perjantai 7. lokakuuta 2016

Edulliset kulmakynät ColourPopilta

Palaan tänään erään itselleni hankalan aiheen pariin: kulmakarvoihin. Kulmat tuntuvat olevan monelle muullekin hankala osa meikkausta ja kyllähän tuolla ihmisten ilmoilla näkee valitettavan paljon huonosti meikattuja kulmia. Itsekään en kehu olevani hyvä kulmakarvojen meikkaamisessa, mutta en toivottavasti huonoinkaan.


Blondie & Dope Taupe

Anastasia Beverly Hills on tehnyt toistaiseksi mielestäni parhaat tuotteet kulmakarvojen meikkaamiseen. Kun ColourPop julkaisi kulmakynänsä, halusin kokeilla olisiko edullisesta vaihtoehdosta haastamaan kulmakarvojen kuningatarta. 

Tilasin ColourPop Brow Pencilit heti kahdessa sävyssä: Blondie ja Dope Taupe. Kynien kanssa samaan aikaan ilmestyi myös purkissa olevat vahamaiset tai voidemaiset Brow Potit, mutta itse olen toistaiseksi kokeillut ColourPopilta vain kyniä. Molemmat vaihtoehdot ovat todella edullisia, kynät maksavat $5 (n. 4,50 €) ja purkkitavara $6 (n. 5,40 €). Anastasian Brow Wiz kynä, joka on suosikkini, maksaa muistaakseni noin 24 € Kickseissä, ulkomailta tilattuna hieman vähemmän. 
Kynät on todella kapeita automaattikyniä. Väriä siis tulee lisää kiertämällä, eikä teroitusta tarvita. Kannattaa huomioida, että nämä kynät eivät kierry takaisin päin, joten kannattaa kieritellä kynää ulos vain vähän kerrallaan. Kynät ovat ColourPopille ominaiseen tapaan valkoisia, mutta korkin väri vastaa kynän sävyä. Toisessa päässä kynää on pyöröharja kulmien harjaamiseen.

Koostumukseltaan kynät ovat keskipehmeitä, hieman vahamaisia. Väriä tarttuu ihoon ja kulmiin aika helposti, mutta kynät eivät niin pehmeitä, että jälki olisi suttuista. Minulla on kulmissa joitain ongelmakohtia, joihin väri tarttuu huonosti. ColourPopin Brow Pencilit tarttuvat näihin kohtiin melko hyvin, mutta eivät aivan yhtä helposti kuin Anastasian Brow Wiz. Monille tuttuun Brow Wiziin verrattuna CP:n kynien koostumus tuntuu hieman pehmeämmältä, mutta tarttuvuus on silti Anastasian kynässä parempi.


Kulmat meikattuna sekä Blondiella että Dope Taupella luonnonvalossa.

Edelleen molemmat kynät käytössä. Auringonpaisteessa kynien sävy on ruskeampi.

Minulle yksi kulmakynän tärkeimmistä ominaisuuksista on sen pysyvyys. Omat kulmani ovat todella harvat ja onnettomat, joten ilman kulmäkynää olen lähes kulmakarvaton. Jos kynä siis kuluu pois päivän aikana, sen kyllä huomaa. ColourPopin kynät ovat pysyneet paikallaan melko hyvin. Joskus oikein pitkinä päivinä olen huomannut loppuillasta, että kulmista on väri osittain kadonnut. Tavallisen päivän kynät kestävät oikein hyvin, kunhan kulmia ei hankaa. Rasvoittuvalla ihollani näiden kynien pysyvyys on siis ollut vähintäänkin hyvä. Kuivemmalla iholla pysyvyys ei tuottane mitään ongelmia.

Sopivan koostumuksen ja pysyvyyden lisäksi kulmakynässä tärkeää on tietenkin oikea sävy. Tilasin tosiaan ColourPopin kyniä heti kahdessa sävyssä kokeillakseni kumpi olisi parempi. Olen päätynyt käyttämään molempia kyniä yhtäaikaa. Hieman vaaleampi sävy Blondie on käytössä koko kulmien alueella. Tummemmalla Dope Taupella tummennan hieman tarvittavia kohtia, kuten kulmakarvan korkeinta kohtaa. 

Blondie on vaalea, neutraali ruskea. Se kuvataan CP:n sivuilla viileäksi ja tuhkaiseksi, mutta mielestäni sävy on enemmän neutraali kuin viileä. Sävy sopii minulle hyvin, mutta toivoisin, että se olisi hieman viileämpi. Dope Taupe on hieman tummempi kuin Blondie, ja mielestäni se on myös neutraali ruskean sävy. ColourPop kuvailee väriä yksinkertaisesti pehmeäksi taupeksi. Myös Dope Taupe voisi olla mielestäni hieman viileämpi, mutta myös se sopii minulle.


Kapea, napakka harja kynän päässä toimii hyvin kulmien harjauksessa ja värin pehmentämisessä.

ColourPopin Brow Pencil häviää mielestäni kaikilla osa-alueilla hieman Anastasian Brow Wizille, paitsi hinnassa. ColourPopin kynät ovat silti erittäin hyviä kulmakyniä ja suosittelen niitä mielelläni. Hintaero on niin merkittävä, että itse olen tilannut nyt jo toiset kappaleet Blondieta ja Dope Taupea odottamaan ensimmäisten loppua. Jos haluaa panostaa parhaaseen mahdolliseen kulmakynään, ja on varaa siihen, kannattaa valita Anastasian kulmäkynä. Jos puolestaan etsii hyvää kulmakynää edullisesti, ovat ColourPopin kynät varteenotettava vaihtoehto. ColourPopit joutuu kuitenkin tilaamaan heidän omilta sivuiltaan ja maksamaan postikulut jenkeistä. Kannattaa tarkkailla mahdollisia kampanjoita ilmaisista tai edullisista postikuluista tai tehdä kaverin kanssa kimppatilaus.

Panostatko vai pihisteletkö sinä kulmakynän kohdalla?


Briefly in English: I'm always eager to try out new brow products. When ColourPop came out with their Brow Pencils I had to try them and see if they can beat my favourite brow product: Anastasia's Brow Wiz.
I ordered ColourPop pencils in two shades: Blondie and Dope Taupe. I wanted to see which one would be best for me, but ended up using both at the same time. Blondie is a light neutral brown and Dope Taupe is a medium neutral brown. Both shades work for me well, but I do wish they were a little bit cooler.
The consistency of ColourPop brow Pencils is medium soft and lightly waxy. They apply pretty well and do not smudge. Compared to the Brow Wiz they are a little bit softer, but I feel that Brow Wiz still sticks to my skin and brows a bit better. ColourPop's pencils last quite well on my oily skin, but during a long day they can partly wear out.
Compared to Brow Wiz the ColourPop Brow Pencils are not quite as good. However, they still are really good brow pencils. There's a big difference in the price, since ColourPop pencils only cost $5. I have already bought second pencils from ColourPop, so for me they are worth it. If you want to get the best pencil regardless of the price you should go for Anastasia's pencil. 

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkin käytöstä. Tietääkseni ColourPop ja Anastasia Beverly Hills eivät käytä eläinkokeita!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know both ColourPop and Anastasia Beverly Hills are cruelty free!

2 kommenttia :

  1. Saatan panostaakin, mulla kestää aina kulmakynät niin kauan, että niistä voi maksaa vähän enemmänkin. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla ne taas kuluu nopeasti, kun pitää käytännössä piirtää kokonaan itselle kulmat :D. Mielellään kyllä aina panostaisin parhaaseen mahdolliseen tuotteeseen.

      Poista