perjantai 26. tammikuuta 2018

Tehokasta puhdistusta - Mádara Detox -naamio

Detox on termi, johon en oikein usko. Siis kaikenmaailman ihmeaineisiin, jotka poistavat kehosta kuona-aineita ynnä muuta ylimääräistä. Ei kuitenkaan anneta nimen pilata Mádaran loistavaa savinaamiota, joka siis kulkee nimellä Detox - ultra purifying mud mask. 

Detox lupailee iholle puhdistusta raskasmetalleista ja toksiineista, aknen ja tulehduksien ehkäisyä sekä hoitoa ja kosteutusta hivenaineiden, vitamiinien ja mudan voimin. Detoxin muta on peräisin pohjoisen metsäjärven pohjasta. Mádara lupaa ihon olevan naamion jälkeen raikas, tasainen ja elinvoimainen. Savinaamioille tyypilliseen tapaan Detoxin luvataan myös supistavan ihohuokosia.
Sain kyseisen naamion toissajouluna lahjaksi rakkaalta ystävältäni. Mádara oli jo tuttu merkki ja tiesin, että heillä on hyviä tuotteita. Naamioita en kuitenkaan ollut kokeillut aiemmin. Tilasin juuri itse uuden tuubin Detox -naamiota, mikä kertookin jo paljon. Enkä ole ainoa tähän naamioon ihastunut, sillä siskoni laittoi minulle muutama kuukausi sitten whatsapp -viestin tästä samasta naamiosta ja kehotti minua ostamaan sen. 

Detox on paksu, tummanvihreä naamio, jossa on melko tymäkkä, mutta ei paha, tuoksu. Naamio levitetään kasvoille ja annetaan vaikuttaa 5 - 10 minuuttia. Vaikutusajan jälkeen naamio pestään pois. Rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle naamiota suositellaan käytettäväksi kaksi kertaa viikossa. Normaalille iholle suositus on kerran viikossa. Naamion mukana tulee myös hyvät ohjeet, miten ja kuinkan usein naamiota käytetään eri ihotyypeille.


Paksu, vihreä naamio kuivahtaa iholle melko nopeasti.

Itse olen tainnut käyttää tuota pitempää vaikutusaikaa ja vaikka naamiota ei pidetä pitkään kasvoilla, sen tehon huomaa heti. Olen välillä käyttänyt tätä kerran viikossa säännöllisesti, välillä tarpeen mukaan ja joskus vain kasvojen t-alueelle. Minulla ei ole kasvoilla mitenkään kovin herkkä iho, mutta silti kasvoillani on vähän punoistusta naamion pesun jälkeen. Iho tuntuu kuitenkin myös puhtaalta ja raikkaalta. Punoitus häipyy minulla nopeasti, puolen tunnin sisällä. Laitan kosteusvoiteen iholle heti naamion jälkeen ja iho ei jää kuivan eikä kiristelevän tuntuiseksi.

Mádaran Detox -naamion tehon näkee mielestäni parhaiten seuraavana aamuna. Iho näyttää tasaisemmalta ja puhtaalta. Olen usein käyttänyt tätä, kun iholle on ilmestynyt epäpuhtauksia ja seuraavana aamula punoittavat näppylät ovat näyttäneet jo selvästi paremmilta. Punoitus on hävinnyt ja näppylät kutistuneet. Tämä on siis yksi harvoista ihoa puhdistavista tuotteista, joista olen huomannut tehon selvästi heti yhdellä käytöllä. Siskollani tuntui olevan samanlaisia kokemuksia. Myös hänellä kasvot punoittavat naamion jälkeen jonkin aikaa.

Mádaran Detox - ultra purifying mud mask on mielestäni loistava naamio rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kuivalla ja herkällä iholla kokeilisin tätä varovaisesti ja käyttäisin harvemmin tai vain tarpeen vaatiessa. En tiedä poistaako tämä oikeasti ihosta raskasmetalleja ja toksiineja, mutta näppylöiden rauhoitukseen ja ihon puhdistukseen tämä toimii kuitenkin loistavasti. Tämän naamion ansiosta haluaisin kokeilla myös muita Mádaran naamioita!

p.s. Mádaran tuotteet ovat 30 % alennuksessa uudessa Hehku.fi -verkkokaupassa 25.1 - 28.1.2018!


Briefly in English: I'm not a believer in Detox -products, but Mádara's Detox- ultra purifying mud mask is an amazing face mask for oily and acne prone skin. Detox promises to purify your skin from toxins, minimize pores and to leave your skin fresh and even. 
I don't know if Detox actually purifies skin from toxins, but it does leave my skin even and fresh. I often use it when I get pimples and the next morning my face looks a lot better. The spots are diminished and less irritated. I only use this mask once a week or when needed. It tends to leave my skin a little bit red right after use, but the redness goes away fast and my skin feels really clean and nice.
Mádara recommends this mask twice a week for oily, acne prone skin and once a week for normal skin. The mask is left on the skin for 5 - 10 minutes and then washed off. I would definitely recommend this mask for oily, acne prone skin. I'd try it carefully and use it less frequently on dry or sensitive skin.

Postauksen tuote saatu lahjaksi/ostettu itse uudelleen. Kaikki mielipiteet ovat omiani enkä saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Mádara ei testaa eläimillä!
Product in this post was a gift from a friend (I also repurchased myself). All of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, Mádara is cruelty free!

1 kommentti :