sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Geek Chic

Tein ensimmäisen tilaukseni Geek Chiciltä Harry Potter -aiheisen kokoelman ilmestyttyä. Facebookissa nähdyt swathcit olivat liikaa enkä voinut enää vastustaa. Geek Chic Cosmetics on niitä indiefirmoja, joilta olen jo kauan aikonut tilata, mutta jostain syystä se on sitten aina jäänyt.

Geek Chic on useimpien indiefirmojen tapaa yhdysvaltalainen. Se tekee nimensä mukaisesti nörttiaiheisia meikkejä, pääpainon ollessa luomiväreissä. Merkiltä löytyy myös huulituotteita, meikkipohjia ja poskipunia, kynsilakkoja ja kynsinauhavoide, glittereitä sekä tuoksuja. Itse tilasin vain luomivärejä ja kaikki näytekokoisina.

Seuraavaksi swatcheihin ja lopussa vielä vähän yleistä höpinää aiheesta. Klikkaa kuvia isommaksi!


The Witchcraft and Wizardry kokoelman luomivärit luonnonvalossa.

Always: Kimaltava, harmahtava vihreä
Headmaster: Vaaleahko violetti sinisellä shimmerillä. Tämän luulin ja toivoin olevan sinisempi kuin se onkaan. Kaunis väri, mutta ei ehkä sovi minulle.
Mischief Managed: Upea, kimaltava kulta-beige, jossa myös punertavaa mukana. Joissain valossa näyttää vähän ruusukullalta. Ehkä tilaukseni ykkössuosikki.
You Know Who: Musta vihreällä shimmerillä ja kimalteella. Valitettavasti näyttää kuvassa vain mustalta, vaikka luonnossa vihreän värin näkee selvästi.


The Strange Aeons kokoelman luomivärit luonnonvalossa.

Antediluvian: Keskitumma pronssinen antiikkikulta. Todella kaunis ja toinen suosikkini tilauksesta.
Blasphemous: Erikoisen harmahtava väri, monivärisellä shimmerillä.
Cyclopean: Harmaa turkoosihtavan vihreällä shimmerillä. Vihreämpi kuin kuvassani.
Daemoniac: Kimalteleva, harmaapohjainen violetti.


Auryn kokoelman Luck Dragon ja Superneutrals kokoelman Idjits luonnonvalossa.

Luck Dragon: Hyvin vaalea vaaleanpunainen kimalteilla, jotka näyttävät välillä vihertäviltä ja välillä hopeisilta.
Idjits: Kimalteleva kullanruskea, jossa myös isohkoa punertavaa glitteriä. Bobby <3


Luomivärinäytteet maksavat Geek Chicillä 1,25$ kpl. Ne tulevat muovisissa clam shell -purkeissa. Clam shellit eivät ole minun suosikkitapani pakata luomivärejä, sillä niitä on lähes mahdoton käyttää ilman, että irtonaista luomiväriä ei pöllyäisi ja pahimmassa tapauksessa kaadu purkista. Pidän itseasiassa jopa "minigripeistä" enemmän kuin näistä. En kuitenkaan vihaa pakkausta niin paljon, että jättäisin sen vuoksi tilaamatta.
Tilaus meni kaikinpuolin ongelmitta, se lähti ilmoitetussa ajassa ja saapui huolellisesti pakattuna reilussa viikossa postituksesta. Mukana oli perinteisten luomivärinäytteiden tilalta mukavan kokoinen pala saippuaa. En ole ehtinyt tutustua saippuaan sen tarkemmin, mutta se on Dreaming Tree Soapworksilta ja sen mukana tuli alennuskoodi ko. kauppaan. Bewitched -saippua tuoksuu todella hyvälle, jotenkin tutulle, ja oli mukava yllätys tilauksessa. Pikaisen vilkaisun perusteella minun olisi paras pysyä pois saippuakaupan sivuilta ellen halua käyttää sinne kaikkia rahojani...


Geek Chicin clam shell -purkkeja.

Luomivärien koostumuksiin olin pääasiassa erittäin tyytyväinen ja uskallan kyllä suositella Geek Chiciä muillekin. Jotkin värit olivat vähän hankalia swatchattavia, mutta olen törmännyt vastaaviin ennenkin ja ne ovat toimineet meikatessa ongelmitta. Luulen, että ongelma onkin siinä, että värin alle on lipsahtanut liikaa Pixie Epoxya ja swatchiin käyttämäni sivellin ei ole ollut paras mahdollinen hommaan. Värit olivat kaikki pigmenttisiä ja parhaat (esim. Antediluvian) olivat ihan superpehmeitä ja tasaisesti leviäviä. Tilaukseni väreille suosittelen ehdottomasti tahmeaa pohjaa, sillä värit ovat todella kimaltavia ja jotkut glitterisiä. Sävyt olivat todella moniulotteisia ja vaikeita kuvattavia, joten kuvani eivät tee väreille oikeutta.

Kuinka monelle Geek Chic on tuttu?

Briefly in English: I placed my first order on Geek Chic when they released their Harry Potter inspired The Witchcraft and Wizardry collection. I ordered a few sample sized eyeshadows and received a free sample of Bewitched soap (not in pictures) from Dreaming Tree Soapworks. I'm not a fan of the clam shell packaking of the samples, but i'm a fan of the beautiful eyeshadows i bought. Most of the colours behaved well when swatched and i'm happy with the quality of the eyeshadows. My pictures do no justice to the complex colours, but you can click the pictures to see them in larger size. Everything went well with my order and i'm happy to recommend Geek Chic Cosmetics to anybody.

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Geek Chic ei testaa eläimillä.

4 kommenttia :

 1. Olen tilannut vasta Shirolta ja Fyrinnaelta, tekisi mieli kokeilla jotain muutakin firmaa, mutta vähän hannailen noiden irtoluomivärisamplejen hankintaa, kun nytkin on tosi vaikea muistaa mitä sävyjä mulla jo on. Tai siis minkälaisia, kun niitä ei näe samalla tavalla kuin paleteista. Joo, olen huonomuistinen :D. Muistan vaan ne upeimmat..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on reilusti yli sata irtoluomivärinäytettä ja arvaapa muistanko minä mitä kaikkea on :D Blogi on kyllä hyvä apuväline kun sinne swatchaa värit, niin voi välillä käydä katsomassa, mitä kaikkea sitä itseltä löytyy.
   Shiro ja Fyrinnae on mun mielestä kyllä luomiväreissä indiemaailman parhaimmistoa, mutta tietenkin muitakin hyviä löytyy.

   Poista
 2. Millaiset toimistuskulut ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toimituskulut riippuu tilauksen koosta ja näkyvät kyllä ostoskorissa ennen maksua. Tämän mun tilauksen toimitus oli 6,85$ eli n. 5,10€. Yli 50$ tilauksen toimitus on ilmainen :)

   Poista