maanantai 3. lokakuuta 2016

Parempaa kuin...

Too Facedin Better Than Sex -ripsiväri on jo varmaan kulttimaineen ansainnut. Itsekin kokeilin sitä aikoinaan ja totesin, ettei se toimi minulla sen enempää kuin muutkaan vesiliukoiset ripsarit. Kun seksiä paremmasta ripsiväristä julkaistiin vedenkestävä versio, oli minun pakko tehdä tuotteeseen uusi tutustuminen.
Better Than Sex Waterproof Mascara on pakattu kauniiseen "vedensävyiseen" putkiloon. Pakkauksen pinnassa on lisäksi pisaroita, jotta kenellekään ei jää epäselväksi, että kyseessä on vedenkestävä ripsiväri. Pakkaus näyttää kauniilta ja tuntuu painavalta ja arvokkaalta. Kyseessä onkin sen hintaluokan tuote, että pakkaukseen odottaa panostetun. Too Facedin omilla sivuilla ripsiväri maksaa $23 (n. 20,50 €). Tosin nykyäänhän markettiripsiväritkin ovat niin kalliita, että hintaero tähän ei ole suuri. 

Better Than Sex on tunnettu siitä, että se tekee ripsistä todella runsaat ja tuuheat. Itse haenkin aina ensisijaisesti tuuheuttavaa ripsiväriä. Toinen tärkeä kriteeri minulle on se, että ripsiväri pitää ripsien taivutukset. Tästä syystä käytän aina vedenkestäviä ripsareita. Vesiliukoiset eivät vain pidä minun ripsissäni taivutuksia, eivätkä kyllä kaikki vedenkestävätkään.
Better Than Sex on selvästi tuuheuttava ripsiväri. Alussa harjaan tuli runsaasti ripsivärimassaa ja massa oli sen verran paksua, että se tarttui hyvin ripsiin ja teki niistä tuuheammat. Omilla ripsilläni tuotteen määrä oli aluksi hieman liikaakin. Hennot ripseni menivät helposti paakkuisiksi, jos en ollut varovainen ripsiväriä levittäessä. Massan kuivahdettua hieman, ripset alkoivat pysyä paremmin eroteltuina. Kuvaushetkellä Better Than Sex alkoi jo olla melko kuivaa eikä runsautta ja massaa enää syntynyt niin paljon kuin alussa. Edelleen ripsari kuitenkin antoi onnettomille ripsilleni hieman tuuheutta.
Better Than Sex waterproof jättää ripset hieman pehmeiksi kuivuttuaan. Kuitenkin se pitää minulla taivutukset koko päivän. Kaksi toivomustani rispiväri siis täyttää, ripset ovat selvästi tuuheammat ja taivutukset pysyvät.


Yksi kerros jo melko kuivunutta Better Than Sex -ripiväriä.


Vedenkestävän ripsarin kohdalla myös kestävyys on tärkeä ominaisuus. Olen nähnyt arvosteluja, joissa BTS waterproof on haukuttu lyttyyn pysyvyyden suhteen. Onkin totta, ettei kyseessä ole kestävyydeltään paras ripsiväri. Minulla ongelmat ovat kuitenkin olleet pieniä; joskus silmien alle on tullut pieni tuhru, ja jos en ole laittanut luomille pohjustajaa, on ripsien kärkien osuessa yläluomelle tullut joskus pienet jäljet. Missään ääriolosuhteissa en ole tätä päässyt testaamaan, mutta normioloissa kestävyys on ollut minulle riittävä.

Better Than Sexissä on melko iso ja tuuhea harja, joka kapenee hieman keskiosastaan. Harja toimii minulla kohtuullisesti. Se ei kuitenkaan ole kaikkein erottelevin. Harjasta tarttuu joka tapauksessa massaa hyvin kaikkialle ripsiin. Isohko harja ei ole paras vaihtoehto melko pienille silmille. Olenkin saanut lähes aina ainakin hieman sotkua aikaiseksi yläluomelle. Sottaavampiakin harjoja on kuitenkin tullut vastaan. 
Better Than Sex Waterproof Mascara on tehnyt minun kohdallani hyvää jälkeä. Nykyään Too Faced on kuitenkin sen verran hankalasti saatavilla, että tuskin tulen ostamaan tätä toiste. Ehkä joskus matkoilta voisin ostaa lisääkin, mutta tällä hetkellä en alkaisi etsimään netistä ja tilaamaan. En usko, että tämä vedenkestävä versio tulee saavuttamaan samanlaista kulttimainetta kuin vesiliukoinen sisarensa. Itsekin jatkan sen täydellisen vedenkestävän ripsivärin etsintää jostain muualta. Runsaasti tuuheuttavaa, vedenkestävää ripsiväriä etsivälle tämäkin on kuitenkin ehdottomasti kokeilemisen arvoinen, kunhan vain saa tämän käsiinsä jostain.

Mitä ripsiväriä minun kannattaisi kokeilla seuraavaksi? Harkitsen ainakin Lumenen True Mystic Volume ripsivärin vedenkestävää versiota.


Briefly in English: I felt compelled to try out the waterproof version of everyone's favourite Too Faced Better Than Sex Mascara. I only use waterproof mascaras and my priority is getting volume out of any mascara I use.
Better Than Sex Waterproof comes in a beautiful water-coloured tube. There's little drops of "water" to highlight the point that this is a waterproof mascara. There's a good weight on the tube as well, so it feels pricey.
Better Than Sex is definitely a volumizing mascara. The amount of mascara that comes out at the beginning is a little too much for my lashes. I had to be very careful with the application at first or my lashes would get really clumpy. When the formula dried out a bit, it was better for me. When I took the photos for this post, the mascara was already pretty dry and towards the end of it's life, so the volume wasn't as notable as at the beginning. 
BTS doesn't have the best lasting power. I sometimes get little smudges when using it. However, it does keep the curl of my lashes all day, which is a huge plus for me. I've heard that on some people BTS waterproof smudges really bad, but I only had minor issues.
The wand or brush is okay for me. The brush is quite large and bushy so it catches a lot of product. It definitely transports enough mascara to your lashes and does decent job separating lashes. For my smaller eyes it can get a bit messy though. 
Altogether, Better Than Sex Waterproof did pretty well for me. For me it's just too expensive ($23) and too hard to get a hold of nowadays. I probably won't buy it again, but I'd say it's worth a try if you can get it easily where you live.

Postauksen tuote on ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, Too Faced is cruelty free!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti