keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kaakaorakkaus

Vartalovoiteet eivät ole mitään jännittävimpiä postausten aiheita, mutta tästä tapauksesta oli pakko kirjoittaa. Sain Face Helsingiltä joululahjaksi nimittäin Ziajan kaakao -sarjan vartalovoin ja olen rakastunut siihen täysin.
Olen jo aiemmin testaillut Ziajan vuohenmaito -vartalovoita, ja pidin siitäkin, mutta kaakao vei täysin sydämeni. Tuote on pakattu ruskeaan pyöreään purkkiin ja itse tuotekin on väriltään vaaleanruskea. Pidän hygieniasyistä enemmän tuubeista ja pumppupulloista, mutta onneksi minulla ei vartalovoiteet säily niin pitkään, että purkista olisi juurikaan haittaa. Ainoastaan kynsien alle joutuva tuote ärsyttää, kun voidetta kaivaa sormin purkista.

Olin jo aiemmin kuullut kehuja kaakao -sarjan tuotteiden tuoksusta enkä joutunut pettymään. Kaakaovoiteen tuoksu on pehmeän ja makean suklainen, olematta liian voimakas tai imelä. Vaikka tuote on nimetty vartalovoiksi, on se huomattavasti notkeampaa kuin useimmat vartalovoit. Samoin oli myös vuohenmaito -linjan voin kanssa. Koostumus onkin todella miellyttävä ja pehmeä, ja tuote imeytyy nopeasti. 
Kosteutustehot kaakao -voiteessa on hyvät. Varsinkin sääreni kutiavat talvisin kuivuuden takia jatkuvasti, mutta tämän ollessa käytössä ei kutina ole ollut ongelmana. Joskus tietenkin voi vähän kutitella, mutta päivittäisestä säärien rappaamisesta ei ole ollut nyt tietoakaan ja iho on ollut pehmeä. Tuote on suunnattu kaikille ihotyypeille ja sisältään mm. E -vitamiinia, Omega 3 ja 6 rasvahappoja sekä kaakaovoita.


Purkin sisälmykset.


Ziajan tuotteissa hyödynnetään luonnollisia ainesosia, mutta varsinaisesti luonnonkosmetiikkaa ne eivät ole. Merkki on puolalainen ja tuotteet ovat edullisia. Omien kokemusteni mukaan hinta-laatusuhde on loistava. Tätä kaakao -vartalovoita aion varmasti ostaa jatkossa. Ainoa huono puoli merkissä on vielä melko huono saatavuus. Välillä joitain tuotteita on tosin ollut ainakin Sokoksilla ja Seppälöissä myynnissä. Paikkakuntakohtaisia jälleenmyyjiä löytyy täältä. Lisäksi Ziajaa saa tilattua netistä esim. täältä. Kauneustavaratalo Even nettikaupassa voiteella on hintaa 9,95€/200ml. Suosittelen kaakao -vartalovoita erityisesti kuivaihoisille ja suklaan ystäville :)


Tuote saatu joululahjaksi maahantuojalta, mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Ziaja ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :