keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Tuotepettymys

Tuote, joka lupaa pidentää ja tuuheuttaa ripsiä ja samalla antaa efektin "tightline" -rajauksesta. Kuulostaa jännältä ja lupaavalta, mutta toimiiko se?

IT Cosmeticsin Tightline Full Lash Lenght Black Mascara Primer (käytän myöhemmin vain nimeä Tightline) on siis pohjimmiltaan ripsien pohjustaja. Erikoisen tuotteesta tekee sen todella pieni ja kapea harja, joka mahdollistaa tuotteen levityksen aivan ripsien tyveen. Tuote on myös väriltään musta, joten se antaa ripsien tyveen sävyä, joka luo efektin ripsien tyveen tehdystä rajauksesta, näin luoden illuusion tuuheammista ripsistä. Musta väri on myös siitä helppo, että sitä voi käyttää halutessaan yksin, ja jos päälle käyttää erillistä ripsiväriä, pohjustaja ei varmasti jää näkyväksi, niin kuin valkoisten pohjustajien kanssa saattaa käydä.
Hentoripsisenä kiinnostuin tietenkin heti tuotteesta ja nappasin sen vedenkestävän version mukaani New Yorkin reissulla Ultasta, muiden ostosteni ohella. En ole kokenut niinkään ongelmaksi ripsivärin saamista ripsien tyveen, vaan ripsivärin sottaantumisen yläluomelle, kun sitä levittää tyvestä asti. Ajattelin, että pikkuruisella harjalla saan hoideltua ripsien tyvet sotkematta ja voin käyttää tavallista ripsaria muualle ripsiin. Mikäli Tightline vielä tekisi ripsistäni runsaamman ja pidemmän näköiset, niin se olisi vain plussaa!


Harja on todella pikkuruinen!

Tightlinen harja on todellakin erittäin pieni ja sillä saa kätevästi värin ripsien tyveen sottaamatta. Iholle asti, rajausefektiä tekemään, tuotetta ei kyllä paljon jää, mutta se antaa kuitenkin hieman väriä ja runsautta tyveen. Tuote itsessään ei anna oikeastaan ollenkaan massaa tai pituutta ripsiin, joten yksin en sitä käyttäisi. Ripsivärin alla tuote toimii mukavasti. Se antaa hieman tuuheutta eikä muuta erillisen ripsivärin toimivuutta ripsissä. 
Tuotteessa on kuitenkin yksi suuri ongelma, mistä postauksen otsikko juontaa. Tightline -pohjustaja nimittäin suoristaa ripseni välittömästi.  Valitsin vedenkestävän version, sillä ripseni vaativat aina vedenkestävän ripsivärinkin, jotta taivutukset kestävät. Odotin, että vedenkestävä pohjustustuote pitäisi taivutukset, mutta valitettavasti näin ei ole. Vaikka harjaan Tightlinea vain kevyen kerroksen ripsien tyveen ja levitän välittömästi normaalin ripsivärini sen päälle, ovat taivutukset jo ehtineet suoristua. Omissa ripsissäni taivutukset ovat välttämättömät, jos haluan, että ripseni näkyvät ollenkaan. 
Harmittaa, että näin kiinnostava ja hienot lupaukset antava tuote oli pettymys. Jos ripsien taivutukset eivät ole ongelma, on tämä varmasti hyvä täsmätuote antamaan ripsien tyveen väriä ja syvyyttä sotkematta luomia. Minulla tämä jää valitettavasti käyttämättä, ja jos asuisin Ultan läheisyydessä, käyttäisin amerikkalaisten palautusoikeutta ja veisin tämän takaisin liikkeeseen. Koska Tightlinen pieni harja on kuitenkin loistava, taidan pestä sen ja kokeilla, jos saisin sillä levitettyä normaalia ripsiväriäni ripsien tyveen sotkematta. 

Olisiko sinulla tarvetta täsmätuotteelle ripsien tyveen?

p.s. Lähden pienelle reissulle Helsinkiin, joten uusia postauksia on luvassa seuraavan kerran ensi viikolla!


Briefly in English: I was very excited when I read about the IT Cosmetics Tightline Full Lash Lenght Black Mascara Primer. On my trip to New York, I bought it from Ulta without hesitation. It's a mascara primer with a very tiny and narrow brush, so that you can get the product right to the roots of your lashes. It's supposed to give the effect of a tightline while also making your lashes longer and voluminous. Since it's black you can use it alone or under your regular mascara.
The brush really is tiny and it's very easy to apply the product to the roots of your lashes without making a mess on your eyelids. Not much of the product gets left on your lashline, but it does make the root of your lashes look darker and little bit more intense. The product behaves well under normal mascara and makes your lashes look slightly more voluminous. 
There is one huge problem though. Unfortunately, Tightline primer straightens my lashes completely and immediately. I always use waterproof mascara and bought the waterproof version of this product too, since I have trouble keeping the curl of my lashes. I thought that a waterproof primer would keep the curl like a waterproof mascara does, but I was wrong.
To me, this product was a miss. I'm still going to wash the brush and try to apply my regular mascara with it, since I really liked how easy and clean it was to apply the primer to the root of my lashes with the tiny little brush. If you don't have trouble keeping the curl on your lashes, this could be a great product for you to get some intensiveness to the roots of your lashes.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni IT Cosmetics on eläinkokeeton!
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know IT Cosmetics is cruelty free!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti