keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Kuorintaihastus

Joulukuun LivBoxin tuotteista minulle sopi parhaiten ja minua kiinnosti eniten Luis Widmerin Skin Appeal Peeling -kuorinta. Tuote on tarkoitettu kasvojen kuorintaan epäpuhtaalle, rasvaiselle ja sekaiholle. LivBoxissa kuorinnasta oli 12ml minikoko, täysikokoinen on boksissa tulleiden tietojen mukaan 50ml ja maksaa 13,90e. Luis Widmer on Sveitsiläinen ihonhoitotuotteisiin keskittynyt merkki, joka on tietääkseni eläinkokeeton. Suomessa merkkiä myy ainakin Yliopiston apteekit.

Kävin pari viikkoa sitten apteekissa katselemassa olisiko siellä tätä kuorintaa, mutta en ainakaan Oulun yliopiston apteekista tätä vielä löytänyt. Luis Widmeriä oli kyllä muuten myynnissä, mutta olisikohan tämä Skin Appeal jokin tulossa oleva sarja, jota ei ollut vielä apteekin hyllylle saapunut. Omituista on, etten onnistunut löytämään kyseistä tuotetta Luis Widmerin suomalaisilta nettisivuiltakaan, mutta jospa tämä sinnekin jossain vaiheessa ilmestyisi. Muita Skin Appeal -sarjan tuotteita sivuilla kyllä oli.
En voi kertoa kuorinnan pitkäaikaisen käytön vaikutuksista, sillä olen kokeillut sitä vasta pari kertaa. Minikoosta riittää useammaksi kerraksi, mutta vaikka käyttäisin koko minikoon, en pystyisi edelleenkään sanomaan tuotteen pitempiaikaisen käytön vaikutuksista, sillä siihen minun pitäisi käyttää kuorintaa säännöllisesti ainakin pari kuukautta. Kuorinnoista voi kuitenkin mielestäni sanoa jo parin käyttökerran jälkeen jotain, koska ne ovat tuoteryhmänä sellainen, että niiden sopivuus iholle näkyy usein heti käytön jälkeen. 

Skin Appeal Peeling on koostumukseltaan jotain geelin ja voiteen väliltä ja siinä ei katsomalla erotu rakeita. Kun tuotteen hieroo iholle tuntuu rakeet kuitenkin heti ja ne ovat hiekkamaisen pieniä ja niitä on paljon. Tällä tuotteella riittää, että kuorinnan hieroo kevyesti, pyörivin liikkein iholle. Voimakasta painamista ja hankaamista ei tarvitse, sillä hiekkamaiset rakeet kuorivat tehokkaasti. Tuote on väriltään valkoista ja se tuoksuu kevyesti kosteusvoidemaiselle.


Skin Appeal Peeling -kuorintaa kädelläni.


Kuorinnan jälkeen oma ihoni jää todella pehmeäksi. Pidän siitä, että kuorinta on tehokas ja sen vaikutuksen huomaa heti iholla. Mitään ihon ärsytystä en ole huomannut tämän jäljiltä. Koska käytän BHA -kuorintaa päivittäin, en tarvitse mekaanista kuorintaa usein. Joskus iho kuitenkin kaipaa voimakkaampia keinojakin ja silloin kuorin kasvoni tällä Luis Widmerin kuorinnalla. Kasvojen kuorinta tuntuu suorastaan hemmottelulta, koska iho jää niin ihanan pehmeäksi tämän jäljiltä.

Mitään huonoa en siis löytänyt tästä tuotteesta ja aion kyllä hankkia tämän täysikokoisena kunhan vain jostain onnistun sellaisen löytämään. Pidän sekä tuotteen koostumuksesta että lopputuloksesta todella paljon. Se, että tämä on vielä varsin kohtuu hintaista, nostaa pisteitä entisestään. Merkkinä Luis Widmer oli minulle tuttu pääasiassa vain nimeltä, mutta tämän tuotteen perusteella voisin kokeilla merkin muitakin tuotteita. Suosittelen tätä kaikille epäpuhtaan, rasvoittuvan tai sekaihon omaaville. Kuiva- tai herkkäihoisille tämä on todennäköisesti liian voimakkaasti kuoriva. 

LivBoxista vielä haaveileville muuten tiedoksi, että boksin voi nyt tilata ilman kutsua täältä! Edelleen tarjolla on vain 3kk pätkiä joko itselle tai lahjaksi.


Oma vuoteni on alkanut oikein urakalla sairastamalla. Ensin vietin muutaman päivän ainakin Oulussa jylläävä norovirus kaverinani, ja kun siitä selvisin, niin toinen silmäluomeni tulehtui. Silmämeikkiäkään en ole käyttänyt yli viikkoon ja muutenkin meikkiä vain parina päivänä ja erittäin vähän. Toivottavasti pääsen pian kuitenkin meikkaamaan ja bloggaamaan vähän enemmän!

Tuote saatu itse ostetun LivBoxin mukana ja mielipiteet siitä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Luis Widmer ei käytä eläinkokeita.

9 kommenttia :

 1. Itse löysin tämän lähi apteekista. Myös LivBoxin innoittamana. En vielä ostanut kun muita kuorintoja löytyy. Niin ja pk-seudulla asun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näitä sitten ala pian täältä Oulustakin löytymään, pitää katsella muistakin apteekeista, jos ei Yliopiston apteekista ala löytymään :)

   Poista
 2. Kovasti tykkäsin tästä myös! Sanoisin siis että sopii herkkäihoisellekin :)

  VastaaPoista
 3. Tuote vaikutti aluksi hyvältä, mutta kun kokeilin, en pitänyt siitä :( Johtuu kai ihotyypistäni, joten dumppaan tuotteen siskolleni, joka voisi pitää tästä. Mietin, että pitäisi tehdä tästä arvostelupostaus ja sitten huomasin, että sinä olit tehnyt jo oman. Kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi ettei sulle sopinut, mutta hyvä, että tuotteelle löytyy kuitenkin käyttäjä. Minäkin jo pari LivBoxin tuotetta pistin eteenpäin ja nyt innolla odottelen, mitä tammikuun boksissa tulee. Kirjoita sinäkin kuitenkin oma arvostelu erilaisen ihotyypin näkökulmasta!

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Tää nyt on vähän aiheen vierestä mut oon lukenu blogiis aika vähän aikaa mut aattelin kysyy että ootko siirtyny käyttää eläinkokeettomia tuotteita?

  Sulla on muuten ihana blogi! Käyn joka päivä tarkistaa onks tullu postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Postaustahti on ollut viime aikoina vähän hitaampaa muiden kiireiden vuoksi, mutta mukava, että jaksat seurata :)

   Olen tosiaan siirtynyt mahdollisimman pitkälti käyttämään vain eläinkokeetonta kosmetiikkaa. Vähän hankalaa se välillä on, kun aina ei edes löydä tietoa, mikä merkki testaa ja mikä ei, mutta yritän kyllä mahdollisuuksieni mukaan ostaa vain merkkejä, jotka tiedän eläinkokeettomiksi. Välillä aina kirjoittelen jotain aiheesta ja pyrin aina kertomaan postauksissa, ovatko tuotteet eläinkokeettomia. Tarkoitus on myös päivittää nämä tiedot vanhempiin postauksiin kunhan vain ehdin ja saan aikaiseksi :)

   Poista