maanantai 28. maaliskuuta 2016

Swerve

Pitkästä aikaa lopultakin ehdin blogin pariin! Toivottavasti kaikilla oli mukava ja leppoisa pääsiäinen. Itse ainakin nautin minilomasta, joka meni pelaten, lepäillen ja perheen parissa. Otetaan lomalta paluu nyt kevyesti nopean tuotearvostelun parissa :).

Raskaille ja rasvoittuville luomille tuntuu olevan melkein mahdoton löytää pysyvää rajaustuotetta. Itse olen kokenut parhaimmaksi sekoitella luomiväristä ja Illamasquan Sealing gelistä rajauksen. Etuna tuossa on se, että voi sekoittaa eri värisiä rajauksia luomiväreistä, mutta aina ei vain jaksaisi alkaa sekoittelemaan mitään. ColourPop julkaisi vähän aikaa sitten sekä rajauskyniä että geelirajauksia purkeissa, ja ColourPopin hinnoilla oli pakko ostaa kokeiluun yksi tuote. Valitsin perinteisen mustan väriksi ja päädyin purkkimalliin, sillä kynämuotoisilla rajaustuotteilla ei ole kovin hyvä historia minun silmissäni. 
ColourPopin musta Crème Gel Colour, eli geelirajaus, on nimeltään Swerve ja hintaa purnukalla on 6$ (n. 5,40€). Tuotetta purkissa on 3g, mikä on mielestäni ihan hyvä määrä geelirajaukselle. Pakkaus noudattelee jo tuttua ColourPopin linjaa valkoisella korkilla ja ColourPop -tekstillä. Pohjaosa purkista on lasia, joka varmasti onkin hyvä valinta geelituotteelle ja hidastaa tuotteen kuivumista. Itse säilytän tuotteen vielä varmuuden vuoksi ylösalaisin kuivumista ehkäistäkseni. 
Sweve on mattainen musta ja siinä on mielestäni hyvä pigmentti. Yllä olevassa kuvassa tein aika voimakkaan rajauksen Swervellä ja lopuksi hieman pehmentelin vaikutelmaa levittämällä luomen vaaleaa luomiväriä myös kevysti rajauksen päälle. 

Swerven koostumus on hyvin pehmeä ja se leviää hyvin. Itselläni on edelleen hakusessa se täydellinen rajaussivellin, joten en saanut niin tarkkaa jälkeä kuin olisin toivonut. Rajausvärissä sinänsä ei kuitenkaan ollut mitään vikaa.

Sweve kuivuu iholle nopeasti, joten rajauksen teossa ei kannata kovin vitkastella. Hyvä puoli nopeassa kuivumisajassa on, että väri ei ehdi lähteä raskailla luomillakaan suttaantumaan. Olenkin todennut Swerven myös todella hyvin pysyväksi. Minulla rajaukset usein leimaavat luomivakoon mustan viirun, mutta Swerven kanssa tämä on tapahtunut vain kerran. Tällä kerralla minulla petti pohjustus ihan täysin, ja kaikki silmämeikit levisivät, joten Swerven syyksi tätä ei oikein voinut laittaa. 

Sanoisin, että Swerve ei ole 100 % varma raskailla ja rasvoittuvilla luomilla, mutta ehdottomasti parhaimmistoa kokeilemistani pysyvyydeltään. Esimerkiksi Inglotin geelirajaus tai Urban Decayn kajaalit eivät ole pysyvyydeltään yltäneet minulla tälle tasolle. Ei huonosti tämän hintaluokan tuotteelta!
ColourPopin Crème Gel Colourit saavat Swerven perusteella suositukseni. Värejä ColourPopin valikoimassa on mukavasti ja perinteisten tummien ja luonnollisten sävyjen lisäksi löytyy esimerkiksi kirkas keltainen ja pinkki! ColourPopin ongelma on edelleen saatavuus, mutta Shipito on ihan sujuva tapa tilata eikä pienten tilausten postikulutkaan ole pahat. 

Onko muilla yhtä ongelmalliset luomet rajausten kannalta vai pysyykö mikä tahansa rajaus paikoillaan?


Briefly in English: When ColourPop came out with their Crème Gel Colours I immediately wanted to try one. I have oily and heavy lids and good eyeliners are one of the hardest products to find. With the $6 price tag I thought I wouldn't loose too much if this wouldn't work for me. 
I ordered the basic black gel liner called Swerve. I do like to use different liner colours, but black is still the colour I reach out to most. Swerve is matte, soft and pigmented. 
Swerve dries down pretty fast so there's not much time to fiddle around with it. The good thing about the fast drying is that there's no time for it to smudge on my heavy lids. The staying power of Swerve is also really good. One time Swerve smudged on me, but that was because my primer totally failed and all of my eye makeup pretty much melted. I wouldn't say Swerve is 100 % proof on oily and heavy lids, but it is one of the best I've ever tried. With the low price I can't complain. 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien klikkaamisesta. Tietääkseni ColourPop ei testaa eläimillä!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know ColourPop is cruelty free!

4 kommenttia :

 1. Mulla pysyy rajaukset yleensä melko hyvin, koska ripsiraja ei ole itselläni yhtä rasvoittuva kuin luomivako. Esim. puuteriset luomivärillä tehdyt rajaukset kestää itsellä paremmin kuin pehmeällä kynällä tehdyt.

  ColourPopin tuote kuulosti erittäin varteenotettavalta vaihtoehdolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla luomivärillä ehdyt rajauksetkin riippuu iahnpäivästä pysyykö vai ei :D. Itse tosin tykkään enemmän tuollaisesta voimakkaammasta jäljestä, niin luomivärirajauksia tulee harvemmin käytettyä, kun ne on aina vähän kevyemmät.

   Mulla on kyllä koko luomi ihan rasvoittuvaa ja siihen ku yhdistää tosi raskaat luomet, niin on kaikki silmämeikit kovilla :D.

   Poista
 2. Täällä olis yks tosi raskas- ja rasvoittuvaluominen. Vaikka miltä merkiltä on rajauskynät testattu. Siis lähinnä kynämuodossa olevat nestemäiset ja muut koostumukset, kun en jaksa siveltimien kanssa pelata tuossa hommassa. Muutama vuosi sitten löysin kuin löysinkin luottotuotteen tähän hommaan, Artdecon High precision liquid liner. Ja nimenomaan tuo hopeanvärisessä hylsyssä (http://www.beautybay.com/cosmetics/artdeco/highprecisionliquidliner/) oleva versio. Ostin kerran kokeeksi jonkun toisen version Artdecolta eikä ollut yhtä hyvä. Mutta tosiaan tuota ensin mainittua olen nyt käyttänyt varmaan kymmenisen putkiloa ja hyvin pysyy. Oletko kokeillut? Olen löytänyt tuota esim Saksasta reilusti alle 20 euron hintaan, joten ei ole kalliskaan kun ostaa oikeasta paikasta.
  -Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä ole tuota tullut kokeiltua. Täytyy pistää kyllä mieleen.

   Mun mielestä siveltimellä ei sinänsä ole oikeestaan yhtään vaivalloisempaa tehdä rajausta, ainoastaan tuo luomivärista ja sealing gelistä sekoittelu vaatii vähän enemmän. Ihan mielenkiintoista ois tuota Artdecoakin kyllä kokeilla. Yhtä ArtDecon kajalia oon kokeillut ja se kyllä pysyi tosi hyvin kajaliksi.

   Poista