torstai 16. toukokuuta 2013

Loella

Palataanpas taas hetkeksi Illamasquan pariin ja pitkästä aikaa asiaa kynsilakasta. Alkuvuoden epäonnisessa Illamasqua -tilauksessani oli yksi kynsilakka, karkkipinkki Loella. Väri muistuttaa paljon LivBoxissa monelle, myös minulle, tullutta Essien Lovie Dovieta, mutta on hieman lämpimänpi ja tässä on myös hieman shimmeriä, joka ei tosin juuri kynsillä näy. Itse pidin tämän Illamasquan lakan sävystä enemmän kuin Essien, Lovie Dovie menee vähän liian Tuksuksi makuuni :)
Loella on tosiaan aavistuksen lämpimän sävyinen, vaaleahko/keskitumma pinkki. Pullossa siinä näyttää olevan jännästi sinertävän pinkkiä shimmeriä, mutta kynsillä sitä en ole havainnut kuin kerran poistaessani lakkaa. Ehkä shimmer jossain oikeanlaisessa valossa näkyy kynsilläkin. Illamasqua kuvailee lakan viimeistelyn kiiltäväksi ja sitä lakka tosiaan onkin. Kuvissa minulla ei ole edes päällyslakkaa. Illamasquan sivuilla värin sävy näyttää mielestäni hieman vaaleammalta ja viileämmältä kuin mitä se oikeasti on.

Koostumukselta lakka on ohutta, mutta pigmenttistä. Pullossa lukee, että kaksi kerrosta lakkaa riittää ja itsekin olen käyttänyt tätä kahdella kerroksella. Kuvissa kuitenkin kolme kerrosta, sillä lakkausta tehdessä ei hommasta meinannut tulla jostain syystä mitään, ja kerrokset jäivät turhankin ohuiksi. Normaalisti tosiaan kaksi kerrosta riittää ja lakka levittyy hyvin raidoittumatta. Pieniä "kaljuja" kohtia voi jäädä jos laittaa oikein ohuita kerroksia ja silloin voi joutua laittamaan kolmannen kerroksen.


Loella kylmässä luonnonvalossa.


Pullossa luvataan lakalle myös kestävyyttä. Itselläni tämä kestikin testaillessa useamman päivän siistinä, mikä on jo minulle saavutus. Viereisessä kynnessä vertailun vuoksi ollut Essien Lovie Dovie alkoi lohkeilla jo aiemmin. Koostumuskin oli tässä lakassa enemmän minun mieleen kuin Essien. Itse pidän suht ohuista lakoista, koska saan ne yleensä tasaisemmin levitettyä. Essienkin koostumus on kyllä hyvä, mutta minulla se raidoittui aavistuksen verran.

Lakka on Illamasquan tapaan tyylikkäässä pullossa. Pyöristetyn neliskanttisessa pullossa on lakkaa 15ml. Iso neliskulmainen korkki ei ole helpoin lakatessa, mutta olen kyllä hankalampiinkin korkkeihin törmännyt. Sivellin lakassa on sellainen ihan perus, ei leveä, mutta ei hirveän kapeakaan. Isohkoille peukalon kynsilleni kaipaisin vähän leveämpää sivellintä, mutta lopuille kynsilleni tällainen perussivellin on hyvä, joten käytän mieluummin tällaista normaalisivellintä kuin superleveitä.


Kamalat kynsinauhat lähikuvassa, anteeksi!


Hintaa lakalla on 14,50£, eli noin 17,10€. Itse en kynsilakoista tuollaista hintaa maksaisi ja tämänhän tilasin alennusmyynnin aikana. Illamasqua pystyy nykyään käsittääkseni taas toimittamaan lakkoja, mutta postikulut on kalliimmat kuin muille tuotteille. Jos haluaa siis tilata Illamasquan lakkoja, niin kannattaa harkita kimppatilauksia, jolloin postikulut saa jaettua tai tilata isompi tilaus, johon saa ilmaisen toimituksen. Illamasquan valikoimassa olisi kyllä ihania lakkoja. Minua kiinnostaisi varsinkin ne pilkulliset "linnunmuna" lakat ja uusimmassa kokoelmassahan ilmestyi myös UV -valossa hohtavia lakkoja :)

Iskeekö karkkipinkit kynsilakat?


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei käytä eläinkokeita!

2 kommenttia :

  1. Moi! Sulle on haaste blogissani, jos tykkäät tehdä etkä ole sitä samaa vielä tehnyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! En oo just tuota muistaakseni ainakaan tehnytkään :) Pitääpä tässä lähiaikoina muistaa tehdä tuo.

      Poista