maanantai 21. tammikuuta 2013

Goldwellin monitoimiyllättäjä

Alunperin en edes aikonut kirjoittaa tästä kesällä ostetusta Goldwellin Fruits 4 You Hair & Body Shampoosta postausta blogiin. Nyt olen kuitenkin viimein ottanut tuotteen käyttöön ja se muutti mieleni. Ostin tämän Jyväskylän Sokokselta kesäalesta ja tarkoitus oli käyttää tätä pelkästään suihkusaippuana. Ikivanha Tigin shampoo -jättipulloni vetelee kuitenkin viimeisiään ja sen lisäksi minulla oli vain Goldwellin syväpuhdistava shampoo, jota en halua ihan päivittäin käyttää, joten nyt olen käyttänyt Fruits 4 Youtakin hiustenpesuun.

Ostin tuotteen ihan vain tuoksun perusteella. Kaikki Sokoksella tarjolla olleet Fruits 4 You shampoo/suihkusaippuat tuoksuivat ihanilta, ja koska ne olivat kesällä vielä tarjouksessa alle 4 eurolla, en voinut jättää tilaisuutta käyttämättä, vaikka tuotteelle ei silloin tarvetta ollutkaan. Normaalihinta näille olisi 9,90e/250ml. Tällä hetkellä ei ainakaan Sokoksen verkkokaupassa ole tarjolla kuin mustaherukan tuoksuista versiota, mutta toivottavasti nämä eivät ainakaan ole poistumassa valikoimista.

Suihkusaippuana tämä on ihan peruskamaa. Minä en suihkusaippuoista oikein mitään suuria eroja koskaan löydä ja tärkein kriteeri niille onkin oikeastaan tuoksu. Itse ostin siis kesällä tämän Papaya -tuoksun, mutta kaikki Fruits 4 Yout tuntuivat tuoksuvan hyvälle ja aika luonnolliselle. En valitettavasti enää muista, mitä kaikkia tuoksuja oli tarjolla. Tuoksu on mielestäni sellainen semivoimakas, ei ylitsekäyvä, mutta ei kyllä kevytkään. Papayan tuoksu on tietenkin makea, mutta ei liian imelä. Tuotteessa olevan glyseriinin pitäisi kosteuttaa sekä ihoa että hiuksia.

Se, miksi päätin tästä kirjoittaa blogiinkin on kuitenkin se, että tuote yllätti minut täysin shampoona. Kuvittelin, että tällainen monitoimituote ei ole kovinkaan hyvää hiustenpesuun, mutta minä käyttäisin tätä ihan mielellään jokapäiväisenä shampoona. Omat hiukseni eivät ole mitenkään erityisen ongelmaiset, vaikka ovatkin rasvoittuvat, joten en tiedä miten tämä käyttäytyisi esim. vahingoittuneiden hiusten kanssa. Normaaleille hiuksille tämä tuntuu olevan kuitenkin erinomainen. Pullon mukaan tämä sopii kaikille hiustyypeille. 
Olen tämän rinnalla käyttänyt siis Goldwellin syväpuhdistavaa shampoota ja Tigin tuuheutttavaa ja tämän jäljiltä hiukset ovat olleet ehdottomasti sileimmät ja pehmeimmät. Tietenkin syväpuhdistava ja tuuheuttava shampoo pesevät voimakkaammin, mutta olin silti yllättynyt, miten ison eron tämä teki. Edes ennen hoitoainetta hiukset eivät tuntuneet olevan takkuiset tai karheat. Tälläkin saa kuitenkin hiukset puhtaaksi hyvin ja ne pysyvät puhtaina ihan niin kuin minkä tahansa hyvän shampoon jälkeen.


Inci


Tällainen tuote olisi erinomainen sellaiselle ihmiselle joka käy suihkussa muuallakin kuin kotonaan, esim. kuntosalilla, koska erillisen shampoon ja suihkusaippuan sijaan voisi ottaa vain yhden pullon mukaan. Itse ostaisin tätä ihan kotikäyttöönkin mielelläni uudestaan. Se, että tuotteen tuoksu on ihana, on vain extraa hyvän tuotteen lisäksi. Jos joku tietää, onko näitä edelleen Sokoksella ihan vakiovalikoimissa tai myydäänkö näitä muualla, voi hihkaista minulle kommenteissa!


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Goldwell ei käytä eläinkokeita!

4 kommenttia :

 1. Moikka! Mä olen noita Hairstoresta myös bongannut, aikalailla samaan hintaan. :) Nyt en ainakaan heidän nettikaupasta niitä äkkiseltään löytänyt. Muut tuoksut oli mustaherukka, meloni ja kirsikka. :) Oon katellut ja tuoksutellut niitä monta kertaa ja meinannut ostaa (en tosin Hairstorelta...), mutta pysynyt kuitenkin tiukkana, koska mulla on useampi shampoo vielä varastossa. Aivan äärimmäisen houkuttelevia tuotteita ja jos kerran vielä toimivat, mahtavaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Pitääpä pitää silmät auki, jos tulee Hairstore vastaan tai näitä uudestaan nettikauppaan.
   Tuo kirsikka kuulostais ihanalta. Muistelen, että tuoksuja oli vielä enemmän kesällä Sokoksella, mutta en vaan enää millään muista mitä siellä oli.

   Poista
 2. Tää kommentti tulee nyt todella myöhässä verrattuna aiempaan, mutta jostain syystä nyt tänne eksyin kirjoittaman. Eli itse ostin viime viikonloppuna Outlettistä Ideaparkista kyseisen tuotteen papayan tuoksuisena ja alennettu hinta oli huimat 2,50! Sieltä tuoksuja löytyi papayan lisäksi kirsikka, hunajameloni ja mustaherukka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näihin vanhoihinkin postauksiin saa kommentoida :) Kiva kuulla, että näitä saattaa vielä löytää jostain paikoista ja oot kyllä hyvään hintaan löytänyt!

   Poista