tiistai 17. syyskuuta 2013

Haaste: Kauneuden kuolemansynnit

Sain Miss Aria -blogin Tarulta haasteen, jossa kerrotaan omat kauneuden kuolemansynnit. Kiitokset haasteesta! Kuvituksena muutama teaser -kuva blogiin tulossa olevista asioista.

1. Ylpeys
Mikä kauneustuote saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi? 
-Varmaan se ihan klassinen punainen huulipuna toimii parhaiten, mutta muukin kirkas/vahva huulimeikki käy tähän :)

2. Kateus
Mitä ulkoista piirrettä, jota itse et omaa kadehtit kaikkein eniten?
-Näitä nyt riittäsi, mutta sanotaan nyt kauniit ja sopivan runsaat kulmakarvat. Inhoan harvojen ja ohuiden kulmieni meikkaamista!
3. Viha
Mitä kauneustuotetta vihaat?
-Ripsentaivuttimet tuli ekana mieleen. Onnistun ihan liian usein kiskomaan ripsiä tai litistämään ihoa taivuttimien väliin. Ja minun pitäisi kyllä hankkia paremmat taivuttimet, koska nykyisillä joutuu tekemään ihan liikaa töitä taivutukset saadakseen.

4. Laiskuus
Minkä tuotteen/kauneusrutiinin jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?
-Vartalon kuorinnan. Jostain syystä se vaan aina unohtuu (eli siis ei vain jaksa...), vaikka suihkusta löytyisi kuorintahanskat, joita olisi helppo ja nopea käyttää.

5. Ahneus
Mikä on kallein kauneustuote jonka omistat, entä  halvin?
-Kalleimpia ovat Nina Riccin hajuvesi ja jotkin luomiväripaletit (esim. UD:n Smoked ja Too Facedin Boudoir Eyes). En osta selektiivistä kosmetiikkaa, niin yksittäiset tuotteet ei ole ihan järjettömän hintaisia. Halvimpia on luomivärinäytteet eri indiefirmoilta.

6. Ylensyönti
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kauneustuotetta ja jos on niin mitä?
-No, pahimpia ylensyönninkohteita on ehdottomasti luomivärit ja eri huulituotteet. Täsmälleen samoja tuotteita (esim. sama luomivärisävy) ei minulla kuitenkaan juurikaan ole muuten kuin luomivärinäytteissä ja parissa luomivärissä, joita olen ostanut minikoon/näytteen lisäksi täysikokoisen varastoon.
7. Himo
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kauneustuote tahansa, minkä ostaisit? 
-Airbrush -systeemi olisi kiva ja olen oikeastikin harkinnut jossain välissä sellaisen hankkimista. Ihan meikkipohjan tekemiseen käyttäisin, muita meikkejä sillä tuskin osaisin taiteilla. Toinen vaihtoehto olisi joku karvanpoistolaite!

Tällä kertaa en haasta ketään, mutta haasteita mielellään tekevät ovat vapaita nappaamaan tämän ja laittamaan eteenpäin!

p.s. Lukijamäärä sivupalkissa on pyörähtämässä kolminumeroiseksi, mikä tarkoittaa tietenkin, että tulossa on arvonta lukijoilleni! Palkinto on vielä harkinnan alla ja hankkimatta, mutta eiköhän tässä lähitulevaisuudessa jotain keksitä ;)

4 kommenttia :

 1. Shiseidolla on maailman parhaat taivuttimet :) ei muuten kirpase vaikka joskus jäisi vahingossa vähän silmäluomi väliin...(niinkin on allerkirjoittaneelle joskus käynyt ja perustaivuttimilla se SATTUU!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Shiseidot tai Shu Uemurat kai en ois parhaat, mutta en vaan halua niitä merkkejä tukea, niin pitää tyytyä joihinkin vähä huonompiin. Nää nykyiset on ihan halpikset, mutta varmaan tuosta Shiseidojen ja halpisten väliltä löytyy sitten jotain ihan kohtuullisia taivuttimia :)

   Poista
 2. Shiseidoja meinasin minäkin ehdottaa, mutta sitten vielä samanmalliset taivuttajat taitaa olla myös sellaisella merkillä kuin Japonesque. En tiedä heidän eläinkoeasioistaan tosin mitään, veikkasin että sen perusteella et halua tukea Shiseidoa tai SU:ta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläinkokeiden takia just en halua Shiseidoja enkä Shu Uemuroja :) Japonesquen pitäis ainakin mun tietojen mukaan olla eläinkokeeton, joten sen taivuttimia vois harkitakin. Kiitos vinkistä!

   Poista