maanantai 3. marraskuuta 2014

Milani sai hyppivän pupun!

Aloitetaan marraskuu hyvillä uutisilla. Milani on saanut Leaping Bunny -sertifikaatin eläinkokeettomuudesta. Minulla oli kesällä mennyt ohi, että Milanin eläinkokeettomuus oli kyseenalaistettu, kun ilmeisesti jonkin väärinkäsityksen vuoksi oli päässyt leviämään tieto, että merkki ei olisikaan täysin eläinkokeeton. Kaikki huoli oli kuitenkin turhaa ja Milani haki mukaan Leaping Bunny -ohjelmaan ja sai nyt sertifikaatin. 


Kuva täältä.

Tästä pääsee Leaping Bunnyn Facebook -sivujen ilmoitukseen uutisista. Puput kiittää!


Briefly in English: Milani is now Leaping Bunny certified! During summer there was some controversy about Milani's cruelty free status, but now they're officially certified. Great news to start November with!

6 kommenttia :

 1. Tosi hieno juttu! Itse kuulin tuosta epäilyksestä, mutta hyvä että väärinkäsitys on oikaistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli jotenkin mennyt koko kesän selkkaus ohi. Mutta tosiaan hyvä, että nyt asia on selvä :)

   Poista
 2. Hei ihanaa! Leaping Bunny on oikeastaan ainoa sertifikaatti johon täysin luotan, on aina kiva kun listalle pääsee uusia merkkejä. Onko sulla kokemusta Milanin meikeistä (juuri nyt ei ainakaan tule mieleen mitään postauksia aiheesta), tai tiedätkö mistä niitä saa helpoiten/halvimmalla tilattua? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määkin luotan Leaping Bunnyyn enemmän kuin esim. Petan listaan.

   Mulla taitaa olla vain kaksi tuotetta Milanilta, silmämeikinpohjustaja ja huulipunakynä. Ne on kyllä kummatkin tosi hyviä ja postaukset löytyy tuolta sivupalkista Milani -tunnistetta klikkaamalla. Itse oon tilannut Milania Ebaystä ja Cherry Culturesta. Milanin saatavuus on valitettavasti vähän huono Suomeen.

   Poista
 3. Ihanaa! Olen viime aikoina ihastunut moneen Milanin tuotteeseen, joten nämä uutiset olivat kivaa kuultavaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun pitäis ehdottomasti tutustua Milaniin lisää!

   Poista