sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Stay in Shape

Sain kavereiltani valmistujaislahjaksi lahjakortin Make Up Storelle, enkä tietenkään viivytellyt kovin kauaa sen käytössä. Halusin ostaa jotain oikeasti tarvitsemaani ja nappasin hyllystä mukaani Stay in Shape -monitoimituotteen.

Väritön tahmainen voide on tarkoitettu kulmakarvojen ja huulten pohjustukseen, mutta Make Up Storen nettisivujen mukaan sitä voi käyttää myös silmämeikin pohjustajana. Kokeilin tuotetta luomillekin, mutta minulle se ei toimi yksin eikä varsinaisen silmämeikinpohjustajankaan kanssa silmämeikin alla, joten voide on päässyt enää vain kulmiin ja huulille. Kuivempi luomisilla tämä varmaan toimisi kimaltavien tai irtonaisten luomivärien alla tahmeana pohjanakin, mutta silloinkin suosittelisin kyllä laittamaan varsinaisen pohjustajan alle.
Tuote kuvaillaan nimenomaan kulmien ja huulten pohjustajaksi (brow & lip primer), enkä oikeasti tiedä onko tarkoitus, että voide laitetaan kulmavärin alle vai päälle, mutta itse käytän sitä nimenomaan kulmavärin alla. Tällöin tuote pitää kulmakarvat paikoillaan (mikä ei kyllä minulle harvoine kulmineni ole mikään ongelma) ja auttaa väriä tarttumaan ja pysymään paikoillaan. Vaikka en tosiaan paljon  kulmien kesytystä tarvitse, niin tästä on tullut lähes korvaamaton apu auttamaan kulmaväriä tarttumaan iholle. Minun pitää piirtää kulmia aika paljon, sillä ne loppuvat kesken ja ovat harvat muutenkin, mutta Stay in Shapen avulla pystyn helposti meikkaamaan kulmat pelkästään puuterimaisellakin värillä. Tosin helppouden vuoksi käytän kulmakarvojen "hännissä" vielä useimmiten hieman kulmakynääkin. Pohjustettuna kulmaväri on myös pysynyt minulla paremmin kuin ilman mitään ja pitkän päivänkin päätteksi kasvoja kehystää vielä kokonaiset kulmakarvat :D Olen kokeillut voidetta myös kulmavärin päälle, mutta silloin minusta tuntui, että tahmea voide suttasi hieman jo laitettua kulmaväriä, ja tietenkään voide ei silloin auttaisi meikkiä tarttumaan iholle. Käytän voidetta siten, että taputtelen pienen määrän sitä kulmakarvoille sormin ja harjaan sitten kulmakarvat paikoilleen ennen kuin levitän kulmavärin päälle siveltimellä.

Huulilla Stay in Shapen luvataan antavan pysyvyyttä huulimeikeille sekä pitävän punat huulten rajojen sisällä. Minulla on ennestäänkin huulimeikinpohjustaja, joka kyllä toimii muuten ihan hyvin, mutta sen päälle huultenrajauskynä tarttuu vähän huonosti. Stay in Shapen päälle huultenrajauskynä puolestaan tarttuu erinomaisesti ja se todella pitää huulipunat huulten rajojen sisällä. Mielestäni voide ei ole auttanut huulimeikkiä pysymään kovin paljon paremmin muuten huulilla, mutta huulia ympäröiviin juonteisiin punat eivät ole sen kanssa karkailleet eivätkä muutenkaan levinneet huulten ulkopuolelle. Ihan loistavaa tavaraa siis voimakkaan väristen punien alle ja itselleni jo välttämättömyys punaisten huulipunien kanssa. Olen yleensä vähän neuroottinen punaisten huulien kanssa ja tarkistan vähän väliä, että puna ei ole alkanut vuotaa juonteisiin, mutta Stay in Shapen kanssa olo on paljon huolettomampi ja tuntienkin päästä puna on paikoillaan ja rajat tarkat. Vain huulten keskiosiin olen joutunut vähän lisäilemään punaa, mutta se on onneksi helppoa liikenteessäkin, toisin kuin alkaa säätämään huulten rajauksia. Kaikille voimakkaiden huulipunasävyjen ystäville suosittelen siis ehdottomasti. Huulillekin taputtelen voidetta pienen määrän sormilla siten, että voide saa mennä huulten rajojen ulkopuolellekin. Väritön voide ei näy mitenkään iholla. 


Pahoittelut ällötyskuvasta. Tahmaiseen voiteeseen tarttuu kaikki pölyt yms,. enkä tietenkään tajunnut kuvata tätä ennen käyttöönottoa.


Stay in Shape on todella loistava tuote sekä kulmille että huulille. Hintaa purkilla on 16€ ja purkissa on 1,2g voidetta. Pieni koko onkin oikeastaan ainoa asia mistä voisin valittaa, mutta onneksi voidetta tarvitsee hyvin vähän kerrallaan. Tuote ei tuoksu hyvälle, lähinnä vahamaiselle, mutta tuoksua ei kyllä huomaa ollenkaan, jos ei vartavasten haistele voidetta, joten se ei haittaa. Ehdottomasti hintansa arvoinen pikku purnukka siis ja, jos kaipaat apua kulmakarvoille tai huulimeikkeihin, niin kokeilepas tätä!


Briefly in English: I used my Make Up Store giftcard to buy a multi-use product called Stay in Shape. It's a primer for brows and lips and according to MUS website can also be used as an eye primer. It doesn't work on my oily eyelids, but it's great as a base for my brow powder or lipsticks. I use it before i apply my brow colour and it helps the colour to adhere and to stay in place. On my lips it prevents lipstick from feathering or bleeding. To use it, i tap a small amount of the product with my fingers on my brows or on and around lips before applying other make up.

Postauksen tuote ostettu ystäviltäni saamallani lahjakortilla ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Kiinnostuin, tämä voisi punaisten huulien ystävälle olla juurikin oikea tuote. Aina tuntuu että voimakas huulipuna aiheuttaa vähän ylimääräistä huolta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä kokeilla! Itse oon käyttänyt tämän oston jälkeen monta kertaa jo punaista huulipunaa ja hyvin on pysynyt paikoillaan ja ilman mulla lähtee aina punat vähän valumaan juonteisiin :)

   Poista
 2. Enpä oo kyllä aatellukkaan et kulmakarvojakin vois pohjustaa. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ollut minäkään ennen kuin tuon ostin :D Mutta tosiaan purkkikin sanoo, että brow & lip primer ja paremmin tuo toimii kulmavärin alla kuin päällä, niin kai se sitten pohjustaja on.

   Poista