maanantai 23. huhtikuuta 2012

Meow

Pääsiaisen aikaan useammassakin kosmetiikkafirmassa oli erilaisia egg hunteja ja alennuksia. Itse metsästin Meow Cosmeticsilta pääsiäismunan, jolla sai ilmaiset postikulut! Tilaus yhdisti kolme suosikkiasioistani: kosmetiikan, kissat ja alennukset ;) Meow on aika tunnettu ja suosittu firma, mutta minulle tilaus oli ensimmäinen ikinä. Olen kyllä tuotteita silmäillyt useastikin, mutta korkeat postikulut ovat aina saaneet minut jättämään tilauksen tekemättä. Nyt kun sain ilmaiset postarit lähti pieni näytetilaus heti menemään...

Tilasin vaatimattomasti vain 10 näytekokoista luomiväriä. Meow on tunnettu erityisesti mineraalimeikkipohjistaan, mutta itselläni ei ole sellaiselle nyt tarvetta...luomiväreillehän minulla tietenkin oli suuri tarve *punastuu*. Tilaukseni saapui noin viikossa ja mielenkiintoista oli, että sain lähetysilmoituksen samana päivänä kuin tilaus jo saapui kotiin postiluukusta. No samapa tuolle, pääasia, että tuotteet saapuivat nopeasti. Mukana tuli yksi ilmainen luomivärinäyte ja yksi poskipunanäyte.
Luonnonvalo
Keinovalo

Salama

 Värit aloittaen ylärivistä vasemmalta: 2012, Doomsday, Eris, Hopeless, Hysteria, Nibiru, Nostradamus, Winter Solstice, Sexy, Purrrfect Stranger, Bad Girl ja Dazzle (poskipuna)

2012 - Winter Solstice ovat kaikki End of Days -kokoelmasta; Sexy, Purrrfect Stranger ja Bad Girl ovat Ideal Eyes -sarjaa ja Dazzle kuuluu Panache -poskipuniin. Kaikki on swatchattu Pixie Epoxyn päälle (jopa poskipuna sai allensa epoxyä, mikä ei kyllä ollut tarkoitus...).

Kaikki värit tuntuivat todella pehmeiltä ja pigmettisiltä swachatessa. Doomsday saattaa hyvinkin olla se etsimäni täydellinen violetti! Monet violetit ovat hieman kovia ja hankalia käytössä, mutta Doomsday tuntui levittyvän täydellisen tasaisesti ja pehmeästi <3 Kaikki muutkin värit olivat todella hyvän tuntuisia (ja näköisiä). Harvoin saa näin tasalaatuista näytepinoa, usein hyvissäkin luomiväreissä on jonkinasteisia taso -ja koostumuseroja. Itseäni vähiten innostava väri on Sexy, joka tuli ilmaisena näytteenä. Se on epämääräisen rusehtavan pinkahtavan lilahtava :D Juuri sellainen sävy, joka ei yleensä toimi itselläni ollenkaan.

Dazzle poskipuna näyttää mielenkiintoiselta. Siinäkin on hyvin pigmenttiä sekä aika voimakas hohto, joten annostelussa saa varmasti olla varovainen. Väri on mielenkiintoinen, melko voimakas punainen, jossa on häivähdys oranssia tai jopa korallia. Meown sivuilla väriä kuvaillaan sanoin sweet watermelon flushed goodness. Ehkä sävy tosiaan muistuttaa vesimelonin sisustaa. Odotan mielenkiinnolla tämän kokeilua, sillä vastaavaa sävyä minulla ei ole koskaan ollut. Vielä kun keksisin, miten saan väriä sopivasti ja tasaisesti siveltimeen pienestä pussukasta...

Näytteet toimitetaan siis pienissä pussukoissaan. Koko taisi olla 1/8 teelusikkaa ja hinta 1$/kpl (n 0,76e). Näytteet ovat aika pieniä, mutta onneksi pigmenttiä tuntuu riittävän, joten väriä ei tarvitse paljon kerrallaan. Postikulut tilauksille, jossa on pelkkiä näytteitä on 7,95$ (n. 6,10e) ja täysikokoisia tuotteita sisältäville tilauksille 9,95$ (n. 7,60e). Erityisesti pelkkien näytteiden postikulut ovat mielestäni aivan liian korkeat, joten ilmaisten postikulujen saanti oli minulle ehdoton. Näytteet toimitetaan kuplamuovikirjekuoressa, mikä on mielestäni turhaa, sillä pusseissa olevat näytteet voisi aivan hyvin toimittaa halvemmalla tavallisissa kuorissakin.

Voin kyllä suositella Meow:ta tuotteiden puolesta. Mikäli postilulut eivät hirvitä, saa Meowlta todella kauniita luomivärejä. Valikoima on myös todella laaja niin luomiväreissä kuin muissakin tuotteissa!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Meow Cosmetics ei testaa eläimillä!

4 kommenttia :

 1. Oi näyttää ihanilta ja niissä näyttää olevan myös hyvin pigmenttiä :) xx

  http://minboudoir.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pigmenttiä kyllä tosissaan riittää! Luomillakin toimivat oikein hyvin ja värit oli voimakkaat :)

   Poista