sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Hypen viemää: RCMA No-Color Powder

Tämän postauksen oli tarkoitus tulla ulos jo ennen arvonnan alkua, mutta valitettavasti se ei ihan onnistunut. Onneksi arvontaan voi kuitenkin vielä osallistua muutaman päivän ajan, joten menkäähän osallistumaan, jos ette vielä ole sitä tehneet. 

Arvostelussa nyt siis YouTubessa hypetetty RCMA No-Color Powder. Kyseessä on siis täysin väritön irtopuuteri, jota ainakin KathleenLights on hehkuttanut maasta taivaaseen. Värittömänä puuteri sopii kaikille ihonsävyille eikä muuta meikkivoiteen väriä. Ja parastahan tuotteessa on, että se on todella edullinen, joskin melko hankala hankkia. Omani tilasin Beautylishiltä ja otin samalla toisen purkin arvontapalkinnoksi.
Käytän irtopuuteria aina meikatessa kiinnittämään meikin ja hillitsemään ihon kiiltoa. Iän myötä olen alkanut arvostaa yhä enemmän mahdollisimman hienoa koostumusta puuterissa. Vaikka minulla ei vielä hirveästi varsinaisia ryppyjä ole, niin ohuita juonteita löytyy jo otsalta, suun ympäriltä ja silmien alta. En siis missään nimessä halua kasvoilleni mitään, mikä korostaa juonteita.

RCMA:n väritön puuteri on todella hienoa koostumukseltaan ja eroaa kaikista käyttämistäni puutereista. Puuteri nimittäin tuntuu aivan katoavan kuin katoavan ihoon. Puuteri ei tee supermattaa ihoa, mutta hillitsee hieman kiiltoa. Iho jää kuitenkin sen näköiseksi, kuin sitä ei edes olisi puuteroitu, sillä mitään kuivuutta tai jauhoisuutta iholle ei jää. Minulla ainakin puuterit tuntuvat varsinkin aluksi jäävän ikään kuin ihon pinnalle, mutta tämä tapaus vain katoaa ihoon jättäen tosi luonnollisen pinnan. Koostumus ei myöskään korosta ihon juonteita ollenkaan, mikä on loistava uutinen kaikille, joiden ihossa jo ikääntymisen merkit näkyvät. 

Meikin kiinnityksenkin puuteri on hoitanut hyvin. Parhaiten sen olen huomannut silmien alla, sillä IT Cosmeticsin peitevoiteeni kerääntyy kyllä hieman juonteisiin, jos sitä ei ole kiinnittänyt hyvin. RCMA:n puuterilla peitevoide on pysynyt täysin paikoillaan koko päivän. Kiiltoa puuteri ei pysty pidättelemään koko päivää poissa minun ihollani, mutta meikki on kiillosta huolimatta pysynyt paikallaan ilman liejuuntumista tai kasaantumista.

Puuterin ainoa varsinainen vika on minulle sen pakkaus. En välitä, vaikka pakkaus on todella halvan ja simppelin oloinen, sillä tuote on todella halpa. Minua häiritsee maustepurkkia muistuttavassa pakkauksessa se, että sen kaveriksi tarvii aina jonkin muun alustan jolle ripotella puuteria ja noukkia siitä siveltimeen. Suoraan purkista puuteria ei saa otettua ja purkin oma kansi on vain läppä, jolle tuotetta ei saa kaadettua. Itse olen käyttänyt edellisen irtopuuteripurkkini kantta alustana, jolle ripottelen puuterin. Isoista rei'istä saa myös kaataa aika varovaisesti, ettei tuotetta tule liikaa.
Kehnosta pakkauksesta huolimatta en näe mitään syytä, miksi käyttäisin muita puutereita enää jatkossa. Iso purkki RCMA:n puuteria maksaa Beautylishillä 10-12$ (n. 8,90-10,70€) riippuen ostaako yhden vai kaksi purkkia. Tarjolla on myös jättipurkkeja, mutta tavalliseen käyttöön tuo pienempi 3 oz purkki on riittävä pitkäksi aikaa. Jättipurkki on varmasti suunnattu ammattikäyttöön. Puuteri kiinnittää meikit hyvin ja jättää ihon luonnolliseksi, korostamatta juonteita. Ainoastaan todella mattaista lopputulosta kaipaaville en tätä suosittele, muille ehdottomasti. 

Menkää viimeistään nyt osallistumaan arvontaani, jos haluatte mahdollisuuden saada tämä puuteri ihan ilmaiseksi! Arvonta päättyy keskiviikkona 27.4.2016.


Briefly in English: I was caught by the hype and ordered the RCMA No-Color Powder from Beautylish. This colourless loose powder is really affordable, and I'm glad to say, also really, really good. I always use loose powder to set my make up and nowadays I really appreciate fine texture in powders.
RCMA powder is really finely milled and it seems to just disappear into my skin. The powder leaves slighty mattified, but really natural finish. It keeps my make up in place the whole day. though it can't control my oils all day. I especially like that it doesn't emphasize any fine lines on my forehead, around my mouth and under my eyes. Since the powder is completely colorless, anyone can use it and it doesn't change the color of your foundation.
Worst thing about this powder is the packaging. You need something separate to pour the powder on to pick it up to your brush. But that's not too big of a problem for me, and since the powder is really good and cheap, I'm going to keep using and buying it. The 3 oz jar of RCMA No-Color Powder is just 10-12$ at Beautylish and it will last a long time. 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani, En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni RCMA ei testaa eläimillä!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know RCMA is cruelty free!


11 kommenttia :

 1. Tuota olisi kyllä mielenkiintoista päästä testaamaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että onni suosii arvonnassa! Tämä on kyllä loistava puuteri, jos tykkää tosi luonnollisesta lopputuloksesta.

   Poista
  2. Toivotaan, että onni suosii arvonnassa! Tämä on kyllä loistava puuteri, jos tykkää tosi luonnollisesta lopputuloksesta.

   Poista
 2. Tämä on kyllä mulla ostoslistalla! Kaipaan juuri kiinnittävää puuteria, sillä Sensain ihanuus loppuu justiinsa ja Armanin puuterissa on hienon hienoa kimallusta, jota en joka lookkiin halua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Hintaakin on vaan murto-osa noihin sele merkkeihin verrattuna.

   Poista
 3. Heti heräsi kiinnostus! Värittömät puuterit on mun suosikkeja :)

  VastaaPoista
 4. Mä taas olen tykännyt MACin puuterista, kun sillä saa lisäpeittoa :D Mutta kyllä vaan kiinnostaa tämäkin. Välillä olisi kyllä hyvä saada vain kiinnittävä puuteri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää pelkään aina, että värilliset puuterit muuttaa (eli tummentaa) meikkipohjan :D.

   Poista
 5. Heips, selailin juurikin kyseisen tuotteen ostopaikkoja netistä ja satuin huomaamaan postauksesi. Kysymykseni koskeekin lähinnä tuotteen postikuluja beautylishiltä tilattuna. Huomaan, että postauksesi on jo hieman aikaa sitten kirjoitettu, mutta mikäli pystyisit edes jonkun näköisen arvion omista postikuluistasi antamaan, olisin kiitollinen siitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen tilannut yli 50$:lla, jolloin Beautylishillä on ilmaiset postikulut Suomeen. Verot tosin joutuu maksamaan jo tilatessa, mutta nekin näkyy ennen tilauksen loppuun asti viemistä. Alle 50$ tilauksissa on kiinteät postikulut 15$.

   Poista