maanantai 9. marraskuuta 2015

Syksyn suosikkipuna

Kaamosaika blogin suhteen on selvästi alkanut. Kun aamulla lähtee kotoa ei ole vielä kunnolla valoisaa, ja iltapäivällä kotiin tullessa on jo vähintäänkin hämärää. Yritän ajoittaa kuvaamista viikonlopuille, jotta saan jotain materiaalia tänne blogiin asti. 

Nyt kuitenkin esittelen teille syksyn suosikkini huulipunien joukosta. Minulla on pitänyt kiirettä, joten silmämeikkeihin en ole ehtinyt panostaa, ja huulimeikit ovat nousseet enstistäkin tärkeämpään rooliin. Heti kun ilmassa alkoi tuntua syksyn ensikirpeys, koin valtavaa vetoa tummempiin viininpunaisiin ja luumuisiin huulipunasävyihin. Niiden puutetta paikkaamaan tilasin ColourPopilta LBB -nimisen Lippie Stixin. LBB viittaa itselleni tuntemattomaan LittleBlackBoots -bloggaajaan.


LBB

LBB on suosikkiani, eli mattalaatua. Koostumus, pysyvyys ja muut ominaisuudet ovat tuttua, loistavaa ColourPopia. LBB kuitenkin jää jostain syystä selvästi hieman kiiltäväksi pitkänkin aikaa huulilla oltuaan, vaikka matat yleensä asettuvat huulille oikeasti kiillottomiksi. LBB:n koostumus on siis ehkä lähempänä satiinia kuin mattaa, mutta pysyvä ja miellyttävä se on huulilla joka tapauksessa.

Sävyltään LBB on luumuinen viininpunainen. Itse olen käyttänyt punaa eniten kevyesti levitettynä huulirasvan päällä, jolloin sävy jää pinkimmäksi ja läpikuultavaksi. Voimakkaammin levitettynä puna peittää täysin ja on hyvin intensiivinen. Kevyemmän version olen kokenut sopivaksi kaveriksi hyvin vähäisille silmämeikeilleni. ja tällä tavalla puna on nopea levittää kiireaamunakin.


Ylhäällä LBB kevyesti huulirasvan päällä ja alhaalla täysin peittävästi levitettynä.


Kummalla tavalla sinä käyttäisit LBB:tä?


Briefly in English: My favourite lipstick this fall has been LBB by ColourPop. Since the first crispiness of fall in the air I was drawn to darker lipsticks and ordered one from ColourPop.
For some reason LBB seems to be a little bit shinier than other matte Lippie Stixes. It's more of a satin finish. Anyway, it's still long lasting and very comfortable to wear. 
The shade is a plummy wine red. I like to wear it lightly over lipbalm when it's more pink and sheer. In it's full glory it's completely opaque and quite a bit darker. 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ColourPop ei testaa eläimillä!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know ColourPop is cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Kaunis tumma marjaisa sävy. Varmaan käyttäisin molemmin tavoin, riippuen fiiliksestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinpä juuri. Kummallakin tavalla tuo on tosi kaunis sävy :).

   Poista
 2. Tämä on niin mun väri! Vaaleammin levitettynä se olisi ehkä minulle sopivin, kun vähän arastelen tummaa meikkiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on tosi helppo sävy tuolleen kevyesti, mutta ei onneksi mikään hirveän tumma kunnollakaan levitettynä :). Tummemmat punat kyllä vaatii itseltä pientä totuttelua.

   Poista
 3. Tosi kauni marjainen sävy! Juuri sellainen täydellinen syyspuna.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset sävyt on kyllä tosiaan ihan parhaita syksyllä! Talvihan meille ei näytä tulevankaan, niin on pitkä syksy käyttää syyssävyjä :D.

   Poista