keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Miten tämä on edes mahdollista?

Seuraavaksi oli suunnitteilla ihan toinen postaus, mutta tuli niin ärsyttävän surkuhupaisa ripsaritapaus vastaan, että oli pakko tehdä pikainen postaus aiheesta. Tilasin kolme viikkoa sitten brittiläisestä LookFantastic -verkkokaupasta Too Facedin Lash Injection Pinpoint -mascaran ja se lähti jo saman päivän aikana postitukseen. Ripsiväri kuitenkin matkasi luokseni kolme viikkoa, mikä on aika pitkä aika Briteistä, ja kun se lopulta saapui ja aloin sitä kokeilla, oli hämmästys aika suuri...

*Tilanne päivitetty postauksen loppuun 13.9.2013*Ripsivärissä on hyvin pieni harja ja ihmettelin heti sen nähdessäni, kuinka kuivalta se näytti. No aloin kuitenkin sutimaan harjalla ripsiäni ja niihin ei tarttunut yhtään mitään! Käytin harjaa uudestaan putkilossa ja vähän pyörittelin sitä putkilon sisällä saadakseni massaa harjaa mahdollisimman paljon, mutta edelleenkään ripsiin ei tarttunut harjasta mitään. Seuraavaksi hankasin harjaa kädelleni ja tulokset voi nähdä alla olevasta kuvasta.


Näin paljon väriä sai harjasta kädelle.

Ripsivärimassa on siis täysin kuivunutta ja kädellekin tarttuu vain vähän harmaata ja kuivia pieniä muruja ja paakkuja, jotka hetken päästä tipahtavat kädeltä. Kuvan tuloksen aikaansaamiseksi hankasin harjaa edestakaisin kunnolla painaen, en vain hipaissut ihoa harjalla. En ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa edes kuukausia vanhoilla ripsareilla. En tiedä, onko minulle sattunut viallinen yksilö vai myykö LookFantastic tuotteita, jotka ovat seisoneet vuosia varastossa vai mistä on kyse. Laitoin heti palautetta LF:lle ja pyysin rahojani takaisin. Nyt vain odottelen heidän vastaustaan. Minulla oli jo kolme viikkoa mascaraa odoteltuani aika akuutti tarve uudelle, joten polkaisin pyörälläni keskustaan ja hain ensiavuksi apteekista ELFin vedenkestävän ripsivärin. Minulla on huonoja kokemuksia halpisripsareista, mutta annetaan nyt ELFille mahdollisuus ja ehkä testaan sitä tuon Too Facedin ripsarin miniharjankin kanssa. 

Onko kukaan nähnyt vastaavaa tapausta ripsiväreissä? Huomasin muuten, että kyseinen Pinpoint -versio mascarasta on nyt hävinnyt LookFantasticin sivuilta.

Päivitys: Tänään tuli vastaus LookFantasticilta. Ei mitään pahoittelua vaan pelkkä kiitos yhteydenotosta, että haluat palauttaa tuotteen ja palautusohjeet. Aika käsittämätöntä. Ripsivärin kuntoa ei kommentoitu mitenkään eikä tosiaan pahoiteltu viallisen tuotteen saamisesta ja minun pitäisi vielä itse postittaa tuote heille takaisin! Laitoin uuden viestin, että ovatko ihan tosissaan ja linkin tähän postaukseen, jotta näkevät tuon kuvankin, kuinka kuiva ripsiväri on. Olen kyllä todella pettynyt heidän asiakaspalveluunsa ja tuskin tilaan LookFantasticilta jatkossa. Päivitän taas tilannetta, kun saan heiltä vastauksen uuteen viestiini.

Briefly in English: I ordered Too Faced Lash Injection Pinpoint mascara from LookFantastic three weeks ago. When it finally arrived i was astonished to find the mascara to be completely dried out. I could not get any mascara to stick to my lashes and the results of rubbing the brush to the back of my hand can be seen in the picture above. I have never seen anything like this! I had to go and buy some cheap emergency mascara from ELF. I hope i get an answer and my money back from LookFantastic soon. The mascara seems not to be available from LookFantastic anymore.

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Too Faced ei testaa eläimillä.

12 kommenttia :

 1. Höh :( Inhottavaa kun joudut näkemään vaivaa viallisen tuotteen takia. Mitäköhän mahtavat vastata vai vastaavatko mitään ja palauttavat rahat hiljaa tilille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä ihan mielenkiintosta nähdä vastaavatko jotain. No, pääasia kuitenkin ois, että saa rahat takaisin. Pitää toivoa, että se hätäostos ELF ei oo ihan kauhea ja alkaa taas etsiin jotain uutta ripsaria tilattavaksi. Päivitän sitten varmaan tähän postaukseen, kun saan mahdollisesti vastauksen LookFantasticilta tai rahat takaisin.

   Poista
 2. Outoa! Olen joskus löytänyt parikin vuotta vanhoja ripsareita kaapin perältä, eivätkä ole olleet noin kuivia. Toivottavasti palauttavat rahasi pian!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kans joskus unohtunut tosi pitkäksi aikaa jotain ripsariputkiloita lojumaan eikä koskaan oo mikään näin kuivaksi mennyt.

   Poista
 3. Tuossa on ollut jollain lailla viallinen pakkaus... ei ripsiväri kuivu kuin joutuessaan ilman kanssa kosketuksiin noin pahasti.
  Siitä E.L.F:n ripsarista, älä tuomitse koko merkkiä vaikka se ei olisikaan hyvä, ei niillä niin kauhean kaksisia ripsareita ole, sanotaan näin, puolet mascaroista joita tekevät ovat kurjia ja toinen puoli on joten kuten siedettävää arkikäytössä (yksikään ei tuuheuta kunnolla) mutta jos kokeilla jotain uutta haluat, suosittelen Max Factorin Wild Mega Volumea (ei se volume ihan mega wild ole ;) ) mutta hintaansa nähden ihan hyvä massaakin on järjettömät 11ml, kestää tuhriutumatta ja taivukset pysyy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tuo ripsiväri ihan normaali voi olla ollut tai sitten on todella ikivanha.
   ELFiä en tuomitse, se on tuttu sarja jo ennestään kun Englannista olen tilaillut :) Ripsivärejä en vain ole kokeillut ja tosiaan halpisripsareista on vähän huonoja kokemuksia.
   Max Factorilla on yleensä mulle ihan hyvät ripsivärit, mutta valitettavasti en enää merkkiä osta, kun ýritän pysytellä mahdollisimman paljon eläinkokeettomassa kosmetiikassa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No eikö olekin! Vaikea uskoa, että ripsiväriharjaa käteen hankaamalla voi saada vain tuollaisen tuhrun aikaan.

   Poista
 5. Kurjaa että pitkän odottelun jälkeen paketista paljastuu suoraan sanoen kakkaa.. :(

  Toivottavasti saat palautuksen nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Täytyy tosiaan toivoa, että hoitavat asian nopeasti.

   Poista
 6. Ihmeellinen kyllä on :D
  Mulla ainoa ripsari, jonka kelpuutan, on maybellinen the rocket volum' express. Oon aika diiva ripsarien suhteen ja haluan semmosen, jolla oikeasti ripset näkyy. Koulukaverit on tosi iloisia nyt kasvohoitojen aikana, ku mulla sitä ripsaria ripsissä sitten :D

  Nii! Ja lähen tsekkaamaan yhen tukun nyt. Jos siellä on valtava meikkikokoelma (kuulemma pitäis olla) niin lähe ens kerralla mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää en Maybellineä kelpuuta. Mulle tuuheimmat ripset on tehnyt se Stilan mitä mulla oli tätä ostosta ennen käytössä ja ostaisin sitä, jos se ois kunnolla vedenkestävä ja ei kuivuis niin äkkiä. Voishan siihen ostaa kaveriksi sellasen päällysripsarin joka tekee vedenkestäväksi, mutta ei haluais aina kahta ripsaria ostaa ja se edelleen kuitenkin kuivuis nopeesti.
   Ja voin kyllä lähtä tukkuun mukaan :D

   Poista