sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Uudet rakkaat Australiasta

Eräänä päivänä yhdistyi kaksi melko harvinaista asiaa, minulla teki mieli swatchata luomivärejä ja päivänvaloa oli tarpeeksi kuvaamiseen. Jonossa vuoroaan odotti australialaisen indiefirman Femme Fatale Cosmeticsin luomivärejä ja yksi poskipuna. Tein swatchit nyt kokeeksi niin, että rajasin swatchit teipeillä, jotta niille tulee siistit reunat. Itse tykkäsin lopputuloksesta, pitäisi vain ostaa hommaan sopivampaa teippiä. Pohjustuksena tuttuun tapaan Fyrinnaen Pixie Epoxy. Ja nyt ilman sen kummempia turinointeja kuviin...


Ylhäällä luonnonvalo, alla keinovalo.

Eka satsissa vaaleita sävyjä. Amber Eyes on persikkainen sävy, kevyellä vihreällä hohteella. Hyvä silmän sisänurkan korostaja. Crystalline Scale on vaalea lila sinisellä duochrome -hohteella. Heroic on persikan sävy kultaisella hohteella. Sandscale on vähän vaaleamman ja rusehtavamman sävyinen kuin Heroic ja siinä on voimakkaampi kullansävy.


Yllä luonnonvalo ja alla keinovalo.

Planeshift on upea sinisen ja vihreän sekoitus kultaisella shimmerillä. Shooting Stars on samanhenkinen kuin yllä ollut Crystalline Scale, mutta vähän tummemmalla lilalla pohjalla ja sen sininen hohde on voimakkaampi. Temporal Shift on mustapohjainen sävy, jossa on erittäin voimakas antiikkikultainen hohde.


Yllä jälleen luonnonvalo ja alla keinovalo.

Illusions on punertavanruskeapohjainen väri, jossa on turkoosia shimmeriä. Hyvin samantyyppinen kuin Wet'n'Wildin Comfort Zonesta löytyvä sävy. The Dark One on tumma violetti, jossa on pientä kimallusta niin ikään violetin sävyissä. The Nightmare on upea tummanviolettipohjainen sävy, jossa on reilusti vihreää kimallusta. Kimallus valitettavasti näkyy vain swatchin toisessa reunassa.


Poskipunaa vasemalla reilummin ja oikealla enemmän häivytettynä. Kuvattu luonnonvalossa.

Heaven Peach on Mostly Matte -sarjan irtoposkipuna. Sävy on vaalean persikkainen/aprikoosinen sävy. Se on tosiaan lähes täysin matta, ihan aavistus hohdetta saattaa näkyä valon osuessa suoraan siihen. Sävy on hyvin raikas, mutta yllättävänkin luonnollinen minun neutraalilla, vaalealla iholla.


Shooting Stars oli tilaukseni ilmainen näyte. Tilasin kaikki näytekokoisina, sillä Femme Fatalen nykyiset postikulut ovat Suomeen korkeat muuten, mutta näytteille ne ovat ilmaiset. Nykyiseen tullirajaan yhdistettynä muiden kuin näytteiden postikulut ovat aika mahdoton yhdistelmä ja tilaus tulisi todella kalliiksi.
Tilauksen suosikkini taitavat olla Sandscale, Planeshift, Temporal Shift ja The Nightmare. Myös Heaven Peach -poskipunasta tykkäsin. Femme Fatalen luomivärit ovat upeita eivätkä pettäneet tälläkään kertaa. Suosittelen tilaamaan ainakin näytteitä, sillä valikoimassa on paljon uniikkeja sävyjä.


Huom! Blogini pieni synttäriarvonta on vielä käynnissä ja siihen voi osallistua täällä!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Femme Fatale Cosmetics ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti