maanantai 3. syyskuuta 2012

Mitä muut edellä...eli loppuneita tuotteita

Monissa blogeissa on tapana listata loppuneita tuotteita ja sanoa samalla niistä muutama sananen. Huomasin, että itsellänikin loppui lähes yhtäaikaa monta tuotetta, joten ajattelin myös tehdä yhteenvedon näistä tuotteista. Mikäli olen aiemmin kirjoittanut arvostelun jostain tämän postauksen tuotteesta, niin tuotteen nimi on linkki alkuperäiseen arvosteluun.

Loppuneita hiustuotteita.

Four Reasons Hair Powder, hiuspuuteri, joka toimii kuten kuivashampoo. Olen käyttänyt tätä jo yhden pienen ja yhden täysikokoisen purkin ja nyt on toinen täysikokoinen menossa. Suosikki tähän asti kokeilemistani hiuspuutereista/kuivashampoista. Itse miellän tämän nimestä huolimatta enemmän kuivashampooksi, sillä tämä puhdistaa hiuksiani selvästi eikä tee hiuksistani tahmaista takkua niin kuin monet hiuspuuterit. Kohtuu hintainen (n. 10,90e/250ml), mutta kokeilen vielä Herbinan halvemman kuivashampoon, jotta näen löydänkö halvempaa ja yhtä toimivaa tuotetta. Tietääkseni Four Reasons ei käytä eläinkokeita.

Thayers Alcohol Free Unscented Witch Hazel Toner with Aloe Vera, iHerbistä aikoinaan tilattu kasvovesi, josta en ole koskaan tehnyt omaa postausta. Pidin tuotteesta paljon, pääasiassa siksi, että se on alkoholiton ja hajusteeton. Rasvoittuva ihoni kyllä varmaan kestäisi alkoholiakin, mutta välttelen kuitenkin alkoholia kasvovesissä, sillä en usko sen olevan tarpeen. Taikapähkinän kai pitäisi torjua epäpuhtauksia ja Aloe Vera ainakin rauhoittaa ihoa. Kasvovesi jätti ihon pehmeän ja raikkaan tuntuiseksi. Tällä hetkellä minulla ei ole kasvovettä enkä pidä sitä mitenkään ratkaisevan tärkeänä tuotteena kasvojen ihon hoidossa. Kun seuraavan kerran tilaan iHerbistä niin saatan kyllä mahduttaa kuitenkin tilaukseen uuden pullon tätä. Hintaa ei ole kuin n. 6,40e ja pullon koko on 355ml. Tietääkseni Thayers ei käytä eläinkokeita.


Loppuneita tuotteita kasvoille.

Elite Paris Just Perfect, edullinen meikinpohjustaja. Tätä pidän edelleen ihan hyvänä pohjustajana, joka ei tee ihmeitä, mutta auttaa kuitenkin meikkiä pysymään paremmin. Edulliseksi tuotteeksi ihan toimiva. Pakkaus alkoi ärsyttämään sillä suht leveästä tuubista oli jo noin puolenvälin jälkeen vaikea saada tuotetta ulos. En tiedä ostanko uudestaan, vaikka tuote ihan ok olikin, mahdollisesti joskus rahojen ollessa tosi tiukilla voisin ostaa toistekin. Hintaa en tarkkaan muista, mutta noin 10 euron paikkeilla ja kokoa on 30ml. Tällä hetkellä yritän käyttää pari muuta pohjustajaa loppuun ja uusi testattavakin on ostettu, joten ihan lähiaikoina en pohjustajaa osta.
En muuten ole saanut mitään vastausta Eliteltä eläinkokeiden osalta, en edes tiedä menikö kysymykseni perillä, sillä sähköpostiosoitetta en löytänyt vaan jouduin käyttämään yhteydenottolomaketta. Mikäli joku tietää Eliten eläinkokeiden käytöstä/käyttämättömyydestä niin saa mielellään kertoa minullekin!

Herbina tuuheuttava hiuskiinne & hajusteeton hiuskiinne. Taisin joskus muutamalla sanalla tuuheuttavan hiuskiinteen mainita, mutta varsinaista arvostelua en ole tehnyt. Tällä hetkellä tuuheuttava hiuskiinne on suosikkini, sitä on nyt toinen purkki käytössä. Tuoksuu ihan hyvälle ja pitää hyvin. Hajusteeton oli myös oikein hyvä lakka. Hajusteettomassa on aavistuksen kevyempi pito, mutta toimi kuitenkin hyvin. Lakat maksavat molemmat noin 3,50e (tarkkaa hintaa en muista), joten hinta-laatusuhde on hyvä. Tietääkseni Herbina ei käytä eläinkokeita.


Tällaista tällä kertaa. Saatan tuleivaisuudessa tehdä vastaavia postauksia, kun tuotteita sattuu loppumaan. Mitään säännöllistä loppuneet tuotteet -sarjaa en kuitenkaan aio tehdä. Syyskuu on näillä näkymin minulla vielä kiireisempi kuin elokuu, joten älkää ihmetelkö jos postauksia ei tule ihan säännöllisesti!


Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni muut merkit ovat eläinkokeettomia, Elite Parisista en ole löytänyt varmaa tietoa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti