perjantai 15. marraskuuta 2013

Vampire Rapunzel in Purgatory

Olipas mukahauska otsikko. Meikkejä on jonkin verran toivottu arvonta osallistumisissakin, joten yritän niitä saada joskus tännekin kuvattua. Tällä kertaa silmämeikin tähtinä Fyrinnaen luomivärejä! Hyvin epätyypillisen värinen meikki minulle, mutta nuo kaikki Fyrinnaen värit ovat vaan niin upeita ja sävyiltään kuitenkin sellaisia, etteivät punaisuudestaan huolimatta tee silmätulehdusefektiä. Vähän epäröin näiden aika sumeiden kuvien julkaisua, mutta laitetaan nyt tulemaan.

Muistakaa, että tänään klo 21.00 loppuu arvonnan osallistumisaika. Vielä ehtii klikata tuolta oikealta itsensä mukaan. Suoritan arvonnan viikonlopun aikana ja ilmoitan sitten voittajan. Viikonlopun aikana olisi myös tarkoitus saada viimeisteltyä ja julkaistua postaus mukavasta vierailustani erääseen oululaiseen yritykseen!Toisen silmän sisäkulmassa kummitteli kuvissa jokin mustelmaa muistuttava läiskä, jota ei kyllä peiliin katsoessa näkynyt ollenkaan :)


Meikissä käytetty Fyrinnaen värejä Velvet Vampire, Rapunzel Had Extensions ja Purgatory. Lisäksi häivytyksessä käytetty Make Up Storen Smogia ja Inglotin ihonsävyista mattaväriä 351. Rajaus on tehty Illamasquan Sealing Gelillä ja Fyrinnaen Victorian Vamp luomivärillä. Luomivärikolmikon yhdistämisestä en voi valitettavasti ottaa kunniaa vaan idea on peräisin Prettymaking -blogista. Alaluomen jätin meikkaamatta kiireen ja oman laiskuuden vuoksi, mutta menipäs se meikki noinkin.

Toimiiko punaiset sävyt?


Briefly in English: My eye make up from a few days ago. I was inspired by Mandy from Prettymaking and combined three beautiful Fyrinnae eyeshadows. I used Velvet Vampire, Rapunzel Had Extensions and Purgatory as the main colours. I did some blending with Make Up Store Smog and Inglot Matte 351. For liner I used Illamasqua's Sealing Gel and Fyrinnae's Victorian Vamp eyeshadow. Really unusual eye make up for me, but I love the three Fyrinnae shadows in the leading roles.

Meikissä käytetyt tuotteet ostettu itse ja mielipiteet niistä omiani. En saa mitään hyvitystä tekstin linkkien käytöstä. Tietääkseni käyttämäni tuotteet ovat eläinkokeettomia!
Products used in this look are purchased by me and all of ht eopinions are my own. There's no affiliate links in this post. As far as I know the products I used are cruelty free!

14 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä mää tällä meikillää uskalsin ihan ihmisten ilmoillakin käväistä, vaikka ei tosiaan ihan mun ominta värimaailmaa ookaan.

   Poista
 2. Kauniit sävyt, tuo silmän sävyjä upeasti esille :)!

  VastaaPoista
 3. On tosi epätyypillinen, piti hetkeksi oikein tarkastaa, että luinko sun blogia. :D Tosi kauniilta näyttää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on muuten hauska ku tottuu tiettyihin tyyleihin bloggaajilla ja sitten kun on jotain erilaista, niin menee ihan sekaisin, että kenen blogissa on :D Ja kiitos!

   Poista
 4. Aivan ihana meikki,sopii sulle todella hyvin! :) punaiset <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mulla on nyt syksyllä tarttunut vissiin muilta nää punaiset sävyt, pitäis ehkä vielä enemmän käyttää.

   Poista
 5. No kyllä todellakin toimii! Kaunis meikki ja kauniit punaisen sävyt (:

  VastaaPoista
 6. Tosi hyvän näköinen meikki, sopii sun silmiin, kiva et julkaisit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ehkä sitä pitäis vaan uskaltaa julkaista enemmänkin meikkikuvia.

   Poista