tiistai 6. toukokuuta 2014

Uusia ja vanhoja Ingloteja

Hei taas! Tuli pidettyä ihan suunnittelematon bloggaustauko. Ei mitään kummempaa syytä ollut taukoilla, olen vain ollut väsynyt enkä ole oikein muutenkaan elämässä saanut mitään aikaan, joten blogitekstejäkään ei syntynyt. Jospa tässä piristyisi kuitenkin kesän lähestyessä.

Lontoon ostoksista riittää vielä kirjoiteltavaa ja tällä kertaa vuorossa on swatcheja Inglotin luomiväreistä. Lontoostahan ostin kaksi Inglotia. Lisäksi tuuppasin tähän samaan postaukseen kuvat Meikkileikkejä -blogin Mariannelta ostamastani Inglot -viisikosta. Lisäksi ostin Mustaa Kajalia -blogista tutulta Heidiltä kaksi tyhjää Inglotin palettia, joten olen saanut nyt kaikki Inglotin luomivärini merkin omiin paletteihin.

Aloitetaan Lontoon löydöistä. Täydelliselle viileälle ja mattaiselle keskiruskealle on aina käyttöä, kuten mattavioletillekin. Lontoosta ostin sävyt Matte 363 ja Matte 377. Molemmat ovat todella pigmenttisiä ja pehmeitä, violetti tosin sävylleen tyypillisesti hieman kuivempi kuin ruskea kaverinsa. Pahoittelen swatchikuvan epätarkkuutta, sävyt kuitenkin pitäisi kuvasta saada selvää.
Matta-Inglotit swatchattuna kädelleni ilman pohjustusta.

 Mariannelta ostin siis kokonaisen viisikon, joka oli hänellä jäänyt vähälle käytölle. Minulla on ollut puolestani hyvinkin paljon käyttöä ihanalle viisikolle ja varsinkin taupen sävyinen Pearl 402 on ollut kovasti käytössä. Kuten alla näkyy, kaikki viisikon sävyt ovat Pearl laatua. Inglotin helmiäissävyt ovat mattasävyjen tapaan todella pehmeitä ja pigmenttisiä.


Mariannelta ostettu viisikko sävynumeroineen.

Yllä oleva viisikko swatchattuna kädelleni ilman pohjustusta. Järjestys on sama kuin yllä olevassa kuvassa.

Loppuun nappasin vielä kuvan Heidiltä ostetuista tyhjistä paleteista. Nekin pääsivät heti käyttöön ja on jo täytetty Lontoon mattanapeilla ja minulta jo ennestään löytyneillä Inglotin luomiväreillä. Pari paikkaa olisi vielä vapaana, eli ostoksia täytyy tulevaisuudessakin tehdä ;)


Tyhjät paletit kansi auki ja kiinni. Inglotin palettien magneetit on tosi jämäköitä, joten ei tarvitse pelätä, että kannet aukeaisivat itsekseen.

Kiitoksia Mariannelle ja Heidille hyvistä kaupoista :)

Kiitokset vielä loppuun kaikille lukijoillekin, kun olette kärsivällisesti pysyneet mukana, vaikka tuli pidettyä ihan liian pitkä tauko ilman mitään ilmoitusta. Mukavaa oli taas kirjoitella postausta ja toivottavasti saan seuraavan ulos nopeasti :)


Briefly in English: Sorry for the long break in blogging. It was not planned, but I've just been tired so I didn't manage to get anything done.
However, here are some swatches of Inglot eyeshadows. The two matte shades I bought from London and the five pearl ones I bought from a blogger colleague Marianne. All of the eyeshadows are very soft and pigmented. I didn't even use any primer under the swatches.
I also bought two empty palettes from another blogger colleague Heidi. I now have all my Inglot shadows in Inglot palettes and I still have a couple of empty places for some new eyeshadows ;)

Postauksen tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni Inglot ei käytä eläinkokeita!
Products in this post are purchased by me and all of the opinions are my own. There's no affiliate links. As far as I know Inglot is cruelty free!

5 kommenttia :

 1. Matte 377 ja P446 näyttää molemmat tosi upeilta, en malta, että näen nämä jossain meikissä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa mää nyt ku valoa alkaa olemaan saisin jopa meikkejä kuvattua :) Pidän mielessä näillä meikatessa, että pitää ottaa kuvia.

   Poista
 2. Olet siis ostanut nappeja ilman palettia? En tiennytkään että se on mahdollista - lienen siis ovelan pakkomyynnin kohde :D Miten säilytät noita Inglotin nappeja ilman magneetirasiaa?
  Olen haaveillut Inglot- ostoksista, mutta hinta on este. Nyt kuitenkin lempparini Isadoran Matte Chocolates -paletin eniten käyttämäni sävyt + yksi rikki mennyt alkavat loppua ja tarvitsen siis uudet. Mistään en ole löytänyt JUST oikeita sävyjä, mutten viitsi uutta MAtte Chocolatesiakaan ostaa, koska kaksi sen nappia tulevat kestämään vielä ikuisuuden, joten Inglot voisi olla sopiva paikka etsiä.
  -Tiltu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan voi ostaa ilman palettiakin :) Jos on yli-innokas myyjä tyrkyttämässä palettia, niin ainahan voi sanoa, että paletti löytyy jo kotoa.
   Mulla on itselläni sellainen UNII -paletti, johon saa mitä tahansa luomivärejä tai muita meikkejä, joka on myös magneettinen. Siinä siis säilytin ennen Inglotin luomivärit. Nyt oon siirtänyt sinne vaan Inglotin poskipunat ja muita meikkejä, kun Inglotit luomivärit siirtyi noihin merkin omiin paletteihin. Lisäksihän on olemassa z -paletit, joihin saa samalla periaatteella kaikkia meikkipannuja.
   Vaihtoehtoja Inglotin omille paleteille siis on ja noissa muissa on se etu, että niihin voi laittaa kaikenmuotoisia ja kokoisia pannuja kiinni. Jos haluaa oikein edullisesti päästä, niin cd -koteloista voi myös itse tehdä meikkipaletteja, ohjeita varmasti löytyy googlettamalla. Inglotin luomivärit on onneksi kestäviä, joten hyvin säilyttämällä ne varmaan pysyis ehjänä ihan omillaankin, mutta onhan se turvallisinta ja kätevintä jos ne on jonkinlaisessa paletissa.

   Inglotilta luulis kyllä löytyvän sopivat sävyt korvaamaan IsaDoria, kun valikoima on niin iso :)

   Poista
  2. Aaaaa kiitos vinkistä!
   -Tiltu

   Poista