lauantai 28. syyskuuta 2013

Highlands meikkejä

Kuten mainitsin aiemmassa postauksessa, sain ostettua IsaDoran syyskokoelman Highlands -luomiväriviisikon Elisan avustuksella. Paletti on ollut jo kovassa käytössä, ja se täytti täysin odotukseni, ehkä enemmänkin. En tee mitään suurempaa arvostelua, sillä paletti on esiintynyt jo niin monessa blogissa, mutta tässä postauksessa lyhyesti paletista sekä muutama sillä tehty meikki.

Tässä blogeissa paljon jo nähdyssä paletissa on siis viisi luomiväriä, joista yksi on shimmerinen, vaalea korostusväri. Mattasävyjä on kaksi: harmahtava vihreä ja luumuinen ruskea/ruskehtava luumu. Ja lisäksi on kaksi metallista/glitteristä sävyä: kullanvihertävä ja luumunrusehtava hopeisella glitterillä. Metalli/glittersävyt ovat murrettuja, moniulotteisia sävyjä, joita on aika vaikea kuvailla.
Kaikki värit ovat mielestäni todella hyvälaatuisia. Shimmerväri sopii sekä luomella että kulmaluun korostuksessa käytettäväksi, se ei ole liian kimaltava. Glitteriset sävyt toimivat tahmean pohjan päällä todella hyvin. Olen käyttänyt niiden levittämiseen paletissa tullutta aplikaattoria ja alla Pixie Epoxya ja minulla ei ole ollut mitään varisemisongelmiakaan. Mattasävyt ovat todella pehmeitä ja pigmenttisiä, niitä voi häivyttää kevyemmäksi tai halutessaan niillä saa todella tummaakin jälkeä.
Yllä olevassa meikissä käytetty paletin vaaleaa shimmersävyä, mattaa luumua ja luumuista glittersävyä. Häivytyksessä apuna matta vaaleaa ja mattaista keskitummaa ruskeaa muilta merkeiltä. Rajauksessa Fyrinnaen Victorian Vamp Sealing Gelin kanssa.
Seuraava meikki on hieman kevyempi ja siinä on käytetty Highlandsin vaaleaa shimmerväriä, harmaanvihreää mattaa ja kullanvihreää glitterväriä. Häivytyksessä mattaista vaaleaa ja keskiharmaata muualta. Rajaus tehty mustalla mattaluomivärillä kuivana.
Viimeisestä meikistä en saanut kuin yhden suht onnistuneen kuvan. Se on meikeistä kevein ja siinä on käytetty Highlandsista jälleen vaaleaa korostussävyä, mattaa luumua ja luumuista glitteriä. Mattaista luumua on vain kevyesti ulkonurkassa. Luomivaossa lisäksi sekoitettuna kahta keskitummaa matta ruskeaa. Rajaukset jätin tästä meikistä pois. Ripset ovat nyt paremmin esillä, kun uusi Stilan ripsiväri saapui, eikä minun tarvitse enää käyttää kuivia jämiä.

Ainakin minulle Highlands on ehdottomasti hintansa arvoinen. Paletti maksaa ainakin Kickseissa ja Stockalla 24,50€. Jos on smokyjen ystävä ja näkee palettia vielä myynnissä, suosittelen ostamaan. Minulle maahantuoja sanoi, että paletti olisi jo heiltäkin loppu eikä sitä olisi lisää tulossa. Ainahan on mahdollista, että IsaDora ottaa paletin jatkotuotantoon, sillä se on kuitenkin ollut hyvin suosittu, mutta tällä hetkellä palettia on mahdollisesti enää ne kappaleet, joita eri liikkeissä on jäljellä.  

Mikä on meikeistä suosikkisi? Oma suosikkini on ensimmäinen, tummin meikki. Keskimmäinen näyttää omaan silmääni kuvissa vähän oudolta, vaikka ei luonnossa sellainen ollutkaan :)


Briefly in English: With a little help from a co-blogger Elisa, i bought IsaDora's eyeshadow palette named Hihglands. It's from their fall 2013 collection. It has five eyeshadows: a light shimmery highlight shade, matte greyish green, matte plummy brown, glittery golden green and glittery brownish plum with silver. All the shadows have nice pigmentation and they work really well, but you'll need a sticky base for the glittery shades. I have used this palette for a few times already and here's three looks i created using mainly Highlands palette.


Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni IsaDora ei käytä eläinkokeita!

6 kommenttia :

 1. Mistä olet saanut tiedon, että IsaDora ei käytä eläinkokeita? Itse olen saanut hyvin ristiriitaista tietoa aiheesta, minkä takia olen vain suosiolla skipannut IsaDoran tuotteet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kans nähnyt ristiriitaista tietoa ja olen ottanut yhteyttä maahantuojan kautta IsaDoraan ja minulle on vakuuteltu, että IsaDora ei missään nimessä testaa eläimillä. 100% varmahan ei koskaan voi olla mistään yhtiöstä ja jokainen voi päättää ihan omantunnon mukaan mihin uskoo ja mihin ei, mutta olen sen verran hyvät vakuuttelut saanut IsaDoran osalta, että uskoisin ettei se testaa. Tästä asiasta on jossain aiemmassakin IsaDora postauksessa :)

   Poista
 2. Eli: ainakin Isadoran omilla sivuilla sanotaan näin: "IsaDora ei koskaan käytä eläinkokeita. Kaikki tuotteemme ovat kliinisesti testattuja." :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja lisäksi oon tosiaan saanut maahantuojan kautta IsaDoralta vastauksen ettei testaa eikä pitäisi olla minkään eläimillä testaavan yhtiön omistuksessakaan. IsaDora ei myöskään tietääkseni myy Kiinassa.

   Poista
 3. Kauniita meikkejä olet tehnyt! :) Odotan innolla koska pääsen palettia itse testailemaan, vielä kun ei silmä-leikkauksista jälkeen kovasti uskalla meikkaillakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivottavasti pääset pian kokeilemaan ja päästään näkemään sunkin tekemiä meikkejä!

   Poista