keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Make Up Storen Klubi-illassa!

Tiistaina 3.4. järjestettiin Oulun Make Up Storessa klubi-ilta, jonne oli pitänyt ilmottautua ennakkoon. Itseni ja avecini ilmoitin jo edellisellä viikolla mukaan, kun myyjä kertoi illasta minulle tutkiessani liikkeessä kulmakarvaväriä ja miettiessäni sen ostoa. Klubi-illoissa esitellään merkin tuotteita, tarjoillaan pientä syömistä ja juomista sekä annetaan 20% alennus kaikista tuotteista!

Tämänkertaisen illan teemana oli meikkivoiteet ja paikalla oli malli, jolle tehtiin meikkipohja Make Up Storen tuotteilla. Koska itse olen siirtynyt BB -voiteisiin, ei meikkivoiteet nyt erityisesti kiinnostanut, mutta ihan mielenkiintoista tietoa sai mm. merkin meikinpohjustustuotteista. Meikkiesittelyn jälkeen sai myymälässä katsella tuotteita ja kysellä myyjiltä kaikista tuotteista. 

Itse olin jo etukäteen päättänyt ostavani kehutun Tri Brow Color -kulmakarvaväripaletin. Mukaan tarttui vastoin suunnitelmia pari muutakin tuotetta. Make Up Storen meikit ovat kalliimpia kuin yleensä käyttämäni, mutta koska sain tuotteista kuitenkin vähän alennusta, päätin hemmotella itseäni hieman. Aiemmin olen ostanut vain yhden merkin tuotteen, ihanan violetin jauheluomivärin, ja olen ollut siihen erittäin tyytyväinen. Yleensäkin minulla on se käsitys, että Make Up Storen tuotteet ovat varsin laadukkaita.


Klubi-illan ostokset sekä jo aiemmin hankittu luomiväri.

Kulmakarvavärin lisäksi mukaan lähti siis yksi jauhemainen Eyedust -luomiväri sekä yksi huulipuna. Kulmakarvapaletti maksaa normaalisti 20e, huulipuna 19e, ja jauheluomivärit 14,50e. Itse sain siis tuotteista -20% ja aiemmin ostetusta luomiväristä olen saanut saman -20%, sillä ostin sen avajaisviikon tarjouksella. Pidän yleisesti ottaen Make Up Storen pakkauksista. Ne ovat mielestäni tyylikkään näköisia ja tuntuvat laadukkailta ja kestäviltä. Ainoastaan jauheluomivärien purkki on huono. Kuvan avatusta purkista näkee, että paketeissa on ärsyttävästi kaksi kantta ja todella pieni aukko, josta luomiväri otetaan. Luomivärien paketointi ei kuitenkaan häiritse minua niin paljon että jättäisin ihanat värit ostamatta :)


Kulmakarvapaletin värit swatchattuina luonnonvalossa.

Kulmakarvapaletti osoittautui kehujen arvoiseksi. Paletissa on kolme väriä, joista voi sekoittaa itselleen sopivan värin, mutta itselleni keskimmäinen väri sopii ihan sellaisenaan. Vaalea, lähes ihon värinen sävy sekä musta päätyvät minulla siis luomiväreiksi. Värit ovat puuterimaisia eivät voidemaisia. Keskimmäinen harmaanruskea väri on ollut minulla nyt käytössä ja pidän jäljestä todella paljon. Väri tarttuu kulmiin ja iholle hyvin, joten saan harvoista kulmistani sillä tasaisen väriset. Pystyn jopa piirtämään puuttuviin kohtiin kulmakarvan pelkästään tällä värillä. Värin olen levittänyt pienellä siveltimellä ja se on pysynyt paikoillaan ainakin noin 12 tuntia, pitempään en ole vielä kokeillut väriä pitää :) Minulla ei ole nyt kuvaa väristä käytössä kulmillani, mutta blogiin tulee varmasti jatkossa silmämeikkikuvia, jossa väri näkyy.


Ylärivissä luomivärit Powerful ja Latin, alarivissa huulipuna sävyssä Vamp.

Swatchasin molemmat luomivärini tätä postausta varten. Ensimmäisessä kuvassa luonnonvalo ja jälkimmäisessä keinovalo. Pohjalla käytin Fyrinnaen Pixie Epoxyä. Powerful on ihana, kimaltava turkoosi. Väri on enemmän vihreänturkoosi kuin sininen. Itselläni on enemmän sinertäviä ja tummempia turkooseja, joten värille oli selvästi tarvetta (minun pitää yrittää jotenkin vakuuttaa itselleni tarvetta uusille luomiväreille). Latin on yhtä ihana ja kimaltava violetti sävy. Se ei ole kaikkein sinisin violetti, mutta ei kuitenkaan liian pinkkikään, jotta se tekisi silmistäni itkuiset. Yksi parhaista violeteistani. Molemmissa väreissä on paljon pigmenttiä ja ne ovat pehmeästi levittyviä. Molemmat ovat myös oikeasti kauniinpia kuin kuvissani. Ostaisin mielelläni vaikka kaikki Make Up Storen jauheluomivärit, sillä valikoimassa on upeita sävyjä neutraaleista kirkkaisiin väreihin!

Vamp huulillani.

Huulipunan ostopäätös oli vaikein, sillä en todellakaan yleensä käytä rahojani huulipuniin. Vamp oli kuitenkin täydellinen punaisen sävy, jollaisesta olen haaveillut jo pitkään. Vamp kuuluu Make Up Storen mattahuulipuniin ja on sävyltään tumma verenpunainen, juuri nimensä värinen :) Kuvissa Vamp näyttää aavistuksen verran vaaleammalta kuin oikeasti on, keinovalokuvassa se näyttää ihan väärältä, mutta koska halusin kuvata luomivärit keinovalossakin niin Vamp on  nyt siinä mukana. Huuliswatchissa näkyy, miten värissä on vähän kiiltoa kun se on vasta levitetty, mutta väri muuttuu mattaisemmaksi oltuaan huulilla vähän aikaa. Koostumus punassa on mielestäni täydellinen. Inhoan täysin kuivia punia, mutta en halua punan olevan liian voidemainenkaan. Tämä puna on sopivasti siltä väliltä hieman kuivahko, joten se pysyy huulilla, mutta ei kuitenkaan vedä huulia rutikuiviksi ja painu huulen uurteisiin. Rakastan tätä punaa eikä harmita yhtää, että se maksoi melko paljon!!!

Ihania ostoksia sain tehtyä ja klubi-ilta oli muutenkin varsin mukava. Pink -kuohuviini maistui ja henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta. Make Up Storesta on hyvää vauhtia tulossa yksi suosikkimerkeistäni. Tuotteet ovat sen verran hintavia, että jatkuvasti en näitä voi ostaa, mutta tarjouksia tulen varmasti hyödyntämään jatkossakin. Jos lähistöllä on Make Up Storen liike kannattaa liittyä klubiin, sillä se on ilmaista ja klubikortilla saa aina 5% alennuksen ja kutsuja klubi-iltoihin. Merkki ei tietojeni mukaan myöskään testaa eläimillä, joten saan elämääni meikkiluxusta hyvällä omatunnolla :)


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. Tietääkseni Make Up Store ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti