perjantai 27. heinäkuuta 2012

Kesäisiä meikkejä, suosikkeja ja inspiraation lähteitä!

Sain päähäni kirjoitella vähän siitä, mitä meikkejä on viime aikoina tullut käytettyä ja mitä tuotteita on noussut suosikeiksi. Idea lähti pääosin Miten niin liikaa? -blogista, kun Elisa kirjoitteli uudelleen löydetystä suosikkituotteestaan. Itsekin olen löytänyt yhden vanhan luomivärirakkauden uudelleen ja lisäksi kesän ostoksista on löytynyt uusia suosikkeja. Lisänä höpinöilleni on muutama meikkikuva!
Aloitetaanpa minun uudelleen löytämästäni luomiväristä. Se on yllä olevassa kuvassakin näkyvä Fyrinnaen Rapunzel Had Extensions. Väri on pohjaltaan vaaleanpunainen ja siinä on  voimakas kultainen hohde, ja ainakin minulla väri näyttää luomella enemmän kullanhohtoiselta persikalta kuin vaaleanpunaiselta. Olen saanut värin alunperin ilmaisnäytteenä muistaakseni ensimmäisen Fyrinnae -tilaukseni yhteydessä ja näyte on lähes loppu. Onneksi laitoin viimeisimmässä tilauksessani itselleni tulemaan uuden minikokoisen purkin Rapunzelia. 
Rapunzel Had Extensions on siitä loistava väri, että se tuntuu sopivan lähes kaikille ja se on yksi monikäyttöisimmistä väreistä mitä tiedän. Itse olen käyttänyt väriä yksinään koko luomella ja yhdistellyt sitä sekä muiden värikkäiden että neutraalien sävyjen kanssa.
Yllä olevassa meikissä olen yhdistänyt Rapunzelin 88 mattapaletin kahdesta violetista sekoittamaani violettiin. Tämän yhdistelmän idea on lähtöisin Kosmetiikkaobsession Mizz Annien juhlameikistä, joten kiitokset ideasta sinne suuntaan. Ei tämä tietenkään ole lähellekkään samanlainen kuin Annien meikki, mutta sävy-yhdistelmän idea on lähtenyt sieltä :) Tämä on ehdottomasti tämän kesän suosikkimeikkini!

Miten niin liikaa? -blogin Elisa innosti minua tämän postauksen kirjoittamisen lisäksi tekemään meikin Fyrinnaen Snow Leopardilla. Olen ehkä osittain töittenkin vuoksi käyttänyt tänä kesänä tavallista enemmän neutraaleja luomivärejä, mutta Snow Leopardia ei ollut tullut käytettyä kuukausiin. Tein neutraalin meikin, jossa yhdistin Snow Leopardin vähän hunajaisempaan ja kimaltavampaan sävyyn, Shiro Cosmeticsin Sweet Honeyhin.
Monen suosikkitaupe Snow Leopard näyttää minun ihollani aikalailla vain vaaleanruskealta. Kaunis sävy se on joka tapauksessa, vaikka taupe-ilmettä hakiessa minulle tuntuu sopivan vähän harmahtavammat sävyt, kuten Urban Decayn Mushroom. Yllä olevassa kuvassa Snow Leopard luomivaossa ja siitä ylöspäin häivytettynä. Sweet Honey liikkuvalla luomella. Värit sulautuivat hyvin yhteen, mutta livenä nähtynä luomen sävy erottui kuitenkin hieman kultaisempana ja kimaltavampana luomivaon väristä.

Urban Decayn Mushroomista päästäänkin viimeiseen meikkiin, jossa se esiintyy. Mushroomiakin on tullut käytettyä paljon! Tämä meikki syntyi kun halusin sekä neutraalia että värikästä ja lisäksi halusin keskitumman meikin. Mushroom toimii todella hyvin täysin neutraalin sävyisissä meikeissä, mutta se on uskomattoman helppo yhdistää värikkäämpienkin luomivärien kanssa.
Yllä olevassa meikissä Mushroom luomivaossa ja silmän alla sisänurkkaa lukuun ottamatta. Silmän sisänurkassa Dawn Eyes Cosmeticsin Electric Avenue ja muuten liikkuvalla luomella Femme Fatalen Polymorph. Dawn Eyes Cosmeticsin luomiväreistä tulossa swatcheja pian!


Tulikin jo muutama kesän suosikki mainittua, mutta haluan vielä antaa krediittiä muutamalle muullekin tuotteelle. Ensimmäisessä kuvassa näkyy jo useampaan kertaan hehkuttamani Femme Fatale Cosmeticsin Moonglow -luomiväri, joka on kaiken hehkutuksen arvoinen. Lisäksi kuvassa on kesään täydellinen uusi suosikkihuulikiilto, Lip Poison Stroll Along the Shoreline Venomous Cosmeticsilta. Tämän kesän suosikkeihin täytyy lukea myös Dr. Jartin BB -voide, josta on myös tulossa ihan oma juttunsakin. Myös Urban Decayn Book of Shadows Vol. II täytyy lukea kokonaisuudessaan tämän kesän luottotuotteisiin, sillä olen rajannut silmäni käytännössä päivittäin siinä olevalla Perversionilla ja muutenkin sen värejä on tullut käytettyä paljon (yllä olevissa kuvissa esim. Mushroom ja viimeisessä meikissä kulmaluulla oleva Sellout). Meikkien ulkopuolelta maininnan ansaitsee ehdottomasti Four Reasonsin hiuspuuteri, joka on kiireisten (tai laiskojen...) aamujen pelastus.
Pakko vielä mainita tämän kesän suurin meikkihimotus: Urban Decayn Smoked -paletti, se näyttää i-h-a-n-a-l-t-a!!! Voi kun se ei olisi niin kallis...


Lopuksi vielä kiitokset kaikille muille kosmetiikasta (ja muistakin aiheista) bloggaaville! Yllä tuli jo pari inspiraation lähdettä mainittua ja muutenkin jatkuvasti löydän uutta tietoa ja inspiraatiota muista blogeista. Oma meikkauksenikin on monipuolistunut entisestää blogin pidon, ja siinä samalla muiden blogien tarkemman seuraamisen, myötä. Ihanaa kun jaksatte kaikki kirjoitella blogejanne meidän muiden iloksi!

Kuulisin mielelläni muidenkin kesäsuosikeista, inspiraation lähteistä ja uudelleen löydetyistä tuotteosta!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni postauksessa mainitut merkit ovat eläinkokeettomia, tosin Urban Decay on siitymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti