tiistai 24. syyskuuta 2013

Color Chock perheen kasvu

Kävin kasvattamassa IsaDoran Color Chock -perhettä Anttilan ota 3 maksa 2 tarjouksella viime viikonloppuna. Ostin itselleni Glossy Lip Staineista vielä sävyt 48 Chic Coral ja 56 Vintage Wine. Tarkempaa kuvausta ja mielipidettäni staineista voi käydä lukemassa aiemmin hankkimani sävyn Diva Pink arvostelusta täältä. Tarjouksen kolmas tuote jääköön salaisuudeksi, sillä se menee osaksi tulevan arvonnan palkintoa.


Perhepotretti. Etualalla uudet perheenjäsenet ja taustalla häämöttää isosisko Diva Pink.

Chic Coral ei minun silmissäni ole varsinaisesti korallin sävyinen vaan kirkas, lämmin punainen, jossa on häivähdys korallia. Väri on luonnossa ehkä vielä aavistuksen punaisempi kuin alla olevassa kuvassa. Kaunis sävy ja hyvä lisä kokoelman syvempien ja sinertävämpien värien kaveriksi.


Chic Coral luonnonvalossa, ilman rajausta.

Vintage Wine on upea, luumuinen viininpunainen. Todella syksyinen sävy ja uniikki minun huulituotteissani. Tämä taitaa myös olla tummin huulituotteistani, lukuunottamatta tumman sinistä huulikiiltoa, jota en käytä julkisesti :) Sävy on oikeasti tummenpi ja luumuisempi kuin alla olevassa kuvassa. Kämmenselän swatchissa sävy on lähempänä sellaista kuin se on oikeasti myös huulilla.


Vintage Wine luonnonvalossa, ilman rajausta.

Koostumukseltaan ja käyttäytymiseltään kaikki kolme omistamaani sävyä ovat samanlaiset. Todella pigmenttisiä, miellyttäviä ja pysyvät hyvin. Kaikki myöskin lähtevät huulilta halutessani pois. Käytän itse huulilleni sen verran kun aplikaattoriin tulee kerralla ja se riittää peittämään huulet niin, että väri on kauniin kiiltävä, mutta sitä ei ole niin paljon, että se lähtisi karkailemaan huulten rajojen yli.


Kaikki omistamani Color Chock stainit vielä kädelle swatchattuna. Tässä kuvassa kaikkien värit toistuvat aika oikeanlaisina.

Color Chock Glossy Lip Stainit ovat IsaDoran Highlands -luomiväripaletin ohella parasta syksyssäni, ainakin tähän mennessä. Rakastan näitä ja mielestäni kolme valitsemaani sävyä antavat aika hyvän väriskaalan staineista. Jos tykkää yhtään käyttää voimakkaita huulimeikkejä, niin kannattaa heti juosta hakemaan näitä, jos ei jo ole omiaan hankkinut! Sain tosiaan myös Highlands -paletin käsiini ihanan bloggaajakollegan Elisan avustuksella. Kiitokset Elisalle ja palaan palettiin myöhemmin omassa postauksessaan!


Briefly in English: I bought two more shades of the IsaDora Color Chock Glossy Lip Stains. Chic Coral is a bright, warm red with a hint of coral and Vintage Wine is a dark, plummy burgundy. The colors are most accurate in the last picture. I already gave a rave review to the third shade i own (Diva Pink) and all of these feel and perform the same. You can take a look at the previous review here. I'm in love with these!

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni IsaDora ei testaa eläimillä!

6 kommenttia :

 1. Diva Pink näyttää tuossa kämmenselällä aivan ihastuttavalta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ehkä mun suosikki näistä kolmesta, vaikka kaikki on kyllä ihania :)

   Poista
 2. Oli ilo diilata paletti! Vitsit, muakin alko kyllä himottamaan nämä stainit (huulimaalit suomeksi vai mitäihmettä?), mutta odottelen että pääsisin Lontoon ostosparatiisiin tsekkailemaan vähän muiden merkkien tarjontaa... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihan huippuja, mutta ymmärrän kyllä säästöhalut reissuun :) Mullakin on vähän suunnitteilla, että jos tässä joko nyt loppuvuodesta tai keväällä pääsis johonkin reissuun, mutta se riippuu lähinnä löytyykö joku sopivan halpa matkatarjous.

   Poista
 3. Mistä ostit noita? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anttilasta ja Stockmannilta olen ostanut :) Ainakin täällä Oulussa on molemmissa vielä ollut näitä jäljellä ja IsaDoran joulukokoelmassa tuli juuri yksi uusi sävykin. Jossain päin Suomea tosin kuulemma näitä syyskokoelman sävyjä myydään jo alennuksessa pois.

   Poista