torstai 14. kesäkuuta 2012

Huulimeikkihaaste: Päivä 3

Kolmantena haastepäivänä pääsin jo irti kullanhohtoisista huulista :) Huulille päätyi aika syvä, lähes viininpunainen sävy, mutta eiköhän sekin mene kirkkaasta huulimeikistä. Silmämeikkiin hain myös vähän eri tyyliä kuin itselleni tyypillisin vaaleaa luomen sisäpuolikkaalla ja tummempaa ulkonurkkaan/luomivakoon. Silmissäni oli kevyt smokey eye -tyyppinen meikki, joka sopii hyvin arkeenkin.

Huulimeikki näyttää kuvassa vähän läpikuultavalta, mutta luonnossa se oli ihan peittävä. Käytin meikkiin Inglotin Soft Precision huultenrajauskynää nro 58, MSCHICin Berrylicious huulipunaa sekä Cliniquen full potential lips plump  and shine -huulikiiltoa sävyssä 16 Double Plum. Cliniquen huulikiilto on matkatuliainen äidiltäni, pakkauksessa on viisi kaksipäistä huulikiiltoa eli yhteensä 10 sävyä. En tiedä saako samoja kiiltoja yksittäin vai onko ne vain tuossa pakkauksessa. Kyseiset kiillot ovat hyviä kerrostamiseen, sillä ne antavat todella voimakkaan kiillon ja pysyvät huulilla hyvin, niissä ei kuitenkaan ole paljon pigmenttiä. Double Plum on nimensä mukaisesti luumun sävyinen ja kerrostettuna marjaisan punaisen huulipunan päälle lopputulos oli hieman violettiin taittava syvä punainen.

Kevyeen smokey eye -meikkiin käytin Wet'n'Wildin Silent Treatment -luomiväritrion alinta taupe -sävyä. Levitin sitä koko luomelle ja yli luomivaon. Syvensin väriä liikkuvalla luomella Urban Decayn AC/DC'llä ja Perversionilla, jolla tein jälleen rajauksenkin. Kulmaluulla tänäänkin UD:n Sellout. Häivyttelin rajoja vielä lopuksi lisäämällä kevyesti uudelleen Silent Treatmentin taupea. Meikki taittaa hieman violettiin, vaikka se ei kuvassa näykään ja siksi halusin myös huulille hieman violetin sävyä.

Huomenna olisi tarkoitus palata taas vähän kesäisempään, kirkkaaseen huulimeikkiin!


 Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Inglot, MSCHIC ja Wet'n'Wild eivät testaa eläimillä, Urban Decay on itsessään eläinkokeeton, mutta on siirtymässä/siirtynyt eläimillä testaavan L'oréalin omistukseen. Clinique testaa eläimillä!

2 kommenttia :