sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Pop of colour

Tänään lisää huulimeikkiasiaa. Arvostelussa kolme huulipunaa ihanalta ColourPopilta. ColourPop on varmasti vielä monelle tuntematon merkki, sillä kyseessä on amerikkalainen indiemerkki, joka myy vain omilla nettisivuillaan, eikä toimita itse tuotteitaan Suomeen. Ulkomaisissa kosmetiikkablogeissa ja -vlogeissa ColourPop on saanut jo valtavan suosion eikä syyttä. Merkki on ilmeisesti aikeissa laajentaa toimitustaa, joten toivotaan parasta, että pian näitä ihanuuksia saa tilattua Suomeen ilman välityspalveluja.

Itse tilasin ColourPopini Shipito -palvelun välityksellä, joka siis antaa sinulle rekisteröidyttyäsi amerikkalaisen postitusosoitteen ja joka lähettää tilauksesi sitten eteenpäin Suomeen. Muitakin vastavia palveluita löytyy, mutta itse päädyin Shipitoon bloggaajatovereden suosituksesta. En mene tässä sen tarkemmin tuon Shipiton saloihin vaan linkkaan ihanaan The Diary of a Shopaholic -blogiin, jossa on hyvä postaus Shipitosta, jonka kautta itsekin palveluun perehdyin.
Tein kokeilumielessä pienen tilauksen ColourPopille ja merkin Lippie Stix -huulipunakynistä valikoin ostoskoriini kaksi mattaista ja yhden kiiltävän hyper glossy -punan. Valikoimassa on myös huultenrajauskyniä (lähes jokaiselle huulipunakynälle samalla nimellä pari) ja uutuutena mattaisia, nestemäisiä punia, joiden ensimmäinen erä tosin myytiin hetkessä loppuun niiden ilmestyttyä. Huulimeikkien lisäksi ColourPop myy luomivärejä, poskipunia sekä korostus- ja aurinkopuutereita. Minulla on huulipunien lisäksi kaksi merkin luomiväriä, joista kirjoittelen myöhemmin erikseen.

ColourPopin pakkaukset ovat raikkaan valkoisia ja laadukkaan oloisia. Huulipunakynät ovat kapeita ja huulipuna tulee esiin kynää kiertämällä eikä kaipaa teroitusta. Hyvin muotoillun ja kapean punan voi levittää tarkasti ja helposti suoraan puikosta. Alempana olevissa huuliswatcheissa olen levittänyt kaikki punat suoraan puikosta ja ilman rajausta.Lippie Stixejä on useissa eri koostumuksissa mattaisista satiinisiin ja kiiltäviin. Eniten valikoimassa on mattaisia punia ja ne tuntuvat olevan suosituimpia. Itse tilasin mattaisista sävyt Grind ja Lumière ja kiiltävistä hyper-glossy sävyistä valitsin pirteän Luaun. Näistä kahdesta kokeilemastani koostumuksesta mattainen on myös minun ehdoton suosikkini, vaikka kiiltäväkin on hyvä.

ColourPopin mattaiset punat ovat aivan huippuluokkaa. Niiden koostumus on voimakkaan pigmenttinen ja leviää helposti huulille. Punat ei myöskään kuivata huulia ja pysyvät paikallaan loistavasti. Aivan täydellisiä mattapunia siis. Minulla punat ovat kestäneet syömisetkin hyvin ja kaivanneet esim. jogurtin syömisen jälkeen vain pientä korjailua huulten keskiosassa. Olen käyttänyt punia ilman rajausta, mutta laittanut pohjustukseksi Make Up Storen Stay in Shapea. Pohjustuksen kanssa punat eivät ole karkailleet huulia ympäröiviin juonteisiin eivätkä muutenkaan levinneet huulten rajojen ulkopuolelle.
Kiitävä hyper-glossy Luau on myös erittäin pigmenttinen, mutta ei ihan täysin peittävä, kuten mattaiset kaverinsa. Kiiltävää punaa on hieman vaikeampi saada levittymään tasaisesti eikä se luonnollisestikaan ole yhtä kestävä kuin mattaiset punat. Luaukin on kuitenkin kiiltäväksi punaksi erittäin kestävä ja pysyy huulilla useita tunteja karkailematta mihinkään.
Grind.

Mattainen Grind on upea violetti, jossa on myös pinkkiä sävyä mukana, tehden siitä hieman helpomman sävyn kuin voimakkaat sinivioletit. Sävy on superpigmenttinen ja leviää huulille helposti ja tasaisesti. Kuvassa Grind on vasta levitetty ja kiiltää vielä hiukan. Oltuaa huulilla vähän aikaa puna asettuu samettisen mattaiseksi.


Lumière.

Lumière on YouTubesta tutun KathleenLightsin suunnittelema sävy. Hän halusi luoda sävyn, jota sekä rohkeat että ujot ihmiset voivat käyttää ja joka sopii kaikille. Uskallan sanoa, että hän onnistui loistavasti. Lumière on persoonallinen malvaisen vaaleanpunainen sävy, joka on liian tumma olemaan nude, mutta silti helppo eikä liian pelottava sävy. Kuvassa puna näyttää vähän vaaleammalta kuin luonnossa. Tämä puna on sävyltään uniikki kokoelmissani ja rakastuin tähän välittömästi. Olen sitä mieltä, että kaikilla pitäisi olla tämä huulipuna. Tätä käyttäessäni äitinikin kysyi heti onko minulla uusi huulipuna ja kehui kuinka hyvin se sopii minulle!


Luau.

Luau on siis kiiltävää hyper-glossy koostumusta. Pirteä oranssi sävy suorastaan huutaa kesää, mutta Luau ei superoranssina ole ehkä kaikkein helpoin sävy. Minullekin Luau on ehkä vähän liian oranssi eikä kaikkein pukevin sävy, mutta aion käyttää tätä varmasti aikakin vähän kevyemmin huulille taputeltuna sekä punaoranssimman Illamasquan Soaked -huulipunan päällä. Tämä näyttää varmasti aivan upealta ruskettuneen ihon kanssa!


Punat vielä kädelleni swatchattuna. Grindia ja Lumièrea yksi ainoa pyyhkäisy ja Luauta kaksi pyyhkäisyä.

ColourPopin huulipunat olivat kyllä täyttä rakkautta heti ensikokeilulla, varsinkin nuo mattaiset. Vielä ihanamman punista tekee se, että niiden hinta on vain 5$ kappaleelta (n. 4,5€). Käsittämättömän halpa hinta näin laadukkaista punista ja tuotteet ovat kaiken hyvän lisäksi tietenkin vielä eläinkokeettomia. Suosittelen ColourPopin punia ihan kaikille, jotka joskus huulipunaa käyttävät! Toivottaan, että näitä saa pian tilattua Suomeen suoraan merkiltä, niin näiden hankkiminen vähän helpottuu.

Oliko ColourPop aivan uusi tuttavuus?


Briefly in English: More lip products in my blog today! I wanted to write about the super lovely lipsticks I bought from ColourPop a little while ago.
ColouPop is an american company and only sells through their own website. They don't deliver to Finland, but I used Shipito to order from them. Shipito provides you with a USA address and forwards your packages to you when they arrive. 
ColourPop offers several types of lip products along with eyeshadows, blushes, highlighters and bronzers. In my small first order I bought three Lippie Stix lipsticks and two eyeshadows. I'll write about the eyeshadows separately later. Two of the lipsticks I bought are matte and one is hyper-glossy finish.
The matte Lippie Stix are to die for. The formula is just perfect. The lipsticks are higly pigmented, easy to apply, long lasting and they don't dry your lips. I've used them straight from the tube on primed lips with no lipliner and they last for hours. 
The hyper-glossy finish is also very pleasant to wear, but not as perfect as the matte finish. It's a little bit harder to get an even finish with the glossy lipstick, since it's very pigmented, but not fully opaque like the matte ones. The glossy finish is not as long lasting as the matte one, but still lasts for several hours.
The shades I bought are Grind (matte finish, beautiful violet with some pink, which makes it easier to wear than straight blue violet), Lumière (created by KathleenLights, matte finish, a dusty mauve pink) and Luau (hyper-glossy finish, vivid true orange).
The packaking of ColourPop products is white and fresh looking. It also feels sturdy and good quality. With the amazing quality of both the formula and packaking it's hard to believe that these lipsticks only cost 5$ each! I would recommend ColourPop lipsticks to anyone who ever wears lipstick.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa tekstin linkkien käytöstä mitään hyvitystä. Tietääkseni ColourPop on eläinkokeeton!
Products in this post were purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know ColourPop is cruelty free!

10 kommenttia :

 1. Upeitä sävyjä, varsinkin toi oranssi mehevyydellään iski lujaa!

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Eikös olekin! Se oli kyllä just täydellisesti sellainen ku odotinkin tilatessa :).

   Poista
 3. Näitä on kyllä pakko saada jossain mutkassa! Rakastan mattapunia, ja nuo värit! Oich!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen, varsinkin mattapunissa löytyy valikoimaa!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Pigmentti näissä on tosiaan aivan huippu! Ei uskois 5$ puniksi :).

   Poista
 5. Todella kauniita! Pitääköhän sitä itsekkin sitten ostaa kokeiluun...:D

  Minulla on sinulle haaste blogissani,ota haaste vastaan jos haluat ja et vielä ole ottanut.
  http://riikkaamalia.blogspot.fi/2015/07/the-liebster-award.html

  Oikein ihanaa kesän jatkoa!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeileen näitä ;)

   Kiitos haasteesta! Oon kai tuon joskus todella kauan sitten tehnyt, mutta voisihan tuon jo tehdä uudestaankin jossain välissä :).

   Hyviä kesän jatkoja takaisin!

   Poista