maanantai 13. kesäkuuta 2016

Bon Bons

Pitkästä aikaa sain otettua edes jonkinlaiset kuvat meikistä. Viime aikoina on kyllä ollut niin väsynyt meininki, että en ole juuri edes meikannut. Töissäkin mennyt lähinnä sillä, että kasvoilla on kevyt meikkivoide tasoittamassa ihoa ja antamassa vähän aurinkosuojaa.

Lauantaina olin kuitenkin viettämässä iltaa ystävien seurassa ja sain jopa meikattua. Meikissä ei sinänsä mitään ihmeellistä, mutta halusin julkaista sen, sillä se on tehty kokonaan Too Facedin suklaapalikkasarjan tuoreimmalla tulokkaalla Chocolate Bon Bons  -paletilla.

Meikissä pääosassa on liikkuvalla luomella ja alaluomella kaunis Molasses Chip. Luomivaossa ja ulkonurkassa paletin mattaruskeita: Almond Truffle, Mocha ja Malted. Kulmaluuta ja sisänurkkaa valaisin Beccan korostuspuuterilla, mutta muuten meikki on täysin Bon Bonsilla tehty. Ripsissäkin on Too Facedia, Better than sex -ripsarin vedenkestävä versio.

Chocolate Bon Bons on mielestäni aivan ensimmäisen Chocolate Bar -paletin veroinen. Värit ovat pigmenttisiä ja häivyttyvät tosi kauniisti. Sävymaailmaltaan Bon Bons on edeltäjiään viileämpi, mutta kuten tästä meikistä voi päätellä, niin hieman lämpimämmätkin meikit onnistuvat.

Toivottavasti saan kesän aikana kuvattua enemmänkin meikkejä Bon Bonsilla ja muutenkin. Myös arvosteluja useista tuotteista pitäisi saada kirjoitettua. Minulla on esimerkiksi kuvat yhden huulimeikkituotteen arvosteluun odotelleet jo pitkään sitä, että ehtisin ja jaksaisin kirjoittaa postauksen. Töissä kirjoitan suurimman osan ajasta, joten vapaa-ajalla on ollut vaikea löytää innostusta ja energiaa kirjoittamiseen. Jospa tässä kesän mittaan vielä innostus kirjoittaa kotonakin löytyisi!

P.S. Jos luitte edellisen postaukseni ja haluatte tietää, miten Anttilan kanssa kävi, niin tässä päivitystä asiaan. Anttilasta luvattiin minulle lopulta 30 euron hyvitys suoraan luottokortille haittaa ja puhelinlaskuja korvaamaan. Hyvityksen piti näkyä pian tililläni, mutta olen odotellut sitä jo toukokuun lopulta asti, eikä se ole vieläkään tullut. Olen lähettänyt asiasta Anttilaan viestiä viikko sitten, mutta en ole saanut vastausta.
Anttilasta myös väitettiin, että he eivät voineet poistaa ylimääräistä katevarausta, vaan minun pitäisi ottaa yhteyttä luottokortin myöntäjään. Ja olin kyllä jo kertonut, että olen ottanut ensimmäisenä Visalle yhteyttä ja sieltä nimenomaan sanottiin, että vain Anttila voi katevarauksen purkaa.


Briefly in English: Just a quick make up look this time. I've been lazy with my make up lately, but manage to do something last Saturday when I had a little party with my friends. I used Too Faced Chocolate Bon Bons palette to create this look. I used Molasses Chip, Almond Truffle, Mocha and Malted. I also used Becca's highlighter in Moonstone to highlight under the brow bone and in the inner corners. I think Chocolate Bon Bons is a great as the original Chocolate Bar palette!

Postauksessa mainitut tuotteet ostettu itse. Tietääkseni Too Faced ja Becca eivät käytä eläinkokeita!
Products mentioned were purchased by me. As far as I know Too Faced and Becca are cruelty free!

6 kommenttia :

 1. Huh,huh tota Anttilan touhua. :o

  Kaunis meikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo Anttilan asiakaspalvelu on kyllä maailman hitain eikä muutenkaan näytä toimivan. Saa nähdä, milloin tuo hyvitys oikeasti ilmestyy.

   Kiitos :).

   Poista
 2. Ihana meikki! Bon bons kyllä houkuttaisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :).

   Mulla on näistä suklaapaleteista se eka ja tämä Bon Bons ja ne on varmaan mun suosikkipaletit. Eli voin vain suositella ;).

   Poista
 3. Sinä taisit saada onneksi asiasi kokonaan selväksi Anttilan kanssa ennen konkurssia, vai?
  Muistin kirjoituksesi Anttilasta, vasta kun olin tilannut. Minäkin tilasin Anttilasta toissa lauantaina polkupyörän ja sain tilausvahvistuksen. Parin päivän päästä tuli ilmoitus, että tavara on loppu. Onnekseni (ilmeisesti) olin maksanut luottokortilla (kuten aina verkkokauppaostokset) ja Anttilasta tuli ilmoitus, että katevaraus perutaan. Edelleenkään pyörän katevaraus ei ole käytössäni, tosin tilitapahtumissa ei näy, että Anttila on sen tehnyt, mutta varmistin sen luottokorttiyhtiöstä. Pankkiani asiani ei siis kiinnostanut (he ovat luoton myöntäjiä), vaan kehottivat ottamaan yhteyttä luottokorttiyhtiöön (he ovat palveluntuottajia eli laskutuksen hoitajia). Luottokorttiyhtiön mukaan katevarauksen pitäisi poistua automaattisesti kahden viikon kuluttua eli huomenna. Erikoista Anttilan toiminnassa muuten oli se, että sen jälkeen, kun tuli ilmoitus, että tavara on loppu, niin juuri samaa pyörää pystyi vielä tilaamaan ja kilauttamaan ostoskoriin.
  Tämä tapaus kyllä pani miettimään vielä tarkemmin verkkokauppaostamista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi ehti kaikki mulla selvitä ennen konkurssia. Tuo Anttilan toiminta nyt konkurssin alla on kyllä ollut hyvin hämärää. Onneksi luottokortilla maksaessa on tosiaan jonkinlainen turva, ettei rahojaan menetä, jos jokin menee pieleen.

   Poista