keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Silmäpussit piiloon!

Lontoon ostoksilla jatketaan! Illamasqua tuntui kiinnostavan ja tänään vuorossa Skin Base Lift peiteaine silmänalusille. Omani on sävyssä Light 1, joka on heti puhtaan valkoisen version jälkeen vaalein. Sävyn valitsi minulle Illamasquan myyjä ja valinta osui ihan nappiin. Valikoimassa on myös siis täysin valkea sävy, jolla muita sävyjä voi vaalentaa entisestään.
Skin Base Lift on siis nimenomaan silmien alle suunnattu peiteaine. Sen luvataan kirkastavan, peittävän ja liftaavan ihoa. Peiteaineen kerrotaan levittyvän helposti ja peittävän jo pienellä määrällä. Kuten usein silmien alusille suunnatuissa peiteaineissa, myös Skin Base Liftissä on vähän persikkaista sävyä, joka häivyttää tehokkaasti silmien alusilla esiintyvää sinisyyttä. Persikkainen sävy on kuitenkin hyvin hento, joten tämä ei missään nimessä jää näkymään oranssina iholla.
Pakkaus on takuuvarmaa Illamasquaa, musta ja tyylikäs neliskanttinen rasia persoonallisella muotoilulla. Kannen sisällä on pieni peili, joka ei oikeasti ehkä ole kovin käytännollinen, mutta onhan se kiva lisä ja kyllähän siitä hätätapauksessa ainakin tsekkaa onko meikki vielä paikallaan. Pakkauskoko on 2,8g
Tuotteen aineksissa on mainittu loppupäässä hajuste, mutta itse en ole mitään tuoksua tuotteessa käyttäessäni sitä huomannut. Piti käydä nyt oikein erikseen sitä haistelemassa ja peitevoiteessa on vain hyvin mieto tuoksu, joka ei ainakaan minun nenääni tuoksu edes hajusteille vaan miedosti raaka-aineille.
Koostumus voiteessa on melko kevyen voidemainen. SBL on huomattavasti kevyempi ja hieman rasvaisemman tuntuinen kuin esimerkiksi Make Up Storen Cover All Blue. Mistään kovin rasvaisen tai öljyisen tuntuisesta tuotteesta ei kuitenkaan ole kyse.

Käytössä ensimmäisenä huomasin kevyen ja hyvin levittyvän koostumuksen. Olin tosiaan käyttänyt ennen tämän ostoa MUSin Cover All Blueta, jonka yleensä vielä sekoittelin Lumenen kevyempään silmänalusien peiteaineeseen, koska MUSin peiteaine on hyvin kuivaa ja raskasta koostumukseltaan. Skin Base Lift kuitenkin levittyy ja häivyttyy helpommin kuin lantrattukaan CAB. Omat silmänaluseni ovat kuivat, joten SBL tuntui heti miellyttävältä käyttää eikä se ole korostanut ihon kuivuutta. 
Illamasqualla sanottiin, että Skin Base Lift ei välttämättä pysy täydellisesti paikallaan silmien alla, vaan saattaa hieman kerääntyä juonteisiin, jolloin sen voi kevyesti taputella sormella taas tasaiseksi. Itselläni ei kuitenkaan ole ollut ongelmaa SBL:n pysyvyyden kanssa, kun olen puuteroinnut silmien aluset kevyesti. Raskasta puuterikerrosta silmien alle ei kannata laittaa, mutta hienojakoisella puuterilla kevyesti puuterointi ei korosta kuivuutta tai juonteita ja pitää SBL:n hyvin paikallaan. 


Skin Base Lift Light 1 kädelleni swatchattuna.

