keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Marmoriposket

Make Up Storelle tuli hetki sitten myyntiin kolme uutta Marble Blush -poskipunaa. Nimensä mukaisesti punissa on marmorimainen monivärinen pinta. Kolmesta vaihtoehdosta ostoskoriini päätyi klubi-illan aikana pinkein sävy Pernice. Muut sävyt ovat enemmän persikan/aprikoosin sävyinen Breccia sekä rusehtavin ja neutraalein Zarci. Itseäni kiinnosti tietenkin myös aprikoosinen Breccia, mutta myös myyjä suositteli minulle Perniceä, joten päädyin siihen. Kaikki sävyt on muuten nimetty marmorilajien mukaan. Swatcheja kaikista punista voi käydä kurkkimassa vaikka täältä.
Valitettavasti en ehtinyt kuvata punaa ennen käyttöönottoa, joten kuvissa on jo aika ahkerasti käytetty Pernice. Pinnan marmorikuvio on kuitenki nähtävissä edelleen, eli se ei sekoitu mössöiseksi käytössä, vaikka pyöräytän aina poskipunasiveltimeni ihan reilusti koko punan alueelta. Pinnasta on löydettävissä neljä eri sävyä: viileämpi ja lämpimämpi pinkki sekä vaaleampi ja tummempi neutraalin ruskehtava sävy. Marmoroitujen tuotteiden tapaan nämäkin punat ovat jokainen uniikkeja yksilöitään eikä kahta täsmälleen samanlaisella pinnalla olevaa punaa löydy. Väri kuitenkin sekoittuu tasaisesti ollen joka käyttökerralla ja molemmille poskille aina sama :) Pernicen ja Breccian pitäisi olla täysin mattoja, mutta kun punaa oikein syynää, on siinä kevyesti hohdetta. Mitään selvää shimmeriä tai glitteriä punasta ei löydy, mutta jostain siihen syntyy kevyt hehku. Mattapunien vannoutuneiden käyttäjienkään ei kuitenkaan kannata hohdetta pelätä sillä se on hyvin kevyt ja luonnollinen.
Pernice on selvästi sävymaailmaltaan pinkki, mutta siitä löytyy myös vivahdetta koralliin. Ruskeat sävyt neutralisoivat sävyä hieman, mutta mielestäni se on kuitenkin aika kirkas ja raikas. Väri on poskilla (tietenkin annostelusta riippuen) hyvin näkyvä, mutta ei kuitenkaan liian räikeä. Poskipunassa on pigmenttiä reilusti ja koostumus punassa on pehmeä, joten sivellintä ei tarvi kuin kevyesti pyöräyttää punassa. Itse töpsäytän vielä ylimääräiset punat siveltimestä kämmenselällä ennen kuin sudin punaa naamaani. Hyvin kevyesti annosteltuna punasta saa todella luonnollisen ja oikein reilusti laitettuna pelleposketkin varmaan saa aikaan. Puna kuitenkin häivyttyy hyvin ja liiallista vaaraa pelleposkiin ei ole. 


Vasemmalla Pernice häivytettynä ja oikealla reilummin annosteltuna.

Poskipunassa on tuotetta 3g ja se maksaa Make Up Storella 18€. Itse ostin siis punan klubi-illan aikana, joten sain siitä 20% alennuksen. Olen julistanut pitäväni enemmän persikkaisemmista/aprikoosisimmista punista, mutta Pernice on kyllä vienyt täysin sydämeni. Siinä on juuri tarpeeksi korallia ja lämpöä, että pidän siitä. Kylmät karkki- ja baby -pinkit eivät ole yhtään minun juttuni. Pernice on tainnut olla poskillani oston jälkeen joka kerta kun olen meikkiä ylipäätänsä jaksanut laittaa. Tekisi kyllä vielä mieli ostaa Breccia tälle kaveriksi, mutta saa nähdä raskinko. Valitettavasti en tiedä tulivatko punat pysyvään valikoimaan vai ovatko nämä kausituotteita, mutta Make Up Storella yleensä kausituotteetkin pysyvät valikoimassa jonkin aikaa.

Briefly in English: Make Up Store recently released three new Marble Blushes. As you can guess from the name the blushes have marbled texture and each blush is unique. I bought the pink shade Pernice. The others are more peach/apricot toned Breccia and more neutral, brownish Zarci. The blushes are named after types of marble. Pernice has cool and warm toned pink and lighter and darker brownish color in it. When mixed the colours make a neutral/warm, slightly corally pink. The blush is pigmented and super soft and it blends easily. Pernice and Breccia are supposed to be matte, but there is a very light sheen to them, eventhough there's no visible shimmer of glitter. I'm in love with Pernice and i might end up buying Breccia too. There's 3g of product in each blush and they cost 18€.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

8 kommenttia :

 1. Näyttää tosi nätiltä ja oikein arkiystävälliselta punalta. Lämmin korallipinkki poskipuna onkin niitä ikuisen metsästyksen aiheita.

  Joko Make Up Storelle on tullut Punk-kokoelman marmoroitu luomiväri? Se on kuvissa tosi herkun näköinen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihana ja sopii kyllä sekä arkeen että juhlaan :) Tuo on vähän neutraalimpi kuin esim. mulla oleva Illamasquan Sophie, mutta kuitenkin tuossa on selvä korallin vivahde. Ja tuossa ei ole glitteriä niin kuin Sophiessa ja monissa samaan sävymaailmaan menevissä "orgasmin kopioissa".

   Viimeksi käydessä siellä oli sellainen vihreän sävyinen marmoroitu luomiväri, mutta se tais olla siitä Jelly -kokoelmasta. En oo nyt ihan hetkeen käynyt, mutta luulisin, että Punk -kokoelma ois jo siellä tai ainakin ens viikolla täytyy olla, kun siellä ois Punk -lookin teemainen klubi-ilta.

   Poista
 2. Sievä puna :) Kiva kuulla, että sävyjä on tullut lisää. Pitää mennä testailemaan lähiaikoina Sokokselle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ovat saaneet jo Sokoksille nämä. Käväisin vähän aikaa sitten Jyväskylässä ja siellä en ainakaan Sokoksella näitä nähnyt.

   Poista
 3. Voi lääh miten ihana!! :) Miten en ollutkaan kuullut tästä aiemmin! Hitsi, nyt on ehkä pakko mennä katsomaan. Lue: ostamaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käypäs "katsomassa" :D Mää jopa yhden päivän välissä käytin muuta poskipunaa, mutta tänään palasin jo taas tähän. Ehkä mää jossain välissä taas muistan vanhoja puniakin...

   Poista