutta mulla ei valitettavasti oikein oo ketään jolle vihjailla joululahjoistakaan tuollaisissa hintaluokissa.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. <3 Ihana Nero just kävi tässä mun kyljen päällä hyrisemässä.

      Poista