maanantai 2. huhtikuuta 2012

Arvonta!

Olen jo lupaillut blogiarvontaa, ja koska ylitin hiljattain 10 lukijan rajan Googlen kautta, voisin käynnistää arvonnan sen kunniaksi. Koska budjettini ei edelleenkään ole valtavan suuri, arvonnan palkinto ei ole valtava, mutta toivottavasti kaikki löytää siitä edes jotain mielenkiintoista. Seuraavaksi käyn läpi arvonnan osallistumisohjeet ja lopuksi esittelen palkinnon!

Osallistuminen:

1. Osallistujan pitää olla blogini lukija. Ilmoita minulle mitä kautta seuraat blogia, ei ole pakko seurata Googlen kautta. Tämä siksi, että haluan palkinnon menevän jollekin joka oikeasti seuraa blogiani. Tarkoituksena ei ole haalia valtavasti uusia lukijoita, mutta jos satut blogiini uutena eksymään ja se kiinnostaa sinua, niin saa toki liittyä lukijaksi ja osallistua arvontaan. Toivoisin kuitenkin, että liittyjät eivät liity vain arvonnan takia.

2. Lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen kosmetiikkakaaos@gmail.com. Sähköpostissa tarvitsee olla vain nimesi tai nimimerkkisi (jos laitat postin oikealla nimelläsi, ilmoitan mahdollisen voiton yhteydessä vain etunimesi ja sukunimesi ensimmäisen kirjaimen), mitä kautta seuraat blogiani sekä ehdotus haasteesta minulle. Haasteella tarkoitan mitä tahansa kosmetiikkaan liittyvää haastetta, josta voin blogissani kirjoittaa, esim. erilaisia ostolakko -projekteja tai rajatun meikkivalikoiman käyttöä. Haasteissa voit käyttää omaa mielikuvitustasi niin paljon kuin haluat! Laita sähköpostiin otsikoksi arvonta tai kilpailu tms. Jos haluat voit toki laittaa osallistumisen yhteydessä minulle muutakin palautetta tai ehdotuksia postauksien aiheiksi.

3. Osallistujalla täytyy olla osoite, johon palkinnot voi lähettää, Suomessa. Tämä sen rajallisen budjettini vuoksi.

4. Arvonta alkaa heti tämän postauksen julkaistuani ja päättyy 15.4.2012 klo 23.59. Tähän mennessä osallistuneitten kesken arvon palkinnon käyttäen todennäköisesti random.orgia. Osallistujat saavat kilpailunumeron osallistumisjärjestyksen mukaan. 


Julkaisen kilpailun voittajan mahdollisimman pian arvonnan päätyttyä. Samalla kun julkaisen voittajan kerron myös millaisia haasteita minulle ehdotettiin. Todennäköisesti valitsen myös yhden haasteen toteutettavaksi. Toteutettavan haasteen valitsen itse, eli sen ei tarvitse olla arvonnan voittajan ehdotus. Arvonnan voittajaan otan yhteyttä sähköpostilla ja kyselen palkinnon toimitusosoitteen sitten, joten pidä huoli, että kilpailuviestissäsi on näkyvissä lähettäjän sähköpostiosoite.

Palkinto:

Palkinnoksi lähtee pieni paketti kosmetiikkatuotteita ja se sisältää...

1. ELF Super Glossy Lip Shine spf 15 -huulikiillot sävyissä Pink Kiss ja Candlelight.

2. ELF Brightening Eye Color -luomiväripaletit sävyissä Punk Funk ja Pretty n' Pink.

3. Fyrinnaen minikokoiset irtoluomivärit sävyissä Callipygian ja Shenanigans.

4. Nubian Heritage African Black Soap -palasaippua. Tätä voi käyttää kasvojen tai vartalon pesuun, ja olen jopa kuullut ihmisten pesseen hiuksensa sillä :) Itse olen käyttänyt kasvojen pesuun.

5. Pieni yllätys, joka ei liity kosmetiikkaan!

Palkinto! Yllätys ei tietenkään kuvassa, jotta se säilyisi yllätyksenä :)

ELF -tuotteet olen saanut ilmaiseksi korvauksena heidän tekemästään mokasta kilpailun yhteydessä, muut olen ostanut itse. Kaikki tuotteet ovat täysin käyttämättömiä! Jos joku ihmettelee, miksi huulikiillot eivät ole sellaisissa pakkauksissa kuin ELF -tuotteet yleensä, niin nämä ovat tulleet huulikiiltokokoelman mukana eivätkä yksittäin pakattuina niin kuin yleensä. Saippuan pakkaus oli vähän kärsinyt matkalla Amerikasta, mutta itse saippua on täysin kunnossa.

Jos jokin jäi epäselväksi, niin kyselkää tähän postaukseen kommentoimalla. Itse kilpailuun voi osallistua vain sähköpostilla!

Osallistukaahan ja kaikille onnea arvontaan tasapuolisesti!

Osallistumisaika päättynyt!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti