keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Sivellinsuositus kulmille!

Kulmakarvat. Minulle kulmat ovat ainakin aina olleet yksi meikkaamisen ehdottomasti hankalimpia osa-alueita. Kulmista haluaisi melko luonnolliset, mutta kuitenkin huolitellut ja kasvoja mukavasti ryhdittävät. Omat kulmakarvani ovat hyvin hennot, vaaleat, niissä on aukkoja ja ne loppuvat kasvojen reunoja kohti mennessä vähän keskenkin.

Tällä hetkellä ehdoton suosikkituotteeni kulmakarvojen ehostukseen on Anastasia Beverly Hillsin DipBrow Pomade. Loistava tuote ansaitsi myös sopivan ja toimivan välineen sen käyttöön, joten New Yorkissa poimin Sephoran ostoskoriin suosikkituotteelleni suositellun siveltimen. Olin kuullut lukuisia kehuja Anastasia Beverly Hillsin siveltimestä #12, ja kun oma kulmasiveltimeni ei ollut paras mahdollinen, turvauduin kulmakarvaguruna tunnetun merkin suositukseen. 
ABH:n sivellin numero 12 on kaksipäinen. Sen toisessa päässä on pieni, litteä ja vinoon leikattu kulmasivellin ja toisessa päässä pyöreä kulmakarvaharja. Sivellin on valmistettu synteettisestä karvasta, joten se sopii erityisen hyvin voidemaiselle tuotteelle, kuten edellä mainittu DipBrow Pomade. Kooltaan koko sivellin on pieni, mikä on mielestäni aina hyvä asia, kun sivellin on tarkoitettu tarkkaan työskentelyyn.
Edelliseen siveltimeeni verrattuna Anastasian #12 on litteämpi ja napakampi ja nämä ominaisuudet ovat juuri ne, jotka tekevät uudesta sudistani paremman kuin edeltäjänsä. Värin saa harjattua kulmissa juuri sinne, minne sen haluaa ja jäljestä ei tule suttuista. Vaikka sivellin on tarkka, sillä saa pehmeääkin jälkeä ja toisen pään harjalla jälkeä voi aina pehmentää lisää. Myös harjaosa on jämäkkä ja pieni, joten silläkin saa työskenneltyä juuri sillä alueella millä haluaa.


Kissankarvoja on näköjään aina ja joka paikassa :D.

Kulmakarvojen kanssa kamppaileville suosittelen ehdottomasti hyvän kulmatuotteen lisäksi sopivaa työvälinettä. Itse olen uuden siveltimen myötä ollut ehdottomasti tyytyväisempi kulmakarvojeni ulkonäköön ja muutos parempaan ei vaatinut kuin laadukkaan siveltimen oston. Anastasia Beverly Hillsin sivellin #12 saa siis suositukseni! 
Sivellintä saa Suomeen ainakin BeautyBaystä tilaamalla. Osaako joku Kicksin lähettyvillä asuva kertoa, kuuluvatko siveltimet Suomessa merkin valikoimaan?


Briefly in English: Eyebrows have always been a difficult part of make up for me. I have very thin, light coloured and uneven brows. My favourite product for brows is Anastasia Beverly Hills' DipBrow Pomade and I felt that a good product needs a good tool for applying it too. 
From New York I bought the Anastasia Beverly Hills #12 brush, since it's recommended for DipBrow and I've heard good things about it. ABH #12 brush is a duo brush with a fine, angled brow brush at one end and a spoolie at the other end. It's very precise and made with synthetic hair, which is especially great for cream or gel products.
Compared to my old brow brush Anastasia's is flatter and more vigorous. It's precise, but still gives a soft natural look if you want that. The spoolie is small and rigid, so you have good control over it. 
Anastasia's #12 brush has made a big difference in the appearance of my brows. I definitely recommed this brow brush and feel that a good brush makes all the difference when it comes to brows!

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Anastasia Beverly Hills on eläinkokeeton.
Product in this post was purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Anastasia Beverly Hills is cruelty free!

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Ja on :D. Tykkään itse tuon koosta ja siitä, että tuossa on sivellin ja kulmaharja yhdessä!

      Poista
  2. Tuosta siveltimestä sekä Anastasian DipBrow Pomadesta olen itsekin haaveillut! :)

    VastaaPoista