Olen siis ollut oikein tyytyväinen Skin Base Liftin koostumukseen, mutta miten peittokyky ja luvattu kirkastus? No, taisin jo mainita Lontoon ostokset postauksessa, että olen pitänyt SBL:stä todella paljon, eli se toimii myös peitoltaan. Ohueksi koostumukseksi siitä löytyy mukavasti pigmenttiä ja peittävyyttä ja sävy todella tuntuu kirkastavan silmänalusia. Itse käytän peiteaineen meikkivoiteen päällä ja tällä kombolla saan ihan tarpeeksi peittoa. Täysin silmien alusieni tummuutta peittävää tuotetta en ole vielä koskaan löytänyt, eikä SBL:kään niitä täysin hävitä, mutta ihan riittävästi kuitenkin ja niin, että ero on huomattava. Pidän myös siitä, että peittävyydestä huolimatta SBL sulautuu todella hyvin muuhun ihooni, joten tästä ei jää mitään eri sävyistä rengasta silmien alle. Tätä voi hyvin käyttää vaikka ei olisi muuten meikkiä ollenkaan ja saa kirkastettua ilmettä ilman, että näyttää meikanneen. 
Vertailukuvassa minulla ei ole kuin silmänympärysvoide ja Skin Base Lift silmän alla ja eron kyllä mielestäni huomaa. Meikkivoiteen päälle käytettynä peittävyys on tietenkin vielä parempi. Ihoni sävy näyttää erilaisilta alla olevissa kuvissa, mutta kuvat on otettu noin minuutin välein samassa valossa ja samoilla asetuksilla, jotta siitä näkyisin mahdollisimman realistisesti Skin Base Liftin peittävyys. 


Vasemmalla meikitön silmänympärys ja oikealla lisätty vain Skin Base Lift.

Kaikenkaikkiaan olen siis todela tyytyväinen Skin Base Liftiin. Pidän sen ohuesta koostumuksesta, joka ei korosta silmien alusien kuivuutta, ja joka sulautuu ihoon täydellisesti. Pidän myös sen peittävyydestä. Suosittelen erityisesti niille, joilla on kuivuutta silmien alla, mutta tämä käy kyllä varmasti muillekin. Sävyvalikoimaakin on hyvin vaaleista tummiin sävyihin ja valkoisella voi vielä tuunata värejä, jos tarvitsee vielä vaaleampaa. Useimmille suomalaisille todennäköisesti sopivat sävyt Light 1 ja Light 2. Hintaa Skin Base Liftillä on tällä hetkellä 17,5£ (n. 21,30€), itse taisin tästä kyllä reilu kuukausi sitten maksaa vain 16,50£.

Mikä on sinun suosikkisi silmänalusien peittoon?


Briefly in English: I have very dark circles under my eyes and to fight that I bought the Skin Base Lift Brightening Concealer from Illamasqua while I was in London. Skin Base Lift is a peach toned concealer specifically for under eye use. Illamasqua promises that it will both brighten and conceal with a very little amount of product.
Skin Base Lift has a very nice and light consistency that applies and blends easily. It doesn't emphasize dryness or lines under my eyes. It stays put all day when I lightly powder it.
The coverage is also very good for a light weight product. I use it on top of my foundation and it's enought to cover my dark circles so that I'm happy with them. As I said, I have very dark under eye area and nothing covers the darkness perfectly, but I'm happy with the coverage I get from using Skin Base Lift. My shade is Light 1, which is the second lightest. The lightest shade is actually a pure white that you can use to lighten any existing shade. On the comparison photos I only have eye cream on the left picture and only Skin Base Lift is added on the right picture.
Overall, I'm very pleased with Skin Base Lift. I really like both the consistency and the coverage. I definitely recommend it to people with dry skin under eyes, but it will work for everyone. The Skin Base Lift costs 17,50£ for 2,8g of product.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Illamasqua ei käytä eläinkokeita.
Product in this post purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know Illamasqua is cruelty free. 


 

4 kommenttia :

 1. Helena Rubinsteinin Magic Concealer on tosi peittävä ja ohuesti levittyvä. Olen tuolla peittänyt mustan silmänkin männävuosina kun kaaduin naamalleni ojaan :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa kyllä peittävältä. Itse oisin tarvinut muutama vuosi sitten juuri jotain joka olis peittänyt mustan silmän ku onnistuin pyörtymään naamalleni :D

   Poista
 2. Itse tykkään käyttää Magic Concealeria tai diego dalla palman peitevoidetta, mutta myös Max Factorin Erace peitepuikko on huippu mm. punoittaville nenänpielille, mutta laitan sitä kyllä välillä ihan silmien ympärille. :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Magic Concealer on ilmeisesti aika huippu, kun saa heti useampia kehuja! Mää käytän taas silmänympäryksille suunnattua Cover All Blueta näppylöiden yms. peittoon kasvoilta. Ei kai sillä niin väliä, mihin jokin on tarkoitettu kunhan toimii ;)

   Poista