torstai 1. elokuuta 2013

Asusteita ja tassuja

Oulussa on taas vaihteeksi niin sateista ja harmaata, että en edes yritän kuvata meikkejä. Otetaan tähän väliin siis kuvia asusteista, joita olen hiljattain ostanut. Lisänä vähän kissantassuja.
Aleksi 13 alesta löytyi fuksian sävyiset o.i.s. -tennarit. Hintaa kengillä oli huimasti vajaat 8€. Kivasti tuolla sisällä näyttää olevan tuollainen tarrakin vaeltanut pohjasta tuonne kengän sivuun, ei tietenkään voinut tätäkään huomata ennen kuvaamista. Kuvausavustajan omiani huomattavasti kauniimmat jalat näkyvät taustalla. Kissa siis seisoo parvekkeen lasitusta vasten, ei se muuten yleensä kahdella jalalla kulje.
Näitä en ole ostanut, ne ovat äitini kissan tassut. Olen viimeisen viikon ajan ollut kissanhoitajana, kun äiti on reissussa.
Tässä vähän vanhempi ja vähän tuoreempi huiviostos. Molemmat huivit Ebaystä tilattuja ja hintaa muutama euro postareineen. Mustavalkoisen huivin bongasin Prettymaking -blogista. Tosin siellä se esiintyi mustapohjaisena valkoisilla kuvioilla. Itse ostin valkopohjaisen, koska käytän huiviä lähinnä mustan nahkatakin seurana ja halusin huivin erottuvan takista.

Pinkki/magenta/fuksiapohjaisen huivin sain ihan muutama päivä sitten. Tämän huivin kohdalla mietin pitkään harmaapohjaisen ja pinkin välillä, mutta ajattelin sitten ostaa pirteän pinkin, koska syksy on tulossa ja koko Suomi alkaa kuitenkin pukeutua vain mustaan ja harmaaseen. Huivi on iso, mitoiltaan n.180cm x 100cm . Mustavalkoinen huivi on pienempi, ehkä n. 150cm x 40cm. Materiaali pinkissä on suht pehmeä, valkoinen on vähän karheampaa "verkkomaisempaa" kangasta. Tykkään kuitenkin molemmista. Pinkin ostin täältä (hinta on tosin muutaman punnan noussut) ja valkomustan täältä!

Ja loppuun vielä hoitolapsi kokonaisuudessaan :3

6 kommenttia :

 1. Sydän ihan pakahtuu kun katsoo tuota tassukuvaa. <3 Ihana hoidokki. Saatoin myös rakastua aika paljon noihin huiveihin, fuksia oli hitsin hyvä valinta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä aika ihanat tassut :D Ja huivit kyllä oli itsellekin aika löytöjä!

   Poista
 2. Pääkallohuiveja, muhun uppoaa aina! Tykkään kukkakuvioista ja sitten pääkalloista, ja yhdistelen niitä. Olen sillä tavalla outo, miehen sanojen mukaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle menee melkein kaikki päääkallokuvioinen aina, en ees jaksais laskea kuin paljon mulla on koruja, vaatteita ja muita tavaroita, joissa on pääkalloja :D Kukkakuvioita mulla on vähemmän, mutta ne menee kyllä ihan mainiosti pääkallojen kanssa ;)

   Poista
 3. Söpöt nuo tennarit, punainen väri tekee sen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat ja toivottavasti pysyvät noin puhtaina ja punaisina ees jonkin aikaa mun käytössä :D

   Poista