maanantai 16. huhtikuuta 2012

Vihdoinkin: ELF

Tämä postaus on vain venynyt ja venynyt. Syynä lienee se, että minulle on kertynyt aikamoinen määrä ELF -tuotteita enkä ole oikein tiennyt mistä aloittaa. Keksin lopultakin, miten lähestyä aihetta eli tässä postauksessa esittelyssä on firma nimeltään ELF (Eyes Lips Face). Kerron kokemuksiani ELFistä ja esittelen muutaman suosikkituotteeni ja muutaman ei-niin-suosikin heidän valikoimastaan. 

ELF on amerikkalainen kosmetiikkafirma, joka on tunnettu erityisesti edullisista hinnoistaan. Suomeen ELFiä voi tilata merkin brittiläiseltä jälleenmyyjältä, heidän sivuiltaan. ELF -tuotteet jakautuvat kolmeen eri sarjaan. Perussarjan tuotteet ovat edullisimmat, useimmiten 1,50£/kpl (n. 1,80e). Lisäksi on "paremmat" mineraali- ja studiosarjat, joiden hinnat ovat suunnilleen väliltä 3,50 - 6£ (n. 4,20 - 7,30e) Valikoimassa on myös paletteja ja kokoelmia, joiden hinnat ovat luonnollisesti yksittäisiä tuotteita korkeammat. Kaikenkaikkiaan kyseessä on kuitenkin todella edullisesta merkistä. Postikulut suomeen ovat kiinteät 3,95£ (n. 4,80e) eikä tullimaksuja tarvitse pelätä kun tuotteet tulevat EU: sisältä. ELFillä on lähes koko ajan jotain tarjouskoodeja käytössä, ja usein saa ilmaiset postikulut, lahjatuotteita tai alennuksia tilauksen yhteydessä. Kannattaa siis liittyä postituslistalle ja seurailla ELFiä Facebookissa.

Itse olen tilannut ELFiltä useammankin kerran ja postitus on yleensä nopeaa. Paketti on usein perillä alle viikossa. Suurien tarjouksien aikana paketit voivat viivästyä valtavien tilausmäärien vuoksi. Olen aina saanut ELFiltä hyvää asiakaspalvelua ja tilaaminen on ollut kaikinpuolin sujuvaa. ELF myös järjestää paljon erilaisia kilpailuja ja pitää aktiivisesti yhteyttä asiakkaisiinsa. Erityiskiitos merkille tulee lisäksi siitä, että se ei käytä eläinkokeita!

Seuraavaksi tuotteisiin! ELFin valikoima on valtava, ja vaikka itsellänikin on paljon tuotteita, en ole testannut kuin murto-osan koko valikoimasta. Pakkauksista yleisesti sen verran, että kalliimmissa sarjoissa ne ovat oikein mukavia, mutta halvimmassa perussarjassa pakkaukset ovat heppoisia ja jopa hajoavat silloin tällöin. Mikäli tuote on valmiiksi rikki tai särkyy heti, kannattaa ottaa yhteyttä asiakaspalveluun, sillä todennäköisesti saat uuden tilalle!


Suosikkituotteita!
Suosikit:

ELF siveltimet: Erityisiä suosikkejani on Blending Eye Brush (1,50£) ja Studio Powder Brush (3,50£). Häivytyssiveltimiä minulla on useampia ja käytän niitä häivytyksen lisäksi mm. luomivärin levittämiseen kulmaluulle ja mineraalipeitevärin levittämiseen, oikea monitoimituote. Puuterisiveltimen sain palkinnoksi Kosmetiikkaobsessio-blogissa järkestetysta kilpailusta ja se oli kaiken Annien hehkutuksen arvoinen. Jykevän tuntuinen sivellin, joka toimii niin ikään moneen asiaan ja on iiiihanan pehmeä. Olen itse käyttänyt sivellintä BB -voiteen levitykseen sekä nimensä mukaisesti puuterin levitykseen. Myös merkin perussarjan luomivärisiveltimet ovat varsin toimivia, mutta niiden pää irtoaa yleensä varresta parin käytön jälkeen (pitäisi liimailla omat paikoilleen...)

Mineral Concealer -peiteväri: Käyttämäni Light -sävy ei ilmeisesti ole enää saatavilla, mutta mikäli valikoimasta löytyy sopiva sävy ja pitää mineraalimeikeista suosittelen kokeilemaan. Ei mikään ihmetuote, mutta hyvä peruspeiteväri. Itse tykkään käyttää tätä nimenomaan mineraalipohjan päällä, en niinkään nestemäisen pohjan. Hinta 3,50£.

Eyelid Primer: Perussarjan silmämeikin pohjustaja on yllättävän hyvä! Minun superrasvoittuvilla luomilla se ei saa värejä pysymään koko päivää, mutta muutaman tunnin toimii oikein hyvin. Käytän silloin kun tiedän, että meikin ei tarvi kestää n. 4-6 tuntia pidempään tai kun meikkailen huvikseni. Vähemmän rasvoittuville luomille varmasti vielä parempi ja 1,50£ hinta on pohjustajalle todella edullinen.

83 Piece Essential Makeup Collection -meikkipaletti: Tämän sain myös palkintona Annielta. Mahtava kokoelma! Luomivärit todella pöllyäviä, mutta niissä on myös melko hyvin pigmenttiä ja pysyvät hyvin luomilla. Lisäksi paletista löytyy kauniita poskipunia, korostus- ja aurinkopuutereita. Yksi aurinkopuuteri on matta ja toimii kevyesti annosteltuna varjostukseen ainakin minun väritykselläni. Kokoelman huulikiiltoja en ole vielä kunnolla testannut. Kokonaisuutena kätevä paletti, jolla saa tehtyä silmämeikin ja sudittua väriä ja varjoa kasvoille ilman, että tarvii etsiä montaa erillistä tuotetta. Hintaa 25£ (n. 30,30e).


En tykkää!

Ei-niin-suosikit:

Essential 32pc Eye Palette -luomiväripaletti: Palettia ei taida olla tällä hetkellä saatavilla täsmälleen samoilla väreillä kun minulla, mutta mikäli laatu on sama en suosittele. Luomiväreistä suurin osa todella kuivan tuntuisia eikä värejä meinaa irrota ollenkaan. Itse sain tämän ilmaisena lahjana tilauksessa, normaalihinta on 6£.

Shimmering Facial Whip -korostusväri: Nestemäinen korostuväri, jota voi käyttää koko kasvojen alueella. En ole saanut tätä oikein toimimaan minulla. Lilac Petal -sävy on ihan kaunis, mutta jälki on mielestäni ehkä liiankin shimmerinen tai vaihtoehtoisesti ei näy ollenkaan. Olen kokeillut vain poskipäiden korostukseen, pitäisi ehkä kokeilla muillakin tavoin. Miinusta tulee vielä appelsiinin hajusta, joka on tällaisessa tuotteessa täysin turha. 1,50£ hinta ei onneksi päätä huimaa.

Studio Shimmer Palette -korostusvärit: 4 voidemaista korostusväriä hintaan 3,50£. Näistä en ole onnistunut saamaan oikein mitään tarttumaan iholleni. En tykkää.

Studio Eyebrow Kit -kulmakarvaväri ja -vaha: Tätäkin tuotetta vaivaa se, että se ei tahdo tarttua. Itselläni on sävy Ash ja sen puuterimainen sävy on liian vaalea kulmilleni. Vaha taas ei tartu kulmakarvoihin eikä ihooni. Hintaa 3,50£.

Eyeliner Brush: Perussarjan rajaussivellin on ihan turha kapistus rajaukseen. Liian paksu ja harottava, jotta tällä saisi siistiä rajausta. Olen yrittänyt käyttää luomivärin levitykseen silmän alle, mutta ei oikein toimi siihenkään. Toivottavasti löydän tällekin vielä jonkin käyttötarkoituksen. 1,50£ hinnalla ostos ei kuitenkaan ole jäänyt harmittamaan.


Ihan jeesh...

Edellisten tuotteiden lisäksi löytyy paljon perushyviä tuotteita, ei loistavia, mutta ei myöskään hukkaan heitettyä rahaa: Studio Cream Eyeliner, perussarjan huulikiillot, Therapeutic Conditioning Lip Balm, Eye Crease Brush,  Mineral Lipstick, Professional Shine Eraser...Minulla on muutamia muitakin ELFin tuotteita, mutta en jaksanut jokaista alkaa tähän kaivelemaan. Jos jostain postauksen tuotteesta haluaa tarkempaa tietoa, niin saa kysellä, ja mikäli jokin tuote, jota en ole maininnut, kiinnostaa, saa myös kysellä löytyisikö minulta sekin :)

Jos on tekemässä tilausta ELFille, kannattaa googletella kiinnostavia tuotteita. Tuotteita myydään paljon ja niistä löytyy myös paljon arvosteluja netistä. Kokonaisuutena ELF on loistava firma, josta parhaimmillaan saa loistavia tuotteita pilkkahintaan!



Postauksen tuotteet ostettu itse tai saatu palkintona kilpailusta ja mielipiteet niistä omia. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni ELF ei testaa eläimillä!

23 kommenttia :

 1. miten nuo maksuavat? pitääkö maksaa kortilla vai onko lasku mahdollinen? kiitoksia jo etukäteen jos vastaist :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kortti ja Paypal on muistaakseni maksuvaihtoehdot..laskulla ei voi tilata.

   Poista
 2. Käsittääkseni Helsingistä jostain apteekista voi ostaa Elf-kosmetiikkaa. Onko tiedossa mistä?
  Meikkejä vailla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole kyllä tällaisesta kuullut. Joskus olen jossain outlet -tyylisessä verkkokaupassa nähnyt muutamia elf -tuotteita myynnissä, mutta pääsääntöisesti elf myy vain omilta nettisivuiltaan Euroopassa.

   Poista
  2. Tänään kävin Turun naapuri kaupungissa, Kaarinan apteekissa. Sinne oli tullut elf-tuotteita myyntiin. Luomivärejä, siveltimiä, huulikilltoja.. kaikenlaista (: Itse ostin kokeiluksi elf-aurinkopuuterin.

   Poista
  3. Ilmeisesti ELFiä on alettu maahantuomaan Suomeen hiljattain ja tuotteita on joissain apteekeissa myynnissä :)

   Poista
  4. ELFiä saa helsingistä Erottajan apteekista, stockmannin tavaratalossa. Vantaalla saatavilla Martinlaakson apteekista, uudessa kauppakeskuksessa.

   Poista
  5. Tuo on kyllä kiva, että ELFiä saa monista apteekeista nykyään. Harmi ettei Oulussa oo vielä missään näkynyt :/

   Poista
  6. Oulussa myydään jo Rotuaarin apteekilla. Eilen ostin sieltä ELFin huulikiillon hintaan 2,90 e, ja se oli ihan huippu :)

   Poista
  7. Kiitos tiedosta! Onpas kiva, että on Ouluunkin saatu ELFit. En yleensä käy Rotuaarin apteekissa, mutta pitää seuraavalla keskustakäynnillä käydä katsomassa :)

   Poista
 3. Vantaalla Martinlaakson ostarin apteekista bongasin tänään elf-tuotteita

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Myllypuron apteekissa samoin...

   Poista
 4. Vuosaaren apteekissa myydään myös elf-tuotteita.

  VastaaPoista
 5. Hei kysyisin tuosta elffin tilauksen tekemisestä. Miten se tehdään kun minulle ei tule maan vaihtoehdoksi Suomi vaan USA tai Kanada. Miten sen saa vaihdettua tai tehtyä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidat olla ELFin USA -sivuilla. Eli mene osoitteeseen http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/page/home niin homman pitäisi onnistua :)

   Poista
 6. Elf kysymys! Onko Johiksella kokemusta ELF:n puuterista? Bongasin ebaystä edullisia irtopuutereita, eniten kiinnostaisi keltaisen puuterin toimivuus.

  Kiitos jos ehdit vastailla! terv. Marjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo valitettavasti niistä kokemusta. Jos ne on niitä HD -puutereita, niin ainakin sitä väritöntä on kyllä paljon kehuttu. Ne värilliset taitaa olla uudempia tulokkaita. Jos sen edullisesti saa, niin eihän siinä paljon menetä, jos ostaa kokeiluun :)

   Poista
 7. Onko Lappeenrannan apteekissa elf tuotteita?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa varmaa ottaa ihan suoraan sinne apteekkiin yhteyttä. Itse en oo täällä Oulussa missään nähnyt ja kuulostaa vähän, että lähinnä tuolla Etelä-Suomessa on elfiä apteekeissa.

   Poista
 8. Kaarinan apteekista mahdollista myös tilata meikkejä postitse! :)

  VastaaPoista
 9. Hih, mä asun aika lähellä Kaarinaa :D Pitäisikö sinne nyt raahautua..? En ole pitkään aikaan tilannut mitään ELFiltä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainahan sitä ainakin katsomassa voi käydä ;)

   Poista
 10. Nyt löytyy myös Hml Tori-apteekista :)

  VastaaPoista