torstai 15. elokuuta 2013

Fuchsianista

Tällä kertaa tosi pikainen huulipunapostaus ja ilmoitus, että palaan blogin ääreen näillä näkyvin vasta ensi viikolla! Mutta siihen punaan...Katselin Wet n Wildin Fergie -kokoelman Fuchsianista punaa jo vähän aikaa sitten, ja kun Nekku Lazy Dynamite -blogista vielä postasi näistä punista, mukaanlukien tämä Fuchsianista, oli minun pakko käydä kotiuttamassa tämä lähimmästä Seppälästä. Kesän koralleista on kiinnostukseni yleisesti siirtynyt syksyn lähestyessä fuksiaan. Ja tämä puna on tosiaan nimensäkin mukaisesti kunnon fuksia.


Tuon syvemmälle hylsyyn puna ei uppoa.

Punan pakkaus on nätti, mutta siinä on se monen jo huomioima ongelma, että puna ei mene kokonaan hylsyn sisään ja punaa avatessa ja sulkiessa saa olla tarkkana ettei tökkäise korkilla punaa. Pakkauksen pienen vian voi kuitenkin antaa mielestäni anteeksi alle 7 euron punalle. Nämä Fergie -kokoelman tuotteet ovat hieman kalliimpia kuin muut Wettiksen meikit, mutta edullisia kuitenkin. Fergie -punat siis maksavat 6,95€.


Fuchsianista molemmissa kuvissa päivänvalossa, ilman huultenrajauskynää.

Yllä puna huulillani vähän viileämmässä luonnonvalossa ja lämpimämmässä auringonvalossa. Sävy on siis syvä, tummahko fuksia ja siinä on sininen hohde. Itse pohjaväri ei mielestäni ole mikään äärimmäisen kylmä, mutta sininen hohto viilentää punaa. 
Koostumus huulipunassa on miellyttävä ja pigmenttinen. Puna levittyy huulille helposti ja pysyy hyvin paikoillaan eikä ole liian kuivattava. Tämä puna on muuten upea kevyemminkin käytettynä, vaikkapa sormin taputeltuna huulille.

Lyhyesti sanottuna siis aivan mainio puna, josta minulla ei pakkauksen pientä vikaa lukuunottamatta ole mitään pahaa sanottavaa. Jos olet fuksian ystävä, niin juokse hakemaan tämä heti! Minun pitäisi nyt juosta etsimään sopivan sävyinen huultenrajauskynä tälle kaveriksi.


Briefly in English: Wet n Wild's Fuchsianista lipstick (from the Fergie line) is a gorgeous fuchsia color. The texture is also nice and pigmented. It's not too dry, but still lasts for a decent amount of time. Only minus is the packaging, since the lipstick doesn't go all the way down and you have to be careful when opening and closing the lipstick. Still a great product for less than 7€!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Wet n Wild ei testaa eläimillä!

8 kommenttia :