sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Moonstone

Joskus sitä tulee ostaneeksi jotain, mitä ei todellakaan tarvitse, koska jostain järjettömästä syystä vain haluaa sen. Minulle kävi näin Beccan korostupuuterin kanssa. Beccan Shimmering Skin Perfector -highlightereita on hehkutettu ainakin YouTube -piireissä pieni ikuisuus, ja lopulta hehkutus vei voiton minustakin. Jännäähän tässä on sekin, että viime vuonna New Yorkin reissussa kävin kyllä Beccan hyllyjä hivelemässä Sephorassa, mutta en vielä tuolloin jaksanut kovin merkin tuotteista innostua :D. 

Hiljattain pistin sitten menemään tilausta Beautylishille ja nappasin ostoskoriin Beccan korostuspuuterin sävyssä Moonstone. Pearl ja Opal -sävytkin olivat houkuttelevia, mutta pelkään, että Opal olisi kuitenkin liian tumma, ja jostain syystä valkosävyiset korostustuotteet tuntuvat vähän pelottavilta, joten Moonstone vei voiton Pearlista. Hintaa Moonstonella on 38 $ (n. 35 €)
Beccan highlighterit on pakattu ufoa muistuttavaan, pyöreään rasiaan. Reunojen materiaali on nihkeän kumimaista. Tyylikkään pakkauksen sisäkannessa on peili. 

Moonstone on sävyltään vaalea, persikkainen kulta. Se ei ole liian lämmin, mutta ei kylmäkään. Sellainen helppo sävy, joka sopii varmasti monille vaaleaihoisille. Puuteri on pannussa aikalailla tasaisen väristä eikä siinä ole mitään turhia kikkailuja tai printtejä. Sinänsä mukavaa, että pintaa ei ole lähdetty koristelemaan mitenkään, niin eipähän tule paha mieli tuotteen käytöstä :D.

Puuteri tuntuu sormiin melko pehmeältä ja siitä lähtee hyvin pigmenttiä. Tiesin jo etukäteen, että Beccan tuotteilla saa todella voimakkaat korostukset aikaan, mutta minut yllätti, kuinka helposti tällä saa myös kevyempää jälkeä aikaan. Puuteri levittyy kauniin tasaisesti iholle ja häivyttyy helposti. Mitään isompaa kimalletta Moonstonessa ei ole nähtäissä, vaan aivan hienon hienoa shimmeriä, joka näyttää iholla hehkuvalta. 
Levitykseen olen toistaiseksi käyttänyt sormea tai viuhkasivellintä, ja molemmat toimivat, Viuhkalla tulee helposti kevyempää jälkeä. Minun olisi kyllä aika hankkia muutama uusi kasvosivellin, ja juuri korostustuotteille olen aikonut jo pitkään hankkia sopivan siveltimen.

Minun on pakko vertailla tätä tuotetta aiempaan highlighter -suosikkiini Too Facedin Candlelight Duoon. Sävyltään nämä eroavat hieman, TF:n ollen kultaisempi ja Moonstonen persikkaisempi. Molemmat ovat pehmeitä, pigmenttisiä ja hienojakoisia. Beccan Moonstone näyttää minun silmiini kuitenkin aivan aavistuksen hienojakoisemmalta kuin Too Faced, ja jos nyt olisi pakko valita vain toinen näistä, veisi kuukivi voiton kynttilänvalosta. Beccan pakkaus on myös arvokkaamman ja jämäkämmän oloinen. 

Becca Moonstone vs, Too Faced Candlelight Duo


Minulla on nyt jo varmasti korostustuotteita koko loppuelämän tarpeisiin. Oliko Moonstonen tilaaminen järkevää, kun minulla oli jo lähes yhdenveroinen Too Facedin tuote? No, minulle Moonstone oli kuitenkin hintansa ja tilaamisen arvoinen. Tilasin sen osittain itselleni pienenä hemmotteluna koulutusjakson päätteeksi ja töiden alkamisen kunniaksi. Kaiken ei aina tarvi olla järkevää ja tarpeellista, jos se tuottaa kuitenkin iloa elämään ;).


Beautylishille erikoismaininta sekä todella huolellisesta pakkauksesta että muutenkin lähetyksen yksityiskohdista!


Briefly in English: I caved in to the temptation and bought the Becca Shimmering Skin Perfector in Moonstone from Beautylish. I've heard raves about these highlighters for years and I finally jumped on board the hype train. 
The compact reminds me of UFO's, its classy and sturdy. There's also a mirror on the inside. The powder itself has no decorations, which is actually kinda nice. I don't have to feel bad for messing up any pretty prints or anything :D.
The powder feels soft, is pigmented and has no big glitters or shimmers in it. I knew Becca's highlighters can be quite intense, but I was pleasantly surprised with how easy it's to get a soft finish as well. The powder is smooth and easy to blend. I've used my fingers or a fan brush to apply it. 
I already own Too Faced's Candlelight Duo highlighter and I have to say Moonstone is very similar when it comes to the quality. However, I feel that Moonstone is slightly more finely milled and I like the compact more, so to me Moonstone is the winner.
I didn't really need Moonstone, but sometimes it's OK to just pamper yourself.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Becca ei käytä eläinkokeita!
Product in thos post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Becca is cruelty free!

7 kommenttia :

 1. Kaunis rasia tuossa Moonstonessa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää tykkään tuosta kans tosi paljon, metallinen osa tekee heti arvokkaamman oloisen pakkauksen :).

   Poista
 2. Mullakin tuli heti avaruusalus tästä mieleen, mutta sävy on kyllä nätti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan selvä lentävä lautanenhan tuo on :D. Tuollainen persikkainen sävy on tosi helppo highlighterina, ei liian keltainen eikä punainen.

   Poista
 3. Hauska pakkaus ja kaunis korostuspuuteri!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakkaus on kyllä hauska ufo :D. Harmi ku en saanut videokuvaa tuosta swatchista, että ois päässyt itse tuote paremmin esiin.

   Poista
 4. Kannattaa testata kanssa samaa sävyssä Champagne Pop, youtubettajan Jaclyn Hillin kehittämä sävy ja mielettömän kaunis! Se saattaa näyttää pelottavan tummalta, mutta toimii mun mielestä suomalaisen vaaleella ihollakin tosi hyvin.

  VastaaPoista