maanantai 17. syyskuuta 2012

Jälleen yksi mascara

Pahoittelut useamman päivän tauosta postauksiin, aika vain ei meinaa riittää kaikkeen, mitä pitäisi saada tehtyä. 
Viikon alkuun taas yksi mascara-arvostelu. Minulla on ollut tässä jo vähän aikaa hyvä ripsari hakusessa ja tällä kertaa kokeilin Wet'n'Wildin vedenkestävää MegaLength -ripsiväriä. Sävy on tuttu musta, en muuta väriä ripsareissa käytäkään.
Ostin mascaran Seppälästä, kun Oulussa oli korttelihaipakka. Tapahtumassa useimmat keskustan liikkeet ovat myöhään iltaan asti auki ja useissa liikkeissä on myös tarjouksia. Seppälässä kaikista normaalihintaisista tuotteista sai 20% alennuksen, joten Wettiksen ripsarille jäi hintaa alle 5 euroa. Normaalihinta oli muistaakseni vajaa 6e, tarkkoja hintoja en enää muista.

Ensi kokeiluilla minulle ei jäänyt kovin hyvää kuvaa MegaLength -ripsarista. Sen massa on melko märkää ja ohutta, joten ripseni alkoivat vähän suoristua. Täysi katastrofi tämä ei kuitenkaan taannoisen Sleekin ripsarin tavoin ollut. Koska pystyin kuitenkin ripsaria käyttämään, päätin että yritän sen käyttää loppuun, vaikka uudenkin ripsarinkin ostin jo jemmaan, kun hyvä tarjous sattui kohdalle.

Nyt Wettiksen mascara on ollut muutaman viikon käytössäni, vain muutaman kerran olen käyttänyt MIYOn vesiliukoista ripsaria ja muuten on ollut Wettis käytössä. Kuten monet muutkin mascarat, tämäkin on alkanut toimia paremmin oltuaan vähän aikaa käytössä. Massa on siis hieman kuivahtanut ja ripsiväri pitää nyt taivutukset paremmin. Edelleen minulla on vähän ongelmaa toisen silmän ripsien kanssa. Ripset ovat nimittäin toisessa silmässäni aika huonossa kunnossa ja sojottavat vähän mihin sattuu. Tämän vuoksi joudun harjailemaan ripsiin ripsiväriä kauemmin saadakseni ne ojennukseen ja se ei ole hyvä vaihtoehto tämän ripsarin kanssa. Väriä pystyy kyllä kerrostamaan, jos antaa kerrosten vähän kuivahtaa välillä, mutta kovin pitkään ei yhtä kerrosta kannata harjailla tai ripset alkavat suoristua ja tarrua yhteen.

Yksi kerros MegaLength mascaraa ripsissäni


Toiseen silmään, jonka ripset ovat paremmassa kunnossa, saan tällä mascaralla ihan mukavan lopputuloksen. Väri levittyy tasaisesti ja paakkuuntumatta ja erottelee ripset nätisti. Mitään kummoisempaa pituutta tai tuuheutta en jälleen kerran ripsivärillä saa. Minulla ripsiväri on myös pysynyt hyvin eikä ole varissut tai sutannut. Pois pesu on hieman työlästä, mutta ei sen vaikeampaa kuin muidenkaan vedenkestävien ripsareiden.

MegaLengthissä on kuminen harja, mistä yleensä pidän. Tämän harjakin on ihan kohtalaisen hyvä. Pidän siitä, että harja on pieni ja sillä pääsee käsiksi kaikkiin ripsiin, mutta harjaksien toivoisin olevan pitempiä. Luulen, että pidemmät harjakset helpottaisivat erityisesti "huonomman silmän" ripsien asettelussa.Pieni kumiharja


Lopullinen mielipiteeni Wettiksen ripsarista on, että kyseessä on perushyvä mascara. Mitään ihmeitä tällä ei saa aikaan ja värimassa on parhaimmillaan vasta muutaman viikon käytön jälkeen. Ripsistä saa kuitenkin siistit ja erotellut, mistä itse pidän, ja pysyvyys on hyvä. Varmasti hyvä ripsiväri sellaisille, jotka eivät kaipaa mascaraltaan mitään mullistavia muutoksia ripsien ulkonäköön. Itse käyttelen tämän ihan mielelläni loppuun ennen kuin avaan uuden ripsivärin käyttöön.


Lupaan nyt olla kirjoittamatta vähään aikaan ripsiväreistä :) Minulla on paljon tuotteita, joista kirjoitella, varastossa, koska postaustahtini on kiireiden vuoksi ollut hitaampi. Toivottavasti jaksatte roikkua mukana nyt hitaamman tahdinkin aikana, eiköhän ne kiireetkin joskus helpota ja minulla jää enemmän aikaa blogille. Lähiaikoina pitäsi ilmestyä juttua muunmuassa yhdestä hiustenhoitotuotteesta ja indietuoksujakin pääsen toivottavasti pian kuvailemaan. Muistakaa, että postaustoiveitakin saa aina kertoa joko kommenteissa tai lähettämällä sähköpostia!


 Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omia. Tietääkseni Wet'n'Wild ei testaa eläimillä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti