sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Finder's Keepers Ultra Glossy Lip

Mitäpä olisi blogini ilman ColourPopia? Tällä kertaa arvostelussa tuote, jollaista en vielä ColourPopilta ole arvostellut, Ultra Glossy Lip -huulikiilto. 

ColourPopin huulimeikit ovat olleet ehdottomia suosikkejani merkiltä, joten huulikiillon testaaminen oli vain ajan kysymys. Halusin kiillon, jossa ei olisi mitään shimmeriä tai glitteriä ja päädyin valitsemaan sävyn Finder's Keepers. Sävyvalinta ei ole kovin yllättävä, se jatkaa jo pitkään jatkunutta viileiden ja malvaisten suosikkisävyjeni linjaa. ColourPopin kuvaus sävystä on yksinkertaisesti mid-tone mauve, eli keskitumma malva. Sävy on kohtuullisen peittävä kiilloksi, mutta ei kuitenkaan täysin peittävä.


ColourPopin pakkausten tekstit kuluvat nopeasti, jos niitä säilyttää meikkipussissa.


Pakkaus on tuttua ColourPop -tyyliä. Läpinäkyvä akryylituubi on samanlainen kuin Ultra Matte ja Ultra Satin -punissa ja levitys tapahtuu perinteisellä aplikaattorilla. Aplikaattoriin tulee kerralla sopiva määrä kiiltoa. En tällä kertaa edes kuvannut aplikaattoria erikseen, sillä vastaavista löytyy kuvia jo Ultra Satin ja Ultra Matte -postauksien yhteydestä, ColourPop tagin alta.

Koska kyseessä on huulikiilto, pysyvyys ei ole lähelläkään muiden ColourPopin huulimeikkien tasoa. Sanoisin, että tämä kestää huulilla keskivertokiillon tavoin. Siinä vaiheessa kun kiillon väri on jo aikalailla kadonnut, on huulilla kuitenkin vielä mukavan kosteutettu tunne ja kiiltoa. Tuntuma kiillossa on tosi mukava ja kosteuttavan oloinen, tahmeudesta ei ole oikeastaan tietoakaan. Minua kiilloissa ei tahmeuskaan haittaa, mutta tykkään myös tälläisesta hoitavasta ja pehmeästä tunteesta kiilloissa. En ole huomannut mitään erityistä hajua tai makua Finder's Keepersissä. 


Finder's Keepers luonnonvalossa kuvattuna.


Sävyltään ja koostumukseltaan Finder's Keepers Ultra Glossy Lip sopii hyvin jokapäiväiseksi huulimeikiksi. Itse olen jo nakannut tämän laukussa mukana kulkevaan meikkipussiin ja tämä on tainnut olla useimmiten huulillani viime aikoina, kun olen meikannut. Kiiltoa voi käyttää yksinään tai sen voi lisätä huulipunan tai rajauskynän päälle. 

Ultra Glossy ei ehkä vienyt ykköspaikkaa silmissäni ColourPopin huulimeikeistä, mutta erittäin hyvä kiilto se on joka tapauksessa. Voisin hyvinkin ostaa lisää kiiltoja eri sävyissä. Hintaa näillä on ColourPopin edulliselle linjalle uskollisesti vain 6 $ (n. 5,65 €), pakkauskoko on 2,41 g. ColourPop tosiaan toimittaa nykyään Suomeen ja postikulut ovat yli 50 $ tilauksille ilmaiset!


Kiillon pigmenttimäärä näkyy hyvin kädelle tehdyssä swatchissa,


Mikä on suhteesi huulikiiltoihin näin pitkään jatkuneen mattamanian jälkeen?


Briefly in English: Another day, another ColourPop review. This time I'm trying out their Ultra Glossy Lip in Finder's Keepers. Finder's Keepers is a mid-tone mauve lip gloss with no shimmer or glitter. It's moderately opaque. 
Finder's Keepers feels very comfortable on lips. It's not sticky and feels moisturizing. The lasting power is nowhere near other ColourPop lip products, but that was expected since it's a gloss. I'd say it lasts about the same as an average lip gloss. After the color fades, my lips still feels soft and moisturized and have some shine. There's no scent or taste in the gloss.
The packaging is the same as in other liquid ColourPop lip products. Ultra Glossy comes in a clear acrylic tube with a doe foot applicator. 
Finder's Keepers is a perfect everyday lip gloss. I've used it almost every time I've worn make up recently. You can use it alone, over lipstick or over lip liner. Ultra Glossy is a really good lip gloss, it's not my favorite ColourPop formula, but I'd happily buy more Ultra Glossys.
Ultra Glossy Lips cost 6 $/ 2,41 g (0.09 oz). ColourPop now have international shipping!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ColourPop ei käytä eläinkokeita!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, ColourPop is cruelty free!

2 kommenttia :

 1. Pakko myöntää, että vaikea suhde. Parikymppisenä en käyttänyt muita kuin kiiltoja, viimeisen viiden vuoden aikana en ole käyttänyt kiiltoja oikeastaan ollenkaan, mutta jotenkin pikkuhiljaa ne ovat alkaneet uudestaaan kutkuttamaan ja tällä hetkellä käytöstä löytyy pari. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää käytin vähän nuorempana kans vain kiiltoja. Sitten opettelin huulipuniin ja tuli käytettyä vähän vaihtelevammin eri koostumuksia. Nyt on taas alkanut enemmän kiillotkin kiinnostamaan, kun on tullut mattaa käytettyä välissä aika paljon.

   Hauskasti menee kyllä kausittain ja kyllähän meikkitrendit vaikuttaa omaan käyttäytymiseenkin, vaikka ei edes tietoisesti trendejä seurais.

   Poista