tiistai 30. tammikuuta 2018

ColourPop - You Had Me At Hello

Uusin luomiväripalettini rantautui Amerikasta asti. ColourPopin perinteiset luomivärit olivat kiinnostaneet minua jo pitkään, mutta ostoskorin kautta kassalle ne päätyivät vasta sopivan tarjouksen kohdalla. Tammikuun alkupuolella ColourPop nimittäin tarjosi joitain suosituimpia tuotteitaan 40 % alennuksella, ja päädyin tilaamaan näistä You Had Me At Hello -luomiväripaletin. Tarjoushinnalla ja postikulujen kanssa tälle tuli hinnaksi reilu 18 euroa. Ei paha hinta 12 luomiväristä!


Paletti on tukevaa pahvia. Kompaktin kokoinen paletti painaa yllättävän paljon, koska kannen sisäpuolelta löytyy myös peili.


Sivellin ja sormet ovat kähmineet palettia jo ennen kuvien ottoa.

Paletissa on siis yhteensä 12 sävyä, puolet sävyistä on mattaa ja puolet metallisia. Sävymaailma on enimmäkseen punertavaa ja purppuraa höystettynä muutamalla kellertävämmällä sävyllä. Napeissaan jotkin sävyt näyttävät enemmän lilaan taittavilta kuin todellisuudessa ovat. Yllätyin esimerkiksi sävyn Winning Ticket punertavuudesta, sillä napissa se näyttää enemmän malvalta.

Paletilla saa tehtyä monenlaisia meikkejä kevyestä päivämeikistä näyttävämpään iltameikkiin. Itse kaipaisin vielä vaaleaa, ihoni sävyä lähellä olevaa, mattaväriä, mutta muuten tässä paletissa on kaikki tarpeellinen minulle. Matkoille tämä on hyvä seuralainen, koska paletti on pienikokoinen ja monipuolinen. 


Sävyjen nimet löytyvät paletin takaa.


Koostumus ColourPopin puuteriluomiväreissä on tämän paletin perusteella todella hyvä. Sekä matta- että metallisävyt ovat pehmeitä ja pigmenttisiä. Joistain sävyistä pöllyää melko paljon irtonaista luomiväriä, mutta en huomannut meikatessa, että värit olisivat varisseet siveltimestä. 

Yllä olevissa kuvissa esimerkkeinä muutama sävy swatchattuna. Swatchit on tehty sormella paljaalle iholle, yhdellä vedolla. Pigmenttiä näistä siis löytyy. 

Meikatessa sävyt olivat helpot työstää. Mattasävytkin häivyttyivät helposti. Viimeisessä kuvassa You Had Me At Hello -paletilla tehty meikki. Kulmaluun korostus on paletin ulkopuolelta, mutta muuten meikissä käytetty vain tätä yhtä palettia. Käytössäni olivat sävyt: The Knot, Moon Struck, Candygram, Winning Ticket, Want U Back sekä Sparks Fly. 
Olen erittäin tyytyväinen ostokseeni ja ColourPopin hinta-laatusuhde on kyllä loistava. Normaalihinnalla tämä paletti maksaa 18$ (n. 14,50€). Tämä paletti innosti minut meikkaamaan ihan huvikseen ja odotan jo, että pääsen kokeilemaan muitakin paletin sävyjä!

Joko sinä olet kokeillut ColourPopin perinteisiä luomivärejä?


Briefly in English: I finally tried ColourPop's pressed powder eye shadows! I ordered the You Had Me At Hello palette during a 40 % off promo and I am impressed. 
The quality of the shadows is excellent. Both matte and metallic shades are soft and pigmented. Some of the shades have some kickback, but I didn't notice any fall out when I used this palette for an eye look. The shadows blended easily and were pleasant to use. The swatches above were done on clean skin with one wipe of a finger!
You Had Me At Hello has 12 shadows, 6 mattes and 6 metallics. Only thing I would add to this palette is a light, skin-colored matte shade. This palette is versatile and due to it's compact size, a great companion while travelling. 
The normal price for this palette is 18$. Colourpop really has great prices for their quality!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ColourPop ei testaa eläimillä!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know, ColourPop is cruelty free!

3 kommenttia :

  1. Mä en ole edelleenkään kokeillut ColourPopolta mitään, oon niin dinosaurus tässä asiassa. Mutta olen katsellut varsinkin näitä paletteja monesti ja huokutus tilaamiseen on ollut suuri. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ColourPop on kyllä hyvän maineensa veroinen. Mulla tekis nyt mieli ostaa lisää luomiväripaletteja, koska tämä ensimmäinen oli niin hyvä :).

      Poista