tiistai 28. toukokuuta 2013

Gender Bent

Pikainen meikkikuvapostaus tällä kertaa. En olekaan paljon meikkikuvia postaillut viime aikoina. Aika tylsillä meikeillä tuli pitkään mentyä, ja jos joskus jonkun kivemman meikin väänsi, niin ei siitä tietenkään onnistuneita kuvia saanut :D

Tämän meikin tein kun halusin käyttää edellisessä postauksessa swatchattua Fyrinnaen Gender Bentiä. 


Meikissä käytetty:

Fyrinnae: Gender Bent (liikkuva luomi) ja Sleepy Hollow (ulkonurkka ja luomivako)
Urban Decay: Foxy (luomivaosta kulmakarvaan asti pohjana), Tease (luomivako) ja Bootycall (sisänurkka ja kulmakarvan alla), Blackout (ulkonurkassa tummentamassa)

Pohjustuksessa Too Facedin Shadow Insurance ja Fyrinnaen Pixie Epoxy. Ripsissä Stilan Stay All Day -mascara, rajauksessa Illamasquan Sealing Gel + musta väri Make Up Storen Tri Brow Colorista. Kulmat samaisella Tri Brow Colorilla, kahdella vaaleammalla sävyllä, ja Dermosilin Medium -kulmakynällä.


Ei näistäkään kuvista nyt ihan onnistuneimpia tullut, mutta eiköhän niistä saa käsityksen meikistä. Meikkiin olin itse oikein tyytyväinen. Harmittaa kun allergioiden takia ei oikein tällä hetkellä voi käyttää paljon silmämeikkejä. Tämäkin meikki lähti vähän ulkonurkista valumaan, mutta onneksi ei kovin pahasti ja aurinkolasit pelastaa, kun on ihmisten ilmoilla :)

Loppuviikosta on sitten luvassa pieni kesäarvonta, joten pysykäähän kuulolla!


Postauksessa käytetyt tuotteet itseostettuja. Tietääkseni kaikki muut meikissä käyttämäni merkit ovat eläinkokeettomia, mutta Urban Decayn omistaa nykyään L'oréal, joka ei täytä eläinkokeettoman kosmetiikan kriteereitä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti