sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Boudoir Eyes

Laskiais- ja ystävänpäiväkiireistä täyttyneen viikon lopuksi vielä yksi postaus...

Too Faced julkaisi kevätkokoelmassaan ensimmäisen palettinsa, josta minäkin oikeasti kiinnostuin. Rehellisesti sanottuna aiemmat Too Faced -paletit ovat olleet mielestäni aika tylsiä tai ei muuten vain ihan minun makuuni. Boudoir Eyes -paletti puolestaan vetosi minuun heti sekä väreillänsä että pakkauksellaan. Aiemmat vastaavat paletit ovat olleet pahvipakkauksissa, mutta uusin paletti on pakattu pieneen metallirasiaan. Rasia on todella pieni, suunnilleen kämmenen kokoinen. Kuljettelen joskus meikkipaletteja käsilaukussani, joten arvostan todella kestävää pakkaustapaa.


Paletissa on yhteensä yhdeksän luomiväriä. Kolme niistä on suurempia (2g) ja kuusi pienempiä (0,9g). Isoimmat värit ovat vaaleita, korostussävyiksi ajateltuja, joten niitä voi ajatella kuluvan enemmän. Sävyt ovat neutraaleja, mutta eivät missään nimessä tylsiä ja paletin idea onkin, että väreillä voi luoda pehmeitä, mutta seksikkäitä silmämeikkejä sekä päivä että iltakäyttöön. Vaikka uusi metallirasiapakkaus on selvästi pienempi kuin aiemmat pahvipaketit, ovat luomivärit käsittääkseni saman kokoisia kuin ennenkin.

Paletin mukana tulee taiteltava pahvikortti, jossa on kolme eri meikkilookkia ja ohjeet niiden tekemiseen. Itse en ole vielä kokeillut mitään näistä ja kieltämättä ohjeet ovat vähän hurjiakin, sillä esim. keskimmäisessä ohjeistetaan laittamaan voimakkaasti hohtavaa Satin Sheets -sävyä koko luomelle kulmakarvaan asti. Itse en ainakaan näin voisi tehdä, sillä minulla on paljon tilaa liikkuvan luomen ja kulmakarvan välissä ja hohtavan värin laittaminen koko tälle alueelle ei todellakaan näyttäisi hyvältä. Ohjeita voi tietenkin aina soveltaa itselle sopivaksi.


Yksi paletin mukana tulevista meikkiohjeista.Paletin ensimmäiseltä riviltä löytyy luonnonvalkoinen mattasävy (In The Buff), persikkainen mattasävy (Fuzzy Handcuffs) ja tumma luumun sävy (Voulez-Vous), jossa on kevyesti hohdetta. Ensimmäinen rivi on suunnattu päivämeikin tekoon. Itse olen käyttänyt vaaleaa mattasävyä häivytyksessä koko luomella, matta persikkaa liikkuvalla luomella ja tummaa luumua silmän ulkonurkkaan.
Toinen rivi sisältää sävyt klassiseen meikkiin. Siinä on voimakkaasti hohtava vaaleanpuna-kultainen (Satin Sheets), kimalteleva, erikoinen, vaalenpunaiseen ja ruskeaan taittava taupe (Sugar Walls) ja matta keskitumma harmaanruskea (Garter Belt). Vaaleanpuna-kultainen sopii kevyesti laitettuna kulmaluulle ja reilummalla kädellä liikkivalle luomelle, tahmealla pohjalla väri on enemmän kultainen ja peittävämpi. Kimalteleva taupe on minulle paletin parhaita sävyjä ja sopii hyvin liikkuvalle luomelle. Pienet glitterit vähän varisevat, mutta eivät niin paljon kuin Urban Decayn glitterit. Harmaanruskea sopii hyvin luomivakoon.
Alimmalta riviltä löytyy muodikkaan meikin sävyt; hyvin luonnollisen sävyinen vaalea beige (Birthday Suit), violetti-hopeainen sävy (Lap Dance) ja mattapohjainen musta, jossa on kultaista pientä glitteriä (French Tickler). Vaalea beige sopii minulle liikkuvalle luomelle ja on todella luonnollinen ja neutraali sävy. Violeti-hopeinen sopii myös liikkuvalle luomelle ja muistuttaa paljon yhtä lempiluomiväriäni eli Wet n Wildin Silent Treatment trion violetihtavaa taupea. Musta glitterväri sopii silmän ulkonurkan tummennukseen sekä rajaukseen, ja on todella pigmenttinen. Tästäkin saattaa glitterit hieman varista. 
Väreistä viisi on uusia, joita ei ole ilmestynyt muissa paleteissa eikä irrallaan, ja olen lihavoinut näiden nimet yllä olevaan tekstiin. Tietääkseni tämä paletti on Limited Edition eli ei pysyvässä kokoelmassa.


Luomivärit luonnonvalossa, sama järjestys kuin paletissa.

Luomivärit keinovalossa, sama järjestys kuin paletissa.


Yleisesti ottaen värit ovat laadukkaita ja pigmenttisiä Mattasävyt ovat aavituksen jauhoisia, mutta eivät siinä määrin, että se haittaisi käyttöä. Kaikki värit eivät ole mielestäni superpehmeitä, mutta ne ovat kuitenkin melko samettisia ja toimivat käytössä moitteetta. Glitteriä sisältäville sävyille suosittelen tahmeaa pohjaa. Värit häivyttyvät todella vaivattomasti, mutta pysyvät silti kauniina eivätkä muutu mutaiseksi mössöksi. Värejä voisi melkein sanoa "idioottivarmoiksi" häivytyksen suhteen :) En ole itsekään maailman taitavin häivyttämään värejä, mutta näillä se onnistuu erittäin helposti. Suosikkivärejäni paletissa ovat Sugar Walls, Lap Dance ja Satin Sheets. Kaikki paletin värit ovat kuitenkin erittäin käyttökelpoisia ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa tai muihin luomiväreihin. Swatcheissa pohjustin värit Too Facedin Shadow Insurancella ja glitteriä sisältäville väreille käytin lisäksi Fyrinnaen Pixie Epoxya.


Olen jo ehtinyt käyttää tätä palettia paljon ja pidän siitä valtavasti. Pakkaus on söpö ja pieni, ja värit ovat kauniita. Minulle tämä on ehdottomasti arkipaletti jokapäiväiseen käyttöön, mutta tällä saa myös tummempaa ja juhlavampaa jälkeä. Bilemeikkiin valitsen useimmiten kuitenkin värikkäämpiä sävyjä. Hinta tälle on melko korkea, varsinkin Suomesta tilattuna. Jos kuitenkin ihastuu sävyihin tai on tarvetta neutraalille, mutta ei tylsälle paletille, niin voin suositella tätä. 
Tilasin omani Pretty.fistä, jossa tämä maksoi muistaakseni 43,90e. Ilmeisesti paletti on tällä ainakin tällä hetkellä loppunut, sillä en löytänyt sitä Prettyn sivuilta. Englannista tätä saa kuitenkin tilattua ainakin BeautyBaysta n. 36 euron hintaan ja ilman postikuluja. Itse en malttanut odottaa, että tämä tuli myyntiin Englannissa ja minulla oli samalla muuta tilattavaa Pretty.fistä. Ihmettelin muuten kovasti, että Pretty.fi sai tämän myyntin ennen brittijälleenmyyjiä.

Onko kukaan lukijoista vielä hankkinut tätä palettia tai aikeissa hankkia sen?


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei käytä eläinkokeita!

2 kommenttia :

 1. Hyviä perusvärejä..niin typerä ilmaisu kuin tuo nyt onkin.Mutta sanotaan että itse koen juurikin tuollaiset sävyt hyviksi ja toimiviksi kaikkiin tilanteisiin aina käypäsinä.
  Hinta sen verran rouheahko ettei mene ostoslistalle =)
  Too Faced on laadukas merkki ja tykkään kaikista tuotteista joita olen raaskinut hankkia.Mutta ihan heräeostoskamaa se ei hintansa puolesta mulle valitettavasti ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo on kyllä aina toimivia värejä, mutta onneksi joukossa on muutama vähän "erilainen" neutraali sävy, niin ei liian tylsäksi käy.
   Mullakaan ei ole Too Facedilta muuta kuin tämä paletti ja luomivärinpohjustaja, vaikka merkillä kaikkea ihanaa oliskin. Hinnat on vaan vähän turhan kovia. Tämän paletin annoin luvan itselle ostaa gradun teko motivaatioksi :D

   Poista