Kuka olen?

Kuka blogin takaa löytyy?

Kuvailin itseäni ystävälleni vasta sanoilla erakko ja ehkä vähän omituinen. Kuitenkin olen pohjimmiltani myös laumaeläin, joka kaipaa ympärilleen samanlaisia hulluja kuin itsekin. Kosmetiikkablogien parista olen löytänyt ihania ja yhtä höpsähtäneitä sielunsisaria ja bloggaaminen harrastuksena antaa minun olla myös oma erakkomainen itseni tarvittaessa.

En ehkä ole paras kuvailemaan itseäni, mutta kerrotaan lyhyesti, että olen hieman ristiriitainen persoona. Rakastan kosmetiikkaa, mutta lähden ongelmitta ihmisten ilmoille ilman meikin häivääkään. Vaatekaappini koostuu pääasiassa mekoista ja vaaleanpunainen on usein värivalintani (muualla kuin vaatteissa), mutta naisellisuuden vastapainoksi nautin kauhu-, fantasia- ja toimintaelokuvista ja vihaan romanttisia komedioita. Lisäksi minuun on tatuoitu jääkiekkojoullueen logo. Elämäni intohimoja ovat myös eläimet, Nintendo ja leivonta. Upottauduin usein myös kirjojen pariin tai kuuntelen tuntikausia hyvää musiikkia. 

Asuintoverini ja blogiassistenttini on kissapoika Nero, jonka adoptoin joulukuussa 2012. Eläimet pidän mielessä myös blogissa ja pyrin käyttämään vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa.

Toivon, että blogini kehittyy jatkuvasti minunkin muuttuessa. Erityisesti haluan kehittyä valokuvaajana. Toivottavasti blogini on minun näköinen, mutta kuitenkin paikka, jossa muutkin viihtyvät. Tervetuloa!

      Faktapaketti:
  • Olen 29 -vuotias
  • Asun Oulussa ja olen kotoisinkin aivan Oulun kupeesta
  • Koulutukseltani olen filosofian maisteri, valmistuin keväällä 2013
  • Blogin perustin tammikuussa 2012
  • Henkieläimeni on Cookie Monster

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti