perjantai 30. elokuuta 2013

Kyyneliä, maailmanloppu ja Zoidberg

Olen tosiaan hieman jäljessä postauksieni suhteen, joten tässä nyt jo kesäkuussa ostettuja Shiro -uutuuksia. Shiron tuotteista olen kirjoittanut monesti aiemminkin ja laatu on aina yhtä hyvä, joten keskitytään nyt kuviin ja kerron tuotteista mahdollisimman lyhyesti.


Ostoksia...näytepussukoita en jaksanut kuvata, mutta tilasin myös yhden luomivärinäytteen ja sain kaksi näytettä ilmaiseksi.
Luomivärit luonnonvalossa molemmissa kuvissa, vain vähän eri kulmista kuvattuna. Pohjalla tuttuun tapaan Pixie Epoxy.
 

Aloitetaan luomiväreistä. Tilasin yhden vanhan kuukauden värin täysikokoisena ja yhden näytteen. Sain kaksi ilmaisnäytettä, mutta niistä toinen, Mockinjay, on jo aiemmin swatchattu blogissani, joten sitä ei kuvissa tällä kertaa.

The Tears of Retail Employees oli muistaakseni viime joulukuun kuukauden väri eikä se enää ole valitettavasti saatavilla. Tosin ainahan sitä voi vielä Shirolta kysellä, jos kokee pakottavaa tarvetta saada se. Väri näyttää purkissa kimaltelevalta valkoiselta, mutta siinä on upea kupari-pinkki hohde luomelle levitettynä. Aivan ihana väri!!!
Smell Ya Later on pysyvästä The Super Effective -kokoelmasta. Väri on vaalea laventelin violetti. Aika voimakkaasti hohtava ja kimalteleva, kuten alemmasta swatchikuvasta näkyy.
Equivalent Exchange on niin ikään pysyvästä The Fullmetal -kokoelmasta ja oli siis toinen ilmaisnäytteeni. Väri on keskitumma, harmahtava, sinipohjainen violetti. Pidän tällaisista violeteista paljon ja tämä sopisi varmasti hyvin yhteen Smell Ya Laterin kanssa.


Huulituotteet

Lisäksi tilasin yhden custom -huulikiillon ja yhden Intertubesin. Molemmat on ollut kovassa käytössä ja majailevat pysyvästi käsilaukussani. Kertoo varmaan tarpeeksi siitä tykkäsinkö vai en :)

I Survived the Apocalypse -kiilto on tilattu vanhasta kuukauden väristä, jota ei myöskään enää saa, mutta ainakin tästä näkee hyvin minkälaista pigmenttisyyttä custom -kiilloissa on sheer -koostumuksessa. Väri on kuparihtava beige kimalteilla. Sheer kiilto antaa huulille hyvin vähän väriä, mutta mukavasti kiiltoa ja kimalletta. Koostumus kiilloilla on tahmaamaton ja todella kosteuttava. Tilasin tämän korvaamaan UD:n Midnight Cowboy -huulikiiltoa, jota en halua ostaa enää uudelleen UD:n omistuksen vaihduttua.

Why Not Zoidberg? -Intertube kilpailee kovasti suosikkiasemastani Nyan Catin rinnalla. Väri on täydellinen orassi-koralli. Koostumus on näissä siis jotain huulipunan, -rasvan ja -kiillon väliltä. Tosi helppoja ja miellyttäviä käyttää.

Loppuun vielä kuvat huulilla ja sen enempää en tällä kertaa jaarittele!

Yllä I Survived the Apocalypse ja alla Why Not Zoidberg? Molemmat kuvattuna luonnonvalossa.

Briefly in English: Some eyeshadow and lip product swatches from my latest Shiro Cosmetics order. The eyeshadows are all gorgeous and so are both lip products. Unfortunately The Tears of Retail Employees and I Survived the Apocalypse are no longer available. Shiro never lets me down and all the products are great quality!

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä postauksen linkkien käytöstä. Tietääkseni Shiro Cosmetics ei testaa eläimillä!

2 kommenttia :

  1. Miten nätti tuo why not Zoidberg! Ja hauska puteli muutenkin :--D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Zoidberg on ihana :) Tänäänkin sitä oli huulilla!

      Poista