lauantai 7. syyskuuta 2013

IsaDora teki sen taas: Diva Pink

Kerrankin kirjoitan jostain ajallaan. IsaDoran syyskokoelma taisi ilmestyä kauppoihin vasta tällä viikolla. Valitettavasti ihana Highlands -paletti oli täällä Oulussa jo ehtinyt loppua, enkä saanut sitä, mutta toivottavasti ehdin myöhemmin täydennyseristä sen vielä napata. Luomiväripaletin lisäksi kokoelmassa kiinnosti erityisesti Color Chock Glossy Lip Stain -huulistainit ja ostinkin yhden kokeiluun. Väriksi valitsin tämän hetkisessä fuksiainnossani sävyn 50 Diva Pink. Sävy on mielestäni kirkas fuksiapinkki, mutta kokoelmasta löytyy myös toinen, syvempi fuksian sävy nimellä 52 Foxy Fuchsia. Yhteensä valittavana on viisi eri sävyä.




Diva Pink päätyi huulille heti kotiin päästyäni ja oli erittäin helppo levittää tasaisesti ja tarkasti huulille. Stainissa on tavallinen doe foot -aplikaattori. Pigmenttiä näissä on hurjasti, tämän totesin jo kaupassa swatchaillessani kaikki sävyt kädelleni. Jo yksi kerros peittää huulet täysin. Nämä ovat nimensä mukaisesti kiiltäviä, mutta eivät niin vesimäisiä kuin perinteiset huulikiillot. 
Tuntuma huulilla on mielestäni todella miellyttävä. Stain on hieman tahmainen, mikä on melkein pakollista pitkäkestoiselle ja kiiltävälle tuotteelle, mutta ei missään nimessä mitään märkää tahmaa tai kärpäspaperia. Pitkäkestoiseksi tuotteeksi tämä myös pysyi mukavan tuntuisena pitkään, itse vähän pelkäsin, että tuote olisi tosi kuivattava, mutta näin ei ollut. Ja alle en laittanut edes huulirasvaa vaan huulieni kosteutuksesta päivän aikana oli huolehtinut ainostaan muutama tunti aiemmin huulille laitettu Shiro Cosmeticsin huulikiilto.
Color Chockit muuten tuoksuvat kesän huulikiiltokynien tapaan vanilliinille. Itse pidän näiden tuoksusta paljon, mutta tuoksu on kuitenkin mieto, joten jos ei vaniljasta välitä, niin se tuskin kovin häiritseekään.


Diva Pink. Ihan yksinään huulillani ja kuvattuna luonnonvalossa.

Stain pysyi pari kolme tuntia täydellisenä huulilla, vaikka join vettä välillä. Tuotteen kiiltokin säilyi tunteja. Vasta syönnin jälkeen huulimeikki olisi hieman kaivannut korjailua, mutta silloinkaan se ei näyttänyt vielä pahalta. Kokonaan väri lähti huuliltani vasta useiden tuntien jälkeen pestessäni meikkejä. Color Chock myös pysyi hyvin paikoillaan eikä lähtenyt valumaan huulia ympäröiviin juonteisiin, vaikka en käyttänyt mitään huultenrajaukseen. Yllättäen Diva Pink ei värjännytkään huuliani pitemmäksi aikaa, vaan värin tosiaan sai illalla pois huulilta. Bloggaajakollega Myy tosin kertoi FB:ssä, että hänellä oleva tummempi sävy Foxy Fuchsia kyllä värjää huulet, joten eroja sävyjen välillä löytyy värjäämisen suhteen.

Kaikenkaikkiaan ihastuin IsaDoran Color Chockeihin ensikokeilulla, samoin kävi kesän huulikiiltokynien kanssa. Jos olisin rikkaampi, niin kävisin varmaan ostamassa näitä varastoon ja Diva Pinkin lisäksi ainakin korallin sävyisenä. En löydä näistä oikeastaan mitään vikaa, sillä sävy, pigmenttisyys, kestävyys ja tuntuma huulilla ovat kaikki todella hyvät. IsaDora on tehnyt loistavaa työtä tämän vuoden huulituotteiden suhteen ja saisi ottaa nämä pysyvään valikoimaan! Hintaa Color Chock Glossy Lip Staineilla on Stockmannilla 13,90€/4ml.

Sävy vielä kädelleni swatchattuna.

p.s. Minulla muuten oli selvästi tarvetta kirkkaan fuksiapinkille huulituotteelle, sillä vasta ostamani ja esittelemäni Wet n Wildin Fuchsianista -huulipuna on kokenut karmean kohtalon ja kadonnut mystisesti asuntooni jättäen vain korkkinsa jälkeensä. Ilmeisesti kissa on jotenkin päässyt siihen käsiksi ja piilottanut sen niin hyvin, että en sitä löydä, vaikka olen nuohonnut koko 33,5 neliöisen asuntoni lattiat. Ei lupaa kovin hyvää punalle, varsinkin kun Wettiksen punathan ei tosiaan mene kokonaan sinne hylsyn sisälle...

Briefly in English: IsaDora launched new Color Chock Glossy Lip Stains in their fall 2013 collection. I bought the shade 50 Diva Pink, which is a bright, midtone fuchsia. I fell in love with this product the first time i tried it on. The stain is very pigmented and easy to apply. It feels very comfortable on my lips and stays on for a long time. It doesn't dry out my lips and surprisingly comes off when i want it to. IsaDora has done a great job with their lip products this year! 

Postauksen tuote ostettu itse ja mielipiteet siitä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni IsaDora ei testaa eläimillä!

12 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Eikös olekin! Näin pigmenttisiä ja kirkkaita sävyjä on mahtava löytää näin helppokäyttöisinä :)

      Poista
  2. Aivan ihana sävy! Itse sain nimenomaan sen korallisen,ja sekin on IHANA.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se korallinen oli mun toinen vaihtoehto, mutta otin tämän sitte ku kesän aikana on taas tullut hamstrattua ja käytettyä, niitä koralleja aika paljon :)

      Poista
  3. Herranjestas miten upean näköinen huulimeikki! Ja vain yhdellä tuotteella :) Loisto-ostos!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kyllä on loistava! Just on tätä huulilla eikä tämä mennyt miksikään, vaikka söin just kupin turkkilaista jogurttia ja marjakeittoa. Tekis itsellä niin mieli käydä hamstraamassa näitä lisää :D

      Poista
  4. Voi muuten olla, että värjääntyminen johtuu myös mun superkuivista huulista :) Koska tänään hinksutin huuliani puhtaaksi öljyisellä puhdistusaineella ja värjäytymät lopulta rullasi nätisti irti kuivien riekaleiden mukana..

    Diva pink on tosi nätti! Tahdonsenkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, varmaan omien huulten kuivuuskin vaikuttaa värjääkö nämä pitemmäksi aikaa vai ei.
      Mää haluan ehkä nämä kaikki ja parhaista sävyistä varalle toisen kappaleen :D

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos! Laitanpa ylös itselleni, että muistan tehdä sen :)

      Poista