sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Edullisen pohjustajan metsästystä

Toisena tuotteena Tokmannin shoppailuista esittelen Eveline Cosmeticsin Silicone Make-Up Base Smoothing and Matting -meikinpohjustajan. Omalle epätasaiselle ja rasvoittuvalle iholleni pohjustaja on melko pakollinen tuote, ja etsin koko ajan hyviä pohjustajia.Evelinen pohjustaja oli todella edullinen, 30ml tuubi maksaa Tokmannilla normaalisti 9,90e ja itse sain tästäkin 20% kampanja-alennuksen. Tarjolla oli omat pohjustajat kuivemmalle iholle ja normaali/sekaiholle. Ihan postitiivista, että eri ihotyypeille on omat tuotteensa, sillä itse olen ainakin hieman skeptinen kaikille ihotyypeille tarkoitetuista tuotteista.

Evelinen meikinpohjustaja on aika paksua läpinäkyvää geeliä, joka jättää pohjustajille tyypillisen liukkaan ja samettisen tunteen iholle. Koostumusta ennen huomaa kuitenkin jo tuotteen vahvan tuoksun. En itse ymmärrä, miksi kasvoille levitettäviin tuotteisiin laitetaan voimakkaita hajusteita, ja tämän pohjustajan tuoksu on ehkä voimakkain mihin olen törmännyt. Tuoksu on parfyyminen, melkein tekisi mieli sanoa partavesimäinen, sillä se on todella voimakas. Onneksi hajun tuntee vain levittäessä tuotetta kasvoille, myöhemmin sitä ei enää tunne. En ole itse saanut mitään oireita tuoksusta, mutta en pidä sitä mitenkään miellyttävänä tuotetta laittaessani.

Miten tuote sitten toimii? No, oikeastaan tämä on ihan perus ok tuote. Pohjustaja tasoittaa ihoa vähän ja auttaa meikkiä kestämään vähän paremmin. Paketti lupaa jopa 16 tunnin keston meikille, mutta tämä ei kyllä ainakaan minun ihollani toteudu. En kyllä odottanutkaan mitään ihmeitä tältä pohjustajalta, joten siinä mielessä odotukset täyttyivät. Toimintakyvyltään tämä vastaa mielestäni edellistä ostamaani, eli Elite Parisin, pohjustajaa. Hintaeroa näillä kahdella pohjustajalla ei ole paljoakaan, mutta Evelinen pohjustajan voimakkaan hajun vuoksi valitsisin ehkä ennemmin Eliten pohjustajan.


 Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Eveline Cosmetics ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Edullinen ostos tuo Eveline oli.
  Hintansa väärti varmasti.
  Jos tulee joskus vastaan saatan napata kokeiluun.

  Hyvän ja toimivan pohjustajan etsintä on varmaan ikiprojekti =)
  Niinkuin kaikki muukin kosmesaalistus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla, jos vastaan tulee. Oulussa en oo nähnyt ku Tokmannilla eli saman ketjun halpiskaupoista kannattaa katsella!

   Kosmetiikkasaalistus on kyllä jännää hommaa, aina etsii täydellistä tuotetta ja sitten jos semmosen löytää niin sehän onkin ihan tylsää kun joutuu samaa tuotetta jatkuvasti käyttämään ;)

   Poista
 2. Mullakin pohjustusmetsästys käynnissä, mut toi haju on varmaan asia mikä pitää mut loitolla tosta tuotteesta. Ootko huomannu ihossas mitää reaktioo kun oot tota nyt käyttäny, uskaltasko sitä kokeilla..??
  Itellä on nyt menossa Lorealin studio secrets magic perfecting base, toimii kyllä aika hyvin peittämään/täyttämään huokosia, meikkivoide näyttää peremmalta ihossa kun oon tätä käyttäny.
  -inka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä huomannut mitään reaktioita ihossa, vaikka haju on tosiaan voimakas. Jos oot iho-oireita saanut hajusteista niin en kuitenkaan ehkä suosittele tätä, mutta muuten kannattaa kokeilla. Hinta on sen verran pieni, ettei paljo rahaa mene hukkaan jos ei miellytäkään.

   Tuota Lorealia monet kehuu, mutta itselläni on merkki boikotissa. Lumeneltahan löytyy myös kohtuu hintaisia pohjustajia ja eri ihotyypeillekin! Itselläni on myös Goshin pohjustaja nyt testissä ja siitä tulee juttua vähän myöhemmin.

   Poista