perjantai 8. kesäkuuta 2012

CityDealin houkuttelemana...

Oulussa pilkahti sen verran aurinko, että ehdin näpsäistä muutaman kuvan Inglotilta tilaamistani tuotteista. Jälleen käytin hyväksi Groupon CityDealia, jossa oli tarjolla 30 euron lahjakortti Inglotille 15 eurolla.  Päätin tilata tuotteita, joille minulla oli oikeasti tarvetta. Ostoskoriin päätyi lopulta huultenrajauskynä, poskipuna, peiteväri ja luomiväri. Huultenrajauskynää lukuunottamatta tuotteet olivat Inglotin Freedom -järjestelmän irtonappeja, sillä halusin saada ne UNII -palettiini
Huultenrajauskynälle oli todellinen tarve. Minulla on muutama huulipuna, jotka kaipaavat ehdottomasti kynää kaverikseen tai ne lähteävät karkuun huulten rajoilta tai ne on vaikea levittää tarpeeksi tarkasti. Minulla oli vain yksi huultenrajauskynä ennestään ja vaikka siinä on oikea, punainen sävy, niin sen koostumus on niin pehmeä, että se lähtee leviämään. Inglotin huultenrajauskynä on selvästi kovempi, mutta jälki syntyy kuitenkin aika vaivatta. Olen käyttänyt kynää vasta kerran, mutta ainakin silloin se pysyi leviämättä paikoillaan noin 7 tuntia, ja mikä parasta, piti myös huulipunan rajojensa sisällä. Alunperin tilasin sävyn 72, mutta se oli loppunut varastosta ja sain tilalle lähes samanlaisen sävyn 58, johon olin kuitenkin ihan tyytyväinen. Inglotin tapa korvata loppuneita sävyjä toisella kysymättä asiakkaalta on aika erikoinen, mutta tässä tapauksessa heidän valintansa oli hyvä. Soft Precision -huultenrajauskynän hinta on 12,90e.


Vasemmalta aloittaen: peiteväri, luomiväri, poskipunaa reilummin, poskipunaa häivytettynä ja huultenrajauskynä. Kuvassa luonnonvalo.

Myös peitevärille minulla oli todellinen tarve. Käyttämäni peitepuikko vetelee viimeisiään ja muutenkin ajattelin, että olisi kiva saada UNII -palettiin peiteväri, joka kulkisi siinä sitten helposti mukana myös reissuille. Valitsin värin LC200, jonka ainakin oletan tarkoittavan toiseksi vaaleinta, viileää sävyä vaaleista peiteväreistä. Aluksi nappi näytti aika tummalta, mutta hyvin väri on häivyttynyt iholleni. Kuvassa väri näyttää tosi tummalta, koska swatchasin sen käden alapuolen vaaleammalle iholle. Olen käyttänyt tätä vain näppylöiden peittoon, silmien alle minulla on erillinen peitevärinsä ja sinne valitsisinkin vähän vaaleamman sävyn. Inglotin peitevärin koostumuksen kanssa en ole vielä päässyt ihan sinuiksi. Väri on kyllä pigmenttinen ja peittävä, mutta aika ohut kiinteäksi voiteeksi ja myös melko rasvaisen tuntuinen. Ihan hyvältä peiteväri iholla on näyttänyt, joten ongelma on kai lähinnä oman pääni sisällä, kun väri tuntuu erilaiselta levitettäessä. Hintaa Cream Concealer -napilla on 5,00e.

UNII -palettiin päätyi myös Freedom -järjestelmän poskipuna numero 28. Väri näyttää melko tylsältä napissaan, mutta toimii iholla ihan täydellisesti. Ihastuin tähän poskipunaan heti. Sävy on utuinen, mielestäni se ei ole selvästi pinkki eikä selvästi persikkainen vaan jotakin siitä väliltä. Poskipunan ainoa ongelma on sen pehmeys, sillä ottaessa väriä siveltimeen irtoaa napista jauhetta aika paljon. Pehmeys on kuitenkin pieni ongelma, kun väri toimii iholla niin hyvin ja häivyttyy kauniin tasaisesti. Minulla ei ole kovin montaa poskipunaa, mutta tämä taisi mennä joka tapauksessa joukon kärkeen suosikkipunaksi. Hintaa poskipunanapilla on 7,50e.


Swatchit keinovalossa.

Neljänneksi tuotteeksi valitsin luomivärin Freedom -järjestelmästä. Myönnän, että sille minulla ei olisi niin kovasti tarvetta, mutta lahjakortin saldoa oli vielä jäljellä ja Inglotin luomivärit ovat niin laadukkaita, että yksi sellainen mahtuu kokoelmiini aina. Valitsin sävyksi murretun vihreän, Pearl 419, joka on sopiva sekä hillitympään että näyttävämpään meikkiin. Pari kertaa olen jo väriä käyttänyt, ja yhdistettynä kultaiseen luomiväriin ja hyvin häivyttämällä, värillä saa todella kauniin meikin. Värin pigmenttisyydestä kertoo varmaan tarpeeksi kun sanon, että kiireessä kuvatessani en pohjustanut swatchiani millään, vaan pyyhkäisin luomivärin paljaalle iholle! Hintaa luomivärinapilla on 5,50e.

Inglotin laatu tuntuu olevan tasaisesti hyvää ja värivalintani olivat itselleni mieleiset. Inglotin nettisivujen "swatchit" väreistä ovat melko onnettomat, mutta googlettelemalla swatcheja voi välttää pahimmat värivalintamokat. Toivottavasti CityDealissa tulee jatkossakin olemaan Inglotin lahjakortteja, sillä kartutan meikkikokoelmaani mielellään Inglotin laadukkailla tuotteilla!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Inglot ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Poskipuna vaikuttaa kivalta "käy likimain kaikkiin tyyleihin"-sävyltä.Eikä totisesti ollut hinnalla pilattu..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulisin, että puna käy tosiaan aikalailla minkälaiseen tahansa meikkiin. Omalla iholla sävy on ainakin luonnollisen näköinen eikä riitele värikkäänkään meikin kanssa. Hinta on edullinen kun ostaa tuon irtonapin, Inglotin yksittäiset poskipunat pakkauksineen ovat kalliimpia.

   Poista
 2. Mä kyllä vähän vastustan näitä CityDeal hankintoja, ovat kai yrittäjälle aina melko surkeita diilejä ja jotkin noista sisältävät ihmeellisiä ehtoja, vaikka jos olisin tuollaisen Inglot tarjouksen huomannut, niin olisi varmaan ollut vaikea jättää käyttämättä.
  Kivoi hankintoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei kai niitä yrittäjiä kukaan kuitenkaan pakota diileihin mukaan, eiköhän nuo aika paljon myyntiä ja mainostusta saa siitä hyvästä, että lähtevät mukaan. Itselläni ei ole mitään ihmeempiä ehtojakaan tullut vastaan. Ainoa "ongelma" oli yhden oston kohdalla ollut todella pitkä toimitusaika, mutta lopulta tuote kuitenkin saapui.
   Itse aina meikkitarjouksia CityDealista kyttään ja Inglotin tarjoukset aion kyllä hyödyntää, mikäli niitä jatkossa tulee!

   Poista