perjantai 4. tammikuuta 2013

Vuoden 2012 suosikit

Kosmetiikka-aiheisissa blogeissa on monesti tapana listata vuoden lopuksi parhaita tuotteita. Jotkut jopa pitävät omat gaalansa, jossa jakavat palkinnot parhaille tuotteille kategorioittain. Itse en alkanut näin mittaviin juhlallisuuksiin, mutta halusin silti listata ehdottomia suosikkituotteitani viime vuoden ajalta.

Aloitin blogin viime tammikuussa ja vuoden aikana kosmetiikkavarastoihini on tullut paljon uusia suosikkituotteita. Taitaa jopa olla niin, että kaikki tässä listaamani tuotteet on sellaisia joihin olen tutustunut bloggaamisen aikana. Se kertoo varmasti jotain siitä, miten paljon tällainen harrastus näkyy meikkiostoissa :)

Tässä siis vuoden 2012 suosikkituotteet! Tuotteiden järjestys on sattumanvarainen ja en listaa tähän kaikkia suosikkituotteitani vaan vain sellaiset, jotka ovat minulle olleet aivan ylivertaisia muihin verrattuna tai jotka ovat yllättäneet minut positiivisesti. Tuotteen nimeä klikkaamalla pääsee postaukseen, jossa olen kertonut kyseisestä tuotteesta enemmän, paitsi viimeisen tuotteen kohdalla, josta tarkempi arvostelu on vasta tulossa. Viimeisen tuotteen nimeä klikkaamalla pääsee merkin sivuille, kyseisen tuotteen kohdalle.Dr. Jart Rejuvenating Silver Label Blemish Base:
Paras meikkipohja, jota olen koskaan kokeillut! En keksi tästä mitään muuta huonoa kuin aavistuksen korkean hinnan (ei tosin korkea laatuun ja riittävyyteen suhteutettuna) ja vaikean saatavuuuden Suomessa. Tämä sopeutuu omaan ihonsävyyni täydellisesti, kestää hyvin, peittää tarpeeksi, näyttää luonnolliselta, ei tunnu iholla ja ei tuoksu miltään. Lisäksi tuotteessa on vielä korkea suojakerroin. En tiedä, mitä lisää voisin meikkipohjalta toivoa.                       
                      Paula's Choice Skin Perfectin 2% BHA Gel Exfoliant:
Kasvoille jätettävä salisyylihapolla kuoriva geeli, joka muutti ihoni selvästi paremmaksi. Olen kokeillut rasvoittuvalle ja epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholleni kaikenlaisia tuotteita, mutta tämä on ainoa, joka oikeasti muutti radikaalisti ihoni paremmaksi. Tuote ei tunnu iholta miltään, ei siis mitään kirvelyä, ja iho jää tämän jäljiltä pehmeäksi. Näppylät ovat selvästi vähentyneet kasvoillani ja niiden arvet paranevat nopeasti. Tämän ainoa huono puoli on melko korkea hinta, tosin tämäkin on todella riittoisa tuote ja ehdottomasti hintansa arvoinen.


Real Techniques by Samantha Chapman Your Base/Flawless Expert Face Brush:
Ehdoton suosikkisiveltimeni! Sivellin sopii nestemäisille ja voidemaisille meikkivoiteille ja itse käytän tätä Dr. Jartin BB -voiteen kanssa. Sivellin on synteettinen ja superpehmeä. Minulle tulee tästä pienestä ja tiheästä siveltimestä jostain syystä aina mieleen jäniksenkäpälä :) Sivellin on muotoiltu niin, että sillä voi levitää vetelemällä, töpötellä tuotetta iholle tai buffata pyörivin liikkein. Siveltimen jälki on todella tasaista. Itse pidän myös siitä, että sivellin ei ime tolkuttomasti tuotetta sisäänsä ja on helppo puhdistaa. Omassa siveltimessäni ei näy vielä kulumisen merkkejä, vaikka olen käyttänyt tätä monta kuukautta lähes päivittäin ja pesen siveltimen joka toisen käytön jälkeen, eli usein! Olen käyttänyt myös poskipunasiveltimenä ja tämä toimii siinäkin loistavasti. Tämä on lisäksi suhteellisen halpa kasvomeikkisiveltimeksi, tosin hinta saattaa vaihdella paljonkin ostopaikasta riippuen.                                                Make Up Store Tri Brow Color:
Suosikkituotteeni kulmakarvoille ikinä. Käytän tätä yleensä yhdessä kulmakynän kanssa, koska omat harvat ja aukkoiset kulmani vaativat paljon täyttöä, mutta tätä voi käyttää tietenkin yksinäänkin. Pidän siitä, että saan tällä vähemmän piirretyn näköiset kulmat kuin pelkällä kynällä. Kolmea sävyä voi sekoitella keskenään, jotta saa oikean sävyn itselleen. Sävyt ovat sopivan kylmiä, sillä minä en ainakaan halua punertavanruskeita kulmia ja olen monesti törmännyt vain vääränsävyisiin kulmaväreihin. Hinta on tälläkin suhteellisen korkea, mutta tämäkin kestää ikuisuuden ja jos kuuluu Make Up Storen klubiin, voi hyödyntää klubi-iltojen alennuksia. MIYO  Super Lash! 3 in 1 Mascara:
Tämä oli ehdottomasti positiivinen yllätys. Ensimmäistä kertaa vuosiin käytin vesiliukoista ripsaria ja pidin siitä paljon. Käytin tätä syksyllä aina jos ei ollut kovin sateista ja kosteaa ja käytön lopetin vasta kun pakkaset alkoivat koventua. Pidin tämän mascaran jäljestä enemmän kuin minkään muun mascaran pitkään aikaan. Jälki oli alusta asti hyvää ja alkoi muuttua vasta pidemmän käytän jälkeen kun massa alkoi kuivua. Käyttäisin tätä talvellakin, jos ripseni eivät aina jäätyisi, sillä sulaessaan vesiliukoiset ripsarit valuvat pitkin naamaani. Tästä haluaisin markkinoille ehdottomasti vedenkestävänkin version. Tuotteen pisteitä nostaa vielä halpa hinta, saatavuus ei tosin ole paras mahdollinen, sillä ainakaan Oulun Seppälöissä en vielä ole MIYO:n mascaroita nähnyt ja muutenkin MIYO -valikoima on Oulussa ollut todella pieni.Illamasqua Sealing Gel:
Olen aivan rakastunut tähän! Sealing Gelillä saa mistä tahansa luomiväristä tehtyä rajausvärin ja sitä voi käyttää myös kulmakarvoissa. Teen tällä rajaukset nykyisin lähes aina eikä rajaukset ole vielä kertaakaan liikahtaneet mihinkään. Yleensä kaikki rajausvärit tarttuvat vähän yläluomeeni, koska minulla on raskaat ja rasvoittuvat luomet. Ainut missä rajaus on saattanut hieman valua on silmän ulkonurkassa, jos silmäni vuotavat ja rajaus on lipsahtanut liian alas. Joka tapauksessa suosikkini rajauksen tekoon, koska saan minkä tahansa värisen rajauksen joka pysyy ja käytettävän luomiväri ei tarvitse olla edes mitenkään hyvälaatuista. Mielestäni tämä on varsin kohtuuhintainenkin tuote.

Omalta kohdaltani vuosi on alkanut sängyn pohjalla sairastaen, toivottavasti teillä muilla vähän mukavammin. Uuden vuoden lupauksia en ole tehnyt, mutta jos te muut olette, niin kertokaa ihmeessä kommenteissa, varsinkin jos lupaukset liittyvät kosmetiikkaan :) 


Postauksen tuotteet ostettu itse, MIYO:n mascaraa lukuunottamatta, jonka sain testiin merkin maahantuojalta. Kaikki mielipiteet tuotteista omia, enkä saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni kaikki esitellyt merkit ovat eläinkokeettomia!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